Προς το περιεχόμενο

A7N8X Deluxe problem

@ngel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά...

Έχω ένα πρόβλημα με τη μητρική μου...

Έχω μια A7N8X Deluxe με έναν AMD 2200+, 2x512@400 Kinston, ATI Radeon 9250 SE και τροφοδοτικό 500w Qtek

Χθες το βράδυ άλλαξα την Volcano 11 που φορούσα στον επεξεργαστή με το Sonic Tower της Thermaltake!

Όλα πήγαν καλά, ή σχεδόν όλα, αφού πλέον το σύστημα ξεκινάει, αλλά δεν κάνει το χαρακτηριστικό beep του ελέγχου και η οθόνη δεν ανάβει...

Έψαξα πάρα πολύ στο δίκτυο και διάβασα πάρα πολλές πιθανές λύσεις...

Καμία όμως δεν έδωσε αποτέλεσμα...

Να πώ ότι όλες οι συσκευές ξεκινάνε κανονικά...

Απλά δεν ξεκινάει το σύστημα...

Έκανα erase την CMOS, αλλά και πάλι τίποτα...

Έχει κανείς σας καμιά ιδέα...;;;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Πιστεύω οτι κάτι κούνησες βάζοντας το νέο απόκτημα σου.Μάλλον VGA.Δώσε προσοχή και θα το βρής....ΙΧΙ Πανικός.

Δημοσ.

Για βαλε το παλιο κουλερ.Δουλευει?Μηπως η μητρικη σου εχει καπου εισοδο για αλλα 12 βολτ?ΛΕω εγω τωρα.Βαλε βγαλε την καρτα γραφικων 1-2 και δοκιμασε μια αλλη.

Δημοσ.
katarxin vale ena set ixion stin onboard karta ixou tha vgei mia foni kai tha sou pei pios einai o logos pou den bootarei ;)

episeis dokimase kai ena clear CMOS ;)

Η φωνή ακούγετε μετά το beep' date=' και σε μένα δεν φτάνει μέχρι το beep...

Έχω κάνει erase την CMOS

Πιστεύω οτι κάτι κούνησες βάζοντας το νέο απόκτημα σου.Μάλλον VGA.Δώσε προσοχή και θα το βρής....ΙΧΙ Πανικός.

Τα έχω βγάλει όλα και τα έχω ξαναβάλει ένα ένα δεκάδες φορές...

Τίποτα...

Για βαλε το παλιο κουλερ.Δουλευει?Μηπως η μητρικη σου εχει καπου εισοδο για αλλα 12 βολτ?ΛΕω εγω τωρα.Βαλε βγαλε την καρτα γραφικων 1-2 και δοκιμασε μια αλλη.

Έχω δοκιμάσει... δεν ξέρω τι το έπιασε...

Έχω δοκιμάσει και άλλες κάρτες γραφικών...

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις... καμιά ιδέα όμως γιατί δεν bootαρει...;;

Δημοσ.

Μήπως επειδή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά ο επεξεργαστής; Αφού το μόνο λογικά πράγμα που έβγαλες και έβαλες πάλι πίσω για να τοποθετήσεις τη νέα ψύκτρα είναι αυτός, αρά από εκεί ίσως θα έπρεπε να αρχίσεις το ψάξιμο.

Δημοσ.
Μήπως επειδή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά ο επεξεργαστής; Αφού το μόνο λογικά πράγμα που έβγαλες και έβαλες πάλι πίσω για να τοποθετήσεις τη νέα ψύκτρα είναι αυτός, αρά από εκεί ίσως θα έπρεπε να αρχίσεις το ψάξιμο.

Δεν τον έβγαλα...

Έβγαλά μόνο τη ψύχτρα και έβαλα τη καινούρια...

Δημοσ.

Ρίξε πάντως μια ματιά και σε αυτόν άσχετα αν τον έβγαλες ή όχι. Για να μη μπουτάρει το Pc είναι ένας από τους βασικούς ύποπτους.

Δημοσ.

Αυτο που λενε.Mηπως εβαλες "ατσαλα" την ψυκτρα και εσπασες καμια φωνια του επεξεργαστη?Αν δεν ειναι ουτε αυτο τοτε βλαε ενα σπικερακι να ακους beep codes.Ε,και τελευταια λυση να παρεις ενα ενα κομματι μνημη,μιτρικη κτλ και να τα τσεκαρεις σε αλλο μηχανημα.πχ αλλαξε επεξεργαστη,μετα μνημη(με τον παλιο επεγεργαστη κτλ.Δεν εννοω φυσικα να τα παρεις καινουργια,αλλα να τα δανιστεις απο καπου.

Δημοσ.

Αυτο που λενε.Mηπως εβαλες "ατσαλα" την ψυκτρα και εσπασες καμια γωνια του επεξεργαστη?Αν δεν ειναι ουτε αυτο τοτε βλαε ενα σπικερακι να ακους beep codes.Ε,και τελευταια λυση να παρεις ενα ενα κομματι μνημη,μιτρικη κτλ και να τα τσεκαρεις σε αλλο μηχανημα.πχ αλλαξε επεξεργαστη,μετα μνημη(με τον παλιο επεγεργαστη κτλ.Δεν εννοω φυσικα να τα παρεις καινουργια,αλλα να τα δανιστεις απο καπου.

σορρυ για το διπλο ποστ.

Δημοσ.
Αυτο που λενε.Mηπως εβαλες "ατσαλα" την ψυκτρα και εσπασες καμια φωνια του επεξεργαστη?Αν δεν ειναι ουτε αυτο τοτε βλαε ενα σπικερακι να ακους beep codes.Ε,και τελευταια λυση να παρεις ενα ενα κομματι μνημη,μιτρικη κτλ και να τα τσεκαρεις σε αλλο μηχανημα.πχ αλλαξε επεξεργαστη,μετα μνημη(με τον παλιο επεγεργαστη κτλ.Δεν εννοω φυσικα να τα παρεις καινουργια,αλλα να τα δανιστεις απο καπου.

Μόλις έβγαλα τη ψύχτρα και όλα από κάτω είναι κανονικά...

Την ξαναβάζω και σας λέω αποτελέσματα...

Δημοσ.

Παιδιά όλα δουλεύουν άψογα...

Την έβγαλα και την ξαναέβαλα και τώρα όλα οκ...

Το σύστημα fanless (και το εννοώ, ο μόνος ανεμιστήρας είναι αυτός του τροφοδοτικού) δουλεύει στους 35 (load 80% για 10 λεπτά), ενώ πριν με τη Volcano και έναν ακόμη ανεμιστήρα δούλευε στους 50...

Σας ευχαριστώ πολύ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...