Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με εγκατάσταση printer

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά χρειάζομαι λίγη βοήθεια εδώ. Αγόρασα τον HP 3920 (printer) και είτε κάνω εγκατάσταση από το setup είτε απο το device manager, μου βγάζει το εξής μήνυμα: "the file unires.dll pn PDl_LANG is needed...". Δεν έχει ignore.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τουλάχιστον που έχει εγκαταστήσει τον εκτυπωτή αυτό να μου στείλει τα αρχεία??? heeeeeelp meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Δημοσ.

Βρήκα τελικά τα αρχεία που μου ζητούσε απο δω και απο κει (δεν ξέρω βασικά αν ειναι τα σωστά αρχεία) και κατάφερα να κάνω το setup

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
παιδιά χρειάζομαι λίγη βοήθεια εδώ. Αγόρασα τον HP 3920 (printer) και είτε κάνω εγκατάσταση από το setup είτε απο το device manager, μου βγάζει το εξής μήνυμα: "the file unires.dll pn PDl_LANG is needed...". Δεν έχει ignore.

Καλησπέρα σας,

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με έναν hp Deskjet 5940... Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.

Εβαλες πρωτα τον οδηγο και μετα συνδεσες τον printer? Αν το εκανες αναποδα κανε uninstall και κανε το παλι οπως σου ειπα...

Δημοσ.
Εβαλες πρωτα τον οδηγο και μετα συνδεσες τον printer? Αν το εκανες αναποδα κανε uninstall και κανε το παλι οπως σου ειπα...

Αρχικά, στο laptop μου, ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες της HP και συνέδεσα πρώτα τον printer και μετά έβαλα το cd με το λογισμικό. Έδειχνε να κάνει κανονικά την εγκατάσταση αλλά μόλις τελείωνε η διαδικασία, ξαναανακάλυπταν τα WinXP τον εκτυπωτή και ξαναάρχιζαν την διαδικασία εγκατάστασης hardware.

Είπα κι εγώ, βλακεία έκανα πάλι, και επιχείρησα να ακολουθήσω άλλο δρόμο, όπως μου είπες κι εσυ. Πήγα λοιπόν στον desktop pc μου και εγκατέστησα πρώτα το software και μετά τον εκτυπωτή. Πάλι όμως τα ίδια. Δοκίμασα μάλιστα και κατέβασα τους drivers από το site της hp. Τους έβαλα αλλά και πάλι τίποτα. Μου βγάζει το μήνυμα για το αρχείο που λείπει.

Τελευταία λύση που σκέφτηκα ήταν το google και να 'μαι λοιπόν στο forum να ελπίζω σε σωτηρία! Αλλιώς θα περιμένω Δευτέρα πρωί να πω δύο λογάκια με την τεχνική υποστήριξη του Πλαισίου...

ΥΓ. Μπορεί να παίζει ρόλο το ότι μάλλον ο εκτυπωτής δεν προοριζόταν για χρήση στην Έλλάδα? το καλώδιο τροφοδοσίας που είχε μέσα ήταν για άλλη χώρα και χρειάστηκε να ξαναπάω στο Πλαίσιο για να μου δώσουν σωστό καλώδιο. Και φυσικά δεν έχει και οδηγίες στα ελληνικά. Και λέω μήπως αυτό το αρχείο που λείπει έχει να κάνει με τις χρησιμοποιούμενες γλώσσες (LANG??) και τρώει κάποιο κόλλημα με τα local settings του pc μου (πολλή φαντασία έχω έ?)

Δημοσ.

Γειά σας,

Επιτέλους κατάφερα να τον εγκαταστήσω τον εκτυπωτή. Κατέβασα το ελληνικό αρχείο drivers από το site της HP και ευτυχώς δούλεψε στο laptop. Το πρόβλημα παραμένει στον desktop υπολογιστή καθώς εκεί είχα εγκαταστήσει ήδη την αγγλική έκδοση του προγράμματος που δίνει η ΗΡ και τώρα δεν μπορώ να το βγάλω. Όσες φορές πάω να το κάνω απεγκατάσταση, ξεκινά αλλά κολλάει πάντα στο ίδιο σημειο (63% της διαδικασίας) και μου κολλάει και τα windows. Αν βρω λύση και για αυτό θα τη γράψω, μπας και βοηθήσει κανέναν στο μέλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...