Herculess Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Εγώ έχω το Sidewinder Precision 2 της Microsoft και είμαι ικανοποιημένος. Είναι και σχετικά φθηνό γύρω στα 40 Ευρώ. Για το Falcon 4.0 που το έχω καλό είναι. Αν διαθέτεις περισσότερα και απαιτείς ρεαλισμο παρε κανα της Saitek.
bend Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Φίλε μου εγώ έχω ένα SAITEK Χ52 και είναι μετά από αντικατάσταση γιατί το πρώτο είχε του κόσμου τα προβλήματα, όχι μόνο το δικό μου αλλά ολόκληρες παρτίδες από το εργοστάσιο από ότι είδα στο forum τους. Περίμενα λοιπόν να έρθουν τα τελευταία με το τελευταίο hardware BIOS και αμέσως πήγα για την αντικατάσταση και μπορώ να σου πω ότι είναι κορυφαίο. Αν σκέφτεσαι να το αγοράσεις πρόσεξε μόνο μην πάρεις παλιά παρτίδα. Να γνωρίζεις ότι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα παρέλαβε τις καινούριες παρτίδες ακριβώς την 29η Σεπτ. 2005.
nmamag Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 μαλλον για Saiteκ Cyborg evo wireless η Cyborg Evo αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα Γνωμες ??
bend Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Το προηγούμενο μου ήταν το EVo και έιναι αρκετά καλό. Πλαστικό βέβαια η βάση του stick του joystick αλλά αρκετα καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.