Προς το περιεχόμενο

Ikonidia sto Yahoo

tex439

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kati allo den mou bgenei.to alo pou mporeis na kaneis gia na glitoseis to format einai ena system restore to mixanima sou prin arxiseis na pernas ta programmata kai na ta pernas ena ena.pantos to mialo mou paei se egkatastasi i antivirus i firewall.episis flash kai java exeis perasei sto mixanima?

Δημοσ.

καλα απορω πως δεν εχεις σκεφτει το πιο απλο: να μπεις με εναν αλλον browser (firefox,opera κλπ)

επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι σου ειναι τοσο σημαντικο να βλεπεις τις εικονιτσες του yahoo ωστε να κανεις μεχρι και format!σιγα το προβλημα!

Δημοσ.

Κι εγώ σχετικά το ίδιο πρόβλημα έχω.. Όχι όμως με τα εικονίδια του yahoo. Συγκεκριμένα, μου έχουν στείλει κάποια mails με συνημμένες εικόνες (p.x. image001.jpg, η οποία όμως δεν είναι με "συνδετηράκι" δηλαδή να έχω την δυνατότητα να την κάνω download) και δεν μπορώ να την δώ! Μου έχει κι εμένα αυτό το "χ" πάνω αριστερά, όπως λέει και ο tex439!!

Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι πρόκειται για αρχεία εικόνας .jpg, που γενικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτά. Τα βλέπω άνετα μέσα από το pc μου!

Υ.Γ. Μου συμβαίνει - αραιά και που βέβαια - και σε άλλα sites!

Υ.Γ. Έγινα Κατανοητή?????

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Όχι δεν μπαίνω από Outlook, αλλά από την σελίδα του yahoo. Επίσης, δεν είμαι πίσω από εταιρικό δίκτυο. Μέχρι εχθές νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό.. ότι κάποιο πρόβλημα μπορεί να έχει η εκάστοτε εικόνα.. μέχρι που είδα το συγκεκριμένο post! Τι να πω βρε παιδιά??

Υ.Γ. Το τρελλό είναι ότι το ίδιο παθαίνω και στους δύο υπολογιστές που έχω.. έναν στο σπίτι και έναν στην δουλειά! (java, macromedia ενεργοποιημένα)

Δημοσ.

poulino... το ίδιο που και που γίνεται και με την σελίδα του insomnia!! Ορισμένα π.χ. avatars δεν μπορώ να τα δώ, όπως και ορισμένες συννημένες εικόνες... (όχι πάντα όμως ;pp).. Αν θες.. pm μου το mail σου, να σου στείλω ένα mail που μου έστειλε μια φίλη μου, με μια εικόνα.. να δω αν μπορεις να την δεις.. γιατί εγώ δεν μπορώ!! :( :( :( :(

Δημοσ.

[email protected] opos blepeis kai sto msn mou.sto outlook express episis iparxoun dio epiloges pou isos den sou anigoun oi eikones.i mia einai sto ergaleia epiloges asfaleia kai grafei ekei na min anoigontai ta sinimena pou pithano na periexoun io kapos etsi sta ellinika kai apo kato grafei download images block images and other external content in html e-mail.xetsekare ta kai pes mou.oti xriasteis just tell me

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...