Προς το περιεχόμενο

Multiboot προβλήματα

iparou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Πριν από λίγο προσπάθησα μέσω του Partition Magic να αλλάξω το μέγεθος των partitions στους σκληρούς μου, αλλά όταν έκανα restart, ο C:\ δίσκος (εκεί που ήταν τα windows) είχε γίνει F:\ και το PC αρνείτο πεισματικά να μπει στα windows, λέγοντάς μου ότι το αρχείο hal.dll είναι corrupted και ότι θα έπρεπε να το κάνω re-install από κάπου. Προσπάθησα μέσω του Recovery Console αλλά δεν έβγαλα άκρη, οπότε εγκατέστησα ξανά τα windows σε άλλο partition, το c:\ (πριν το restart λεγόταν e:\.

Anyway, τα windows εγκαταστάθηκαν κανονικά, αντέγραψα το συγκεκριμένο αρχείο απ'την καινούρια εγκατάσταση των windows στον φάκελο της παλιάς και έκανα restart προκειμένου να κάνω log on στα παλιά windows. Αμ δε...

Κατά το boot, δεν μου δινόταν η επιλογή ανάμεσα σε log on στα παλιά και τα καινούρια windows όπως συμβαίνει πάντα όταν είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό 2 φορές, αλλά αντίθετα, με έβαζε αυτομάτως στην καινούρια εγκατάσταση των windows. Μάταια προσπάθησα και ξαναπροσπάθησα... Τίποτα. Σαν να μην αναγνωρίζει το ότι υπάρχει και παλιά εγκατάσταση...

Παρόλα αυτά, όταν έκανα Boot απ'το cd των windows και πήγα στην επιλογή "repair a current windows installation through the recovery console", εμφανίζονται κανονικά και τα 2 installation των windows και μπορώ να επιλέξω οποιοδήποτε από τα δύο.

Πώς θα μπορέσω λοιπόν ρε παιδιά να κάνω Log on στην παλιά installation, γιατί έχω ένα σωρό προγράμματα και ρυθμίσεις που είναι αδύνατον να τα ξαναεγκαταστήσω απ'την αρχή....

Thanks in advance....

Υ.Γ. : Παρεπιπτώντως, μιλάμε πάντα για WindowsXP Professional.

Δημοσ.

Ναι φίλε, μετά από πολύ ψάξιμο, το έκανα μόνος μου αυτό που πρότεινες και δούλεψε. Να'σαι καλά...

Αλλά η παρολίγον καταστροφή με έκανε να αρχίσω να ψάχνω λύσεις backup.

Δημοσ.

Μια ακόμη ερώτηση.

Τώρα πώς θα σβήσω την καινούρια Installation των windows ? Θα την αφαιρέσω απ'το boot.ini και μετά delete τον κατάλογο windows από τον σκληρό, ενώ είμαι Logged in στην πρώτη installation ? Ή μήπως είναι πιο περίπλοκο ?

Δημοσ.

ine se diaforetiko disko ta windows an ne tote svise ton fakelo ton windows ta documents & setting ke ta program files an den ine tote svise mono ton fakelo ton windows ke mesa sto documets & settings svise tus fakelus me ton user apo tin egatastasi ton xp pu 8es na vgalis meta svise ke tin epilogi sto boot.ini ke ise etimos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...