Προς το περιεχόμενο

Προφύλαξη οθόνης-XPprof Sp2-pass

{nikos}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα:

Αν θέλεις να βάλεις κωδικό ώστε να στον ζητάει κατά την επαναφορά της οθόνης από προφύλαξη δεν γίνεται.

Έχει επιλογή για χρήση κωδικού χωρίς να μπορείς να εισάγεις αυτόν που θέλεις.

Ύστερα από σχετικό ψάξιμο βρήκα πως θέλει τον κωδικό που χρησιμοποιείς για είσοδο στα windows σαν user.

Έλα όμως που εγώ μπαίνω χωρίς κωδικό, δεν έχω κάποιο λογαριασμό χρήστη δηλαδή.

Το κακό είναι πως σε αφήνει να τσεκάρεις την επιλογή και στην επαναφορά ζητάει κωδικό.

Ποιον όμως θα δώσεις αφού δεν έχεις κανένα???

Αναγκάστηκα έτσι να κάνω resat και να απενεργοποιήσω την χρήση κωδικού κατά την επαναφορά.

Ξέρει κανείς τι παίζεται???

Υπάρχει κάποιος administrator κωδικός προκαθορισμένος???

Νίκος

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατ'αρχήν έχω την εντύπωση ότι στην εγκατάσταση των Windows σου ζητάει να δώσεις ένα administrator password.

Αν δεν έχεις password για να μπαίνεις στα Windows, τότε το password είναι κενό - πατάς απλώς enter.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς, μέσω του Control Panel > User Accounts να καθορίσεις ένα password.

Δημοσ.

Aσχετo με τη εκδοση xp εχεις (pro/home) πηγαινε στο start >run και στο πεδιο open γραψε control userpasswords2

Θα σου εμφανισει ενα παραθυρο με ολους τους λογαριασμους του λειτουργικου σου. Πανω-Πανω βαλε ενα τικ στο "Users must enter a user name and password to use this computer" και μετα απο αυτο μπορεις να κανεις ενα reset στο λογαριασμο του built in ADMINISTRATOR διαλεγοντας το account και πατωντας στο reset password.

Αν θελεις να αλλαξεις τον κωδικο οποιοδηποτε χρηστη εκτος απο admin πηγαινε control panel > user accounts ...

αυτο ηταν

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους.

Το θέμα είναι πως δεν θέλω κανένα κωδικό πρόσβασης στο σύστημα, εκτός από αυτόν στην επαναφορά της οθόνης από προφύλαξη.

Νίκος

Δημοσ.

Tο screen saver παιρνει μονο το password tou windows user. Αναγκαστικά.

Αν "δεν εχεις password" απλά κανεις λαθος. Εχεις κενό password, και εισαι ο μοναδικος normal user.Νormal ειναι αυτοι που εμφανιζονται στο welcome.

ειτε εισαι εσυ ο Administrator, ειτε εισαι αλλος, και ο Admin εχει μπει στους special/κρυφούς.

οταν στο ζητησει ο screensaver, πατας enter/ok και μπαινεις με κενό.

Ειτε θα βαλεις μια εξτρα εφαρμογή , οπως προτίνει ο ANEMOS-V, ειτε

1. αλλαζεις το πασσο σου σε μη-κενό

2. βρισκεις το tweakUI (δωρεαν απο microsoft), και συμπληρωνεις στο "auto login" το χρηστη και το πασσο του που θελεις να μπαινουν αυτοματα στο boot.

3. ρυθμιζεις τον screen saver να ζηταει πάσσο.

----------------------------------------------

"Baroufa Software" :) :) :) :) καλό!!!

Δημοσ.
mipos psaxneis ayto edo?

http://www.snapfiles.com/get/matrixlock.html

to evala kai go!! eine fovero' date=',gia mas pou afinome ta PC oli mera anoixta.. :)[/quote']

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Επειδή και εγώ το αφήνω ανοιχτό γι' αυτό το ήθελα.

Και επειδή δεν δούλεψε τίποτε άλλο, έβαλα το matrixlock και είμαι Οκ.

Νίκος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...