Προς το περιεχόμενο

Ποιο media player ειναι το καλυτερο για linux?

Isle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Dimmu Borgir:1)Τα εχω βαλει ηδη εκει.Διαβασα το documentation και τα εβαλα αλλα δεν γινεται τπτ.Δεν υπαρχει στις επιλογες αλλαγης skin.

2)Τι ειναι το alsa και το oss?

Iron Druid:1)Υποθετω εχεις το suse και σου ειχε το kaffeine μεσα απο την αρχη.

2)Απο codecs το Kaffeine δεν... ουτε ogg ουτε avi.Τι να το κανεις φιλε μου?Σου προτεινω το mplayer.

Δημοσ.

@Isle:

Poia ekdosh tou mplayer exeis? An kaneis deksi panw ston mplayer den exei kapou ena option "Skin Browser"?

ALSA (Advanced Linux Sound Architecture) kai OSS (Open Sound System) einai kai ta 2 sound drivers. Deksi preferences, sto tab audio dialegeis to output plugin analoga me ti driver exeis. An exeis 2.6 kernel kata pasa pi8anothta exeis alsa.

Ypopsin. sto dir /usr/local/share/mplayer/Skin prepei ta skin files na ta exeis se dirs kai oxi xuma. Dld /usr/.../Skin/abyss h /usr/.../Skin/terminator ktl...O skin browser koitaei gia dirs me skin files. Epishs mou fainetai oti mporeis na ta baleis sto ~/.mplayer/Skin/

Δημοσ.

Παω στο skin browser και εχει μονο το default.Επισης τα ειχα βαλει σε dirs εννοειται, usr/local/share/mplayer/Skin/QuickSilver.Και μαλλον alsa πρεπει να εχω, αυτο λεει εκει.~/.mplayer/Skin τι εννοεις?~ οπως λεμε home directory?

Δημοσ.

Βεβαιως και οχι, το αρχειο εχει μεσα τις εικονες σε μορφη png και κατι αλλα scriptακια σε μορφη fnt.Αλλα δεν καταλαβα, τι εννοεις ~.Εννοεις το home directory?

Δημοσ.

Αααα κρυφο, να γιατι οταν υποπτευθηκα πως το mplayer ειναι στο home directory δεν φαινοταν.Τωρα το εβαλα εκει και ειναι μια χαρα!Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Δημοσ.

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο το volume δεν αλλαζει οταν κουναω τον δεικτη.Τι γινεται?

Δημοσ.

Δεν γινεται τιποτα, το softvol αν καταλαβα καλα κανει το mplayer να δεχεται την αλλαγη της εντασης απο τον εαυτο του, και οχι απο τη sound card, αλλα οταν παω να παιξω ενα αρχειο μου λεει could not initialize audio device.

Δημοσ.

Wx... Akoma kratei auth h sizithsh?!!!!!!! Pantws den katalava to provlima me ton hxo. Patas ta plhktra Vol+ kai Vol- , emfanizontai oi mpares na auksanontai/meionontai, alla de ginetai tipota?????

Otan paizeis p.x. mousiki sto xmms, mporeis na auksomeiwseis ton hxo?

Anyway dokimase gmplayer -ao alsa

an kai de nomizw na ly8ei to provlima etsi apla...

Δημοσ.

Ααα, τωρα ειναι καλα, πηγα preferences-audio και στο oss εβαλα στο mixer channel το vol, και τα υπολοιπα στο driver default, οπως το alsa κτλ.Τωρα ο ηχος ειναι μια χαρα και αλλαζει.

Δημοσ.
Δεν γινεται τιποτα, το softvol αν καταλαβα καλα κανει το mplayer να δεχεται την αλλαγη της εντασης απο τον εαυτο του, και οχι απο τη sound card, αλλα οταν παω να παιξω ενα αρχειο μου λεει could not initialize audio device.

auto giati den exeis alsa ston kernel sou...

mhpws trexeis 2.4?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...