Προς το περιεχόμενο

Rag Doll Kung Fu

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχχχχχ ήμαρτων!!!!!!Φίλε Τουφα ίσως εμένα μου διέφυγε ή το game είναι γτπ.Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το συγκρίνω με το φανταστικό worms series εκτός του άθλιου 3d.Πέρα από την επιλογή δικού σου χαρακτήρα με καμιά 10αριά προεπιλογές-συνδιασμούς σώματος,κεφαλιού κλπ τπτ άλλο δεν με συγκίνησε.Σαν να παίζεις flash game με το mouse..τόσο λάθος είμαι?Κουνάς μπαρμπαλέκια με το ποντίκι σαν μαριονέτες.Plz αν είμαι τόσο out διόρθωσέ με να ξανασχοληθώ.

Δημοσ.

ma afto einai to diaskedastiko...to olo concept pou elexeis mia marioneta kai pezeis ksilikia....exo dei epikes maxes sto net...kai genika an to skefteis oti to game ftiaxtike apo kapion ston elefthero xrono tou...ntaksi einai kati diaforetiko

ego pantos tha to agoraso...10 euro den einai kai tpt

Δημοσ.

Exw thn entypwsh oti kati paromoio exei kukloforhsei piw nwris,einai freeware kai legetai Rag Doll Matrix kai Rag Doll Matrix Reloaded : http://www.freewebs.com/rtsa/ .Pantws krinontas apo to mege8os tous, to Rag Doll KungFu(320Mb peripou) fainetai pio epagelmatikh douleia.

Egw 8a perimenw na diabasw kamia kritiki kai meta isws to agorasw.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ γέλιο το παιχνιδάκι και με γελοίο στόρυ... Πάντως δεν νομίζω να αντέχει και πολύ στο χρόνο μιας και από τότε που το τερμάτισα δεν το ξαναέπαιξα. Πρωτότυπο πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...