Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΑΥΤΟn ΤΩn Pentium 2,53

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ 1-2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΤΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΝ ΧΑΛΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ Pc ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ.ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΤΕΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑΝ Celeron D 2.93 ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΚΛΗΡΟΣ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ(ΩΧ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΝΩΜΕΣ?

ΠΡΙΝ Pentium4 2,53

Meta Celeron D 2,93

Δημοσ.

Μην πανικοβάλλεσαι. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Όταν λες σου έμεινε στο χέρι τι ακριβώς εννοείς? Πάντως οι pentium το έχουν αυτό, δηλαδή να κολάνε στην ψύκτρα και να βγαίνουν μαζί με αυτή όταν έχουν την εργοστασιακή πάστα. Πάντως προσωπική μου άποψη είναι πως οι celeron δεν είναι επεξεργαστές. Αυτό πάντα όμως ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός. Και συνήθως επειδή η τεχνολογία προχωρά γρήγορα οι αναβάθμιση γίνεται μαζί CPU,MOBO και VGA.

Δημοσ.

Ολοι πιστευω οτι τα εχουμε περασει απο αυτα , εγω εχω καψει 2 pc (οχι απλα μερη απο πισι) ;) Η cpu που ειχες ηταν διαμαντι αλλα μη μασας κατι θα βρεις να την αντικαταστησεις.

Ο celeron δεν ειναι κακος , εχω δουλεψει αρκετους σε χαμηλοτερες συχνοτητες. Δεν αντιμετωπισα προβλημα. Απο τις δυο cpu θα διαλεγα τον p4

Δημοσ.

Κατσε ρε Παναγιωτη τι εννοεις σου εμεινε στο χερι?Βγηκε μαζί με τη ψύκτρα?Στραβωσε κανενα πινακι και τωρα δεν μπαινει στο socket?

Αν στραβωσαν τα πινακια του μπορεις με ενα μηχανικό μολύβι ή μια τηλεκάτα ή πιστωτική να τα ισιώσεις...

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ πριν κάνα εξάμηνο όταν προσπάθησα να αλλάξω την ψύκτρα του 3,2 που έχω. Όμως στάθηκα τυχερός γιατί το pin που έσπασε το έβαλα πάνω στο socket στη θέση του και δούλεψε.

Δημοσ.
Στράβωσε ένα δύο πινάκια κάι μετά κατά τήν προσπάθεια να τα ισιώσω κόπηκαν ευχαριστώ για τής γνώμες

Πολύ απλά ( αφού ήδη έκανες το λάθος... ) μπορείς να βάλεις δύο σπασμένα κομμάτια από καρφίτσες στις αντίστοιχες τρύπες του Socket, και να είσαι ok...

Επίσης: Πρωτού κάνουμε κάτι που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι ξέρουμε, ρωτάμε.

Αν απά είχες ρωτήσει κάποιον, θα σου έλεγε να τον ανοίξεις μισό sec να ζεσταθεί, να κουνήσεις την ψύκτρα αριστερά-δεξιά και ύστερα ( αφού σπάσει ο "bond" ( δεσμός ) της πάστας ( CPU - HSF ) να τον έβγαζες απλά και εύκολα...

Δημοσ.

οτι εγινε εγινε τωρα φιλε...ιδιο επεξεργαστη μονο απο χερι με χερι απο καποιο γνωστο αν βρεις,αλλα αξιζει να ψαξεις...απο αγγελια παλι λιγο ρισκο αλλα....northwood εχω κι εγω και ειμαι ικανοποιημενος...εχω καλο κομματι σχετικα,2,8 και δειχνει να ανεβαινει καλα...με τις μνημες που εχω φτανει τα 3,6...ψαξε ομως,παντα ειναι χρησιμος ενας northwood!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...