Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα ρυθμισης download/upload ταχυτητας...

Labros_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί ποιό έχει πρόβλημα με το dc++?
Epeidi ipopsiazomai giati to thes' date='stin periptosi tou DC++ ksexna ta [b']kala hubs[/b'] an egatastiseis Netlimiter...Arkei na to exeis egatestimeno...Kai xoris na trexei,de se afinoun na sindetheis...
:wink:

Πρίν 5 μέρες έβαλα dsl και δεν έχω δουλέψει ακόμα DC++ οπότε δεν κατέχω το άθλημα... ας μας πεί ο Inkjjl, γιατί κι εγώ δεν πολυκατάλαβα...ποιά είναι τα "καλά" hubs??? :-|

Δημοσ.
Πραγματι για το DC++ το ηθελα... Δοκιμασα το DU Super Controller που ειπε ο delis7 και μπαινει κανονικα το DC++ απλα παρατηρω οτι οσο μειωνω την upload μου, τοσο αργει να συνδεθει σε ορισμενα hubs (το εχω αφησει στα 200b/sec κ κανει αρκετα πιο αργα απο πριν. Αν το κανω κατω απο 50b/sec δν μπαινει καθολου)! Σε αλλα δν εχει κανενα προβλημα! Οσοι χρησιμοποιουν αλλα προγραμματα και εχουν προβλημα με το DC++ ας το δοκιμασουν...

έλεος ρε φίλε 200 bytes/sec!!! βάλε το καλύτερα στο 0 bytes/sec όπου δε θα έχεις καθόλου ίντερνετ... icon_brrr.gif

Δημοσ.

hugelacky δεν μπορούν να δουν αν έχεις limiter εκτός αν το παρακάνεις και δίνεις με ελεεινές ταχύτητες (βλέπε Lambros_B icon_brrr.gif )

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω κι εγώ share ρε παιδιά, άλλωστε αυτή είναι η λογική αυτών των progs, απλά να μην επιρρεάζεται πολύ το download. 8-9 kbps είναι αρκετά?

Costinio απορία: και full upload να έχεις, με 384/128 αυτό αντιστοιχεί σε 14-16 kbps, ok? Ε αυτό το νούμερο για χρήστες στο εξωτερικό (με τρελές ταχύτητες) δεν είναι ελεεινό upload??? :roll:

Δημοσ.

Οχι, δεν με κατάλαβες, δεν λέω αυτό. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να νομίσουν από κάποιο hub ότι εσύ κόβεις (με κάποιο πρόγραμμα πχ Netlimiter) από το upload σου έτσι ώστε να καταλήξει τελικά στα 14-16 kbps αλλά στην πραγματικότητα να φταίνε οι αργές ταχύτητες που έχουμε εμείς εδώ (και για μας 14-16 να είναι το μέγιστο δυνατό) ??? Και να φας κανα kick ή ban?

Δημοσ.

oso den moirazesai me elehnes taxythtes kaneis kai kanena hub den tha sou kanei tipota.. twra na exeis px 3 slots kai na kaneis share me 200b/s (!) 'h 1kb/sec kanoun kra... efoswn den xalaei to upload sou na kaneis share me mia dsl 384, 8kb/s giati na mhn ta dwseis teleiwnei? Fantasou ama oloi oi xrhstes skeftontousan etsi kai koban to upload tous...

Δημοσ.
Epeidi ipopsiazomai giati to thes,stin periptosi tou DC++ ksexna ta kala hubs an egatastiseis Netlimiter...Arkei na to exeis egatestimeno...Kai xoris na trexei,de se afinoun na sindetheis...

auto ginete mono an to kaneis share to programa i' an exeis balei 1 kb/s opote se kovoun me tin dikaiologia oti exeis poli xamilo upload.den ginete alliws na doun oti exeis netlimiter...pantos kalo einai na bazoume oloi net limiter sta 12 kb/s (milontas oti exoume dsl 384/128)giati meta to 12 xamilwnei to download.

p.s 12 eipa oxi 1 :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...