Labros_b Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Γεια σας παιδια... Μηπως γνωριζει καποιος κανενα προγραμμα με το οποιο να μπορω να μειωνω την upload ταχυτητα μου οταν θελω? Επισης θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μ πει ενα προγραμμα με το οποιο να μπορω να μοιρασω οπως θελω εγω την ταχυτητα του internet στους υπολογιστες του δικτυου μου!!
Adavis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Και εγώ netlimiter χρησιμοποιώ. Πολύ χρήσιμο προγραμματάκι!
Inkjjl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Epeidi ipopsiazomai giati to thes,stin periptosi tou DC++ ksexna ta kala hubs an egatastiseis Netlimiter...Arkei na to exeis egatestimeno...Kai xoris na trexei,de se afinoun na sindetheis...
hugelacky Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Inkjjl σιγουρα ισχύει αυτό? Γιατί έβαλα dsl πριν 3 μέρες και δεν έχω δουλέψει ακόμα dc++, αν είναι έτσι να το ξηλώσω...
Inkjjl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Se emena sto panepistimio kai OPOY exo xrisimopoiisei DC++,etsi simvainei...Dokimase to gia na eisai sigouros alla nomizo oti etsi ginetai sta kala hubs....
delis7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 na to xilosis kai na valis to DU Super Controler kai na beneis se ola ta hubs.
Haros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Elpizw na to thelete gia na periorisete to upload sas wste na mhn epireazei to download kai oxi gia na to kopsete telios...
hugelacky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 E όχι και να το κόψουμε τελείως... Απλά να μην γονατίζει η γραμμή! Κανένα άλλο πρόγραμμα που να μην έχει πρόβλημα με το dc++ ? Stuff το NetPeeker δουλεύει με dc???
Italos20v Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 To netpeeker se emena den ekove tipota. To netlimiter to exw valei se polla hubs edw kai kana xrono kai oute me petane oute tipota. Ti ennoeite kala hubs? egw xrisimopoiw ayta pou exoun ton pio poly kosmo kai kana 2 ellinika. Kanena pote de me ekane kick i ban. Alla akoma kai na me ekane,einai tosa polla ta hubs pou..... psyxi vathia.
Haros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 To netlimiter kai se emena toulaxiston se osa hubs exw mpei pote dden mou bgazei problhma...
Labros_b Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Πραγματι για το DC++ το ηθελα... Δοκιμασα το DU Super Controller που ειπε ο delis7 και μπαινει κανονικα το DC++ απλα παρατηρω οτι οσο μειωνω την upload μου, τοσο αργει να συνδεθει σε ορισμενα hubs (το εχω αφησει στα 200b/sec κ κανει αρκετα πιο αργα απο πριν. Αν το κανω κατω απο 50b/sec δν μπαινει καθολου)! Σε αλλα δν εχει κανενα προβλημα! Οσοι χρησιμοποιουν αλλα προγραμματα και εχουν προβλημα με το DC++ ας το δοκιμασουν...
delis7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Vre Lambro oxi kai 200b/sec!!!!!!!!!! Valto sta 10KB/sec kai tha eisai ok. Aloste to minima einai share share share kai me 200b/sec mono share den kaneis!!!!! Filika delis7 :wink:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Κανένα άλλο πρόγραμμα που να μην έχει πρόβλημα με το dc++ ? Stuff[/b'] το NetPeeker δουλεύει με dc??? Γιατί ποιό έχει πρόβλημα με το dc++?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.