Isle Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Οχι, εχω 2.6.Τελως παντων, μετα απο προβλημα(παλι) το εβγαλα και το ξαναεγκατεστησα.Τωρα δεν αλλαζει το volume(παλι) αλλα δεν πειραζει, μετα απο οσα τραβηξα δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως εχω τον ρυθμιστη για τον ηχο των ηχειων εδω διπλα μου, αρα αστο.Ευχαριστω σε ολους για τη βοηθεια παντως.
Isle Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Οχι, εχω 2.6.Δεν πειραζει, μετα απο ενα ακομα προβλημα εβγαλα το mplayer και το ξαναεγκατεστησα.Τωρα ειναι καλα, εκτος απο την ενταση που συνεχιζει να μην αλλαζει αλλα μετα απο οσα τραβηξα αστο, ετσι κι αλλιως εχω τον ρυθμιστη για την ενταση των ηχειων διπλα μου.Ευχαριστω παντως ολους οσους με βοηθησαν για την βοηθεια.
getty Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Den ti8etai thema! MPLAYER!!!!!!!!!!!!!!! ta paizei ola' date=' apo apla divx/xvid mexri realmedia,quicktime kai akoma kai auta ta 3gp apo ta kinita! Vazei katw akoma kai ta bsplayer kai core player twn windows. A nai... paizei kai DVD! kai kanei kai oso zoom thes me to cropping pou parexei! Support gia ogm,mkv kai oti m****akia kikloforei.... De lew exei meionekthmata opws to oti doulevei me to palio gtk pou den to polysympa8w. Epishs sta dual audio stream OGM an allakseis glossa prepei na ton epanekinhseis gia na ksanavaleis thn prohgoumenh (giati na to kaneis omws... as mhn allazes apthn arxh!). A nai! Kai sta realmedia mporei na aposyntonistei o hxos alla etsi ki alliws den exw vrei kati kalytero gia na ta paizw. Auto pou kanw einai na metatrepw ta .rm se xvid prin ta dw, xrhsimopoiwntas ton mencoder pou erxetai mazi sto paketo. Den pairnei wra h metatroph kai paei mia xara meta! Genika, o player pou paizei ta panta kai exei etoimo paketo gia ka8e dianomh. An kai den exei kai poly mpela na ton kaneis compile....[/quote'] Για τα rm υπάρχει και real player για linux.
sleepless9 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Για τα rm υπάρχει και real player για linux. Autos o realplayer den paizei kapoia sygekrimena versions twn realmedia... epishs, de mou doulevei se overlay. Gia kapoio logo de 8elei na xrisimopoihsei ka8olou hardware acceleration kai einai profanws bug pou akoma den exoun dior8wsei edw kai poso kairo... To mplayer einai oti prepei gia th douleia kai m'aresei na exw ena player pou paizei ola ta formats Mexri kai sta windows auto exw valei! hehe
g1annis Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά, κάτι δεν πάει καλά. Όλοι εκθιάζουν τον mplayer, και δεν έχω καταλάβει γιατί. 1) Κατ' αρχήν το deafult skin είναι άσχημο. Αλλά έστω ότι αλλάζουμε. Στα μισά από τα skins που μου αρέσανε και δοκίμασα (8), όταν πατούσα το stop, έκλεινε το πρόγραμμα. 2) Με όποιες ρυθμίσεις κι αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να δω τους υπότιτλους σε srt. 3) και συημαντικότερο. Είναι σοβαρό ένα πρόγραμμα που όταν του πατάς full screen ή "F" γεμίζει την οθόνη το παράθυρο αλλά η εικόνα παραμένει στο αρχικό της μέγεθος? Αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να κάνω την εικόνα fullscreen. Που είναι η ευχρηστία? 4) Τι fonts κατέβασα και εγκατέστησα, τι ρυθμίσεις άλλαξα, δεν μπόρεσε ποτέ να αναγνωρίσει φακέλους και αρχεία με τίτλους σε ελληνικους χαρακτήρες. Γιατί όλα αυτά? Γιατί εξακολουθούν όλοι να το βγάζουν τον καλύτερο player? Μόνο εγώ έχω αυτά τα προβλήματα που λεω?
sok7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Mplayer fisika pezei ta panta http://www.thejemreport.com/mambo/content/view/178/42/ diabaseto.
NoD Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 1) Δοκίμασε το proton. 2) Oταν λες δε μπόρεσες ποιο ήταν το πρόβλημα ? Κινέζικα ? 3) Preferences>Video και διάλεξε xv ή gl. 4) ΔΓ/ΔΑ 5) Ηρέμησε,αν δε σου κάνει άλλαξε player και ψάξ'το καλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
g1annis Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 1) OK το κύριο πρόβλημα δεν είναι η αισθητική. Κατέληξα στα OpenDoh και ClearPlayer, αλλά το OpenDoh με το stop κατλαβαίνει έξοδο από το πρόγραμμα. Θα ενημερώσω τον δημιουργό του. 2) Ναι. Κινέζικα ή χειρότερα 3) Με το xv μια από τα ίδια. Με το gl με έφτιαξες. 4) το πρόβλημα με τα αρχεία με ελληνικό όνομα εξακολουθεί. Συγκεκριμένα, όταν πατάω file-->open και ανοίγει ο browser τα ελληνικά εμφανίζονται κινέζικα. Στα downloads του site, έχει μερικά αρχεία με fonts και έχει και ελληνικά. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτά? Επίσης, αν βοηθάει, σας λέω ότι κάθε φορά που πάω να ανοίξω ένα αρχείο, μου βγάζει ένα παραθυράκι error: New_Face failed. Maybe the font path is wrong. please supply the text font file (~/.mplayer/subfont.ttf) Στο preferences-->fonts το πεδίο fonts είναι κενό. Παρ' όλα αυτά τα αρχεία τα παίζει. 5) Φίλε NoD, αυτό κάνω το ψάχνω. Που είδες στο post μου να έχω βγάλει συμπέρασμα? Απλά προσπαθώ να ανακαλύψω τις δυνατότητες του mplayer και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου. φίλε sok7, τι σχέση έχει το λινκ που μου έδωσες? Μέσα κάνει απλά 2 μόνο φορές αναφορά στον mplayer. Κατά τ'άλλα είναι άρθρο για το Suse και όχι για το mplayer. Κάνω λάθος?
NoD Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Φίλε NoD, αυτό κάνω το ψάχνω. Που είδες στο post μου να έχω βγάλει συμπέρασμα? Mε τα παρακάτω αυτό μου δίνεις να καταλάβω: Όλοι εκθιάζουν τον mplayer, και δεν έχω καταλάβει γιατί. Είναι σοβαρό ένα πρόγραμμα που όταν του πατάς full screen ή "F" γεμίζει την οθόνη το παράθυρο αλλά η εικόνα παραμένει στο αρχικό της μέγεθος? Αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Γιατί όλα αυτά?Γιατί εξακολουθούν όλοι να το βγάζουν τον καλύτερο player? Δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου. Mπα,δεν εκνευρίζομαι.Ίσως έπρεπε να βάλω κάνα ;) Για το (2) Preferences>Subtitles & OSD και διαλέγεις encoding Modern Greek (ISO 8859-7),μετά Preferences>Font και στο Font βάλε arial.ttf (από Windows καβάτζα,εγώ αυτό έχω διαλέξει και παίζει κομπλέ),Proportional to movie height για να μην είναι τεράστια και Encoding Unicode και είσαι ready to go.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.