bells Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 καλισπερα σας προσπαθω να ανοιξω τη διαχειριση εργασιων με ctrl alt del αλλα μου λεει οτι εχει απενεργοποιηθη απο τον διαχηριστη πως μπορω να το ξαναβαλω?και γιατι το εκανε αυτο ευχαριστω
antonl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Πήγαινε Start->Run. Γράψε gpedit.msc. Μετά user configuration-> administrative templates-> System -> Ctrl+Alt+Del Options -> remove task manager και καν' το enabled. Αυτά με την προϋπόθεση οτί έχεις δικαιώματα adminstrator. Τώρα γιατί το έκανε μάλλον δε μπορώ να σε βοηθήσω .
keyman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Πατώντας το Ctrl+Alt+Del μου βγάζει αυτό το μήνυμα: task manager has been disabled by your administrator. Έκανα αυτό που έγραψες αλλά τίποτα. Μπαίνω ως administrator. Επίσης, ούτε από τη taskbar μπορώ να ανοίξω το task manager. Any ideas?
keyman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108007&highlight=task ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημά μου με την πρώτη μέθοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.