tex439 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Poulinos tipota ta idia apotelesmata pali. i moni lisi mallon tha ine auti egkatastasi--->Epanekkinisi
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 kati allo den mou bgenei.to alo pou mporeis na kaneis gia na glitoseis to format einai ena system restore to mixanima sou prin arxiseis na pernas ta programmata kai na ta pernas ena ena.pantos to mialo mou paei se egkatastasi i antivirus i firewall.episis flash kai java exeis perasei sto mixanima?
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 den paei kapou allou to mialo mou para mono auto me to na pernas programma restart kai test.
predator Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 καλα απορω πως δεν εχεις σκεφτει το πιο απλο: να μπεις με εναν αλλον browser (firefox,opera κλπ) επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι σου ειναι τοσο σημαντικο να βλεπεις τις εικονιτσες του yahoo ωστε να κανεις μεχρι και format!σιγα το προβλημα!
DIMK72 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δοκίμασε να κάνεις καθάρισμα από το temp start....run....%temp%
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 predator kai me firefox to idio tou kanei.apla einai ligo spastiko na sou trroei ikones.ena format den kanei kako.
BROWNEYES Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Κι εγώ σχετικά το ίδιο πρόβλημα έχω.. Όχι όμως με τα εικονίδια του yahoo. Συγκεκριμένα, μου έχουν στείλει κάποια mails με συνημμένες εικόνες (p.x. image001.jpg, η οποία όμως δεν είναι με "συνδετηράκι" δηλαδή να έχω την δυνατότητα να την κάνω download) και δεν μπορώ να την δώ! Μου έχει κι εμένα αυτό το "χ" πάνω αριστερά, όπως λέει και ο tex439!! Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι πρόκειται για αρχεία εικόνας .jpg, που γενικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτά. Τα βλέπω άνετα μέσα από το pc μου! Υ.Γ. Μου συμβαίνει - αραιά και που βέβαια - και σε άλλα sites! Υ.Γ. Έγινα Κατανοητή?????
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 brown eyes apo outlook express lambaneis email?giati poles fores to outlook kovei ta attachment kai prepei na bgaleis tin epilogi.egine katanoiti tora ti mporei na fteei ?
mijalis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μάλλον στα κόβει κάποιο firewall.. Είσαι μήπως πίσω από εταιρικό δίκτυο;
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 kai na ta kovei mono se sigkekrimena site?auto ine to paraxeno pou pathenoun kai oi 2.
BROWNEYES Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Όχι δεν μπαίνω από Outlook, αλλά από την σελίδα του yahoo. Επίσης, δεν είμαι πίσω από εταιρικό δίκτυο. Μέχρι εχθές νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό.. ότι κάποιο πρόβλημα μπορεί να έχει η εκάστοτε εικόνα.. μέχρι που είδα το συγκεκριμένο post! Τι να πω βρε παιδιά?? Υ.Γ. Το τρελλό είναι ότι το ίδιο παθαίνω και στους δύο υπολογιστές που έχω.. έναν στο σπίτι και έναν στην δουλειά! (java, macromedia ενεργοποιημένα)
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 mpas kai telika kanei paraxena i selida tou yahoo?
BROWNEYES Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 poulino... το ίδιο που και που γίνεται και με την σελίδα του insomnia!! Ορισμένα π.χ. avatars δεν μπορώ να τα δώ, όπως και ορισμένες συννημένες εικόνες... (όχι πάντα όμως ;pp).. Αν θες.. pm μου το mail σου, να σου στείλω ένα mail που μου έστειλε μια φίλη μου, με μια εικόνα.. να δω αν μπορεις να την δεις.. γιατί εγώ δεν μπορώ!! :( :(
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 [email protected] opos blepeis kai sto msn mou.sto outlook express episis iparxoun dio epiloges pou isos den sou anigoun oi eikones.i mia einai sto ergaleia epiloges asfaleia kai grafei ekei na min anoigontai ta sinimena pou pithano na periexoun io kapos etsi sta ellinika kai apo kato grafei download images block images and other external content in html e-mail.xetsekare ta kai pes mou.oti xriasteis just tell me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.