Προς το περιεχόμενο

Sony MFM-HT95 review?

dazzlestef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου. Ενδιαφερομαι για μια οθονη 19" με τηλεοπτικο δεκτη.

εχω καταληξει σε αυτην (Sony MFM-HT95), η σε αυτην (Samsung Syncmaster TFT 930MP).

Η πρωτη ειναι PVA και η δευτερη MVA και το A-Si. τι σημαινουν?

To Built-in TV Tuner einai PAL or ntsc?

την εχει δοκιμασει κανεις? Υπαρχει καποιο review?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Φίλε μου Καλησπέρα

Την ίδια ερώτηση είχα κάνει και εγώ σε αυτό το forum πρίν μερικές ημέρες (τις εντυπώσεις κάποιου για την SyncMaster™ 930MP-Silver 19" ) αλλά καμία απάντηση. Οπως καταλαβαίνεις δεν πτοήθηκα και πήγα και την αγόρασα απο ένα κατάστημα Multirama (απο την βιτρίνα 500 Euro). Τήν έχω μία εβδομάδα και μπορώ να σου πώ τα εξής που έμαθα για την συγκεκριμένη οθόνη απο την έρευνα αγοράς που έκανα και πρωσοπική μπειρία.

- Δεν εισάγεται πιά απο την ελληνική αντιπροσωπεία (Ευρωηλεκτρονική) - Την βρήκα μόνο στον Κωτσόβολο 700ευρώ και Multirama 600 ευρώ. Αυτή την στιγμή που μιλάμε υπάρχουν και στις δύο εταιρείες οθόνες.

- Το Panel της είναι pva , και για του λόγου του αληθές http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=RT19FSSS&selTab=Specifications

- Ο εξοπλισμός της είναι κατι παραπάνω απο πλήρης (Dvi , VGA , Componet, Radio , S-Video κ.α.)

- Η εικόνα της σε βίντεο είναι πάρα πολύ καλή και σε τηλεοπτικό σήμα αν τηρείς 2 μέτρα απόσταση και έχεις καλό σήμα πολύ καλή με πλούσια χρώματα.

- Ρυθμίσεις χρωμάτων καλές και πολύ καλό μαυρο χρώμα.

- Ρυθμίσεις με το πρόγραμμα Nature που σου παρέχει για πολύ καλή εικόνα και στίς λειτουργίες του υπολογιστή.

- Μειονεκτήμα ο χρόνος απόκρισης 25m - αλλά αν δέν παίζεις παιχνίδια όπως εγώ δεν σου χρειάζεται μικρότερο. Στο video στην κίνηση δεν έχω δεί το παραμικρό "σκάλωμα" στην κίνηση.

- Μήν ξεχνάς τις λειτουργίες PIP-PAP και τον πολύ καλό ήχο.

Γενικά για όλα αυτά που κάνει καλη οθόνη .

(Στο θέμα της εικόνας είμαι πολύ αυστηρός, και για το λόγω αυτό δεν βλέπεις κάπου δυθιραμβίες για το μοντέλο που αγόρασα )

Οσο για το μοντέλο της SONY ήταν το πρώτο και έμένα στην λίστα μου (διότι είμαι οπαδός της - Πλασμα τηλεοραση Sony εδώ και δύο χρόνια - κινητα - DVD κ.α.) είναι καλή αλλά η Samsung 930 είναι λίγο καλύτερο και το πιό βασικό φτηνότερο.

Δημοσ.

Συμβουλή..... Πήγαινε κάπου που έχουν και τίς δύο (Κωτσόβολος στην Νέα Ιωνία - απο το MUltirama στην Βουλιαγμένης την πήρα εγώ την Samsung) και αποφάσισε.

Στο Multirama τους εβαλα και μου εβαλαν το ίδιο video και στις δύο ταυτόχρονα για να αποφασίσω.

Α μην ξεχάσω κανένα καμμενο pixel (για αυτό την πήρα αλλωστε απο την βιτρίνα + χαμηλότερη τιμή)

Ελπίζω να σε βοήθησα

Καλή Επιλογή

Εγώ πάντως ψηφίζω Samsung ( με βαριά καρδιά Sonakias) - και όχι λόγω τιμής απλώς είναι καλύτερη.................................

Δημοσ.

Oταν λες πιπ παπ, μπορεις να δεις 2 καναλια τηλεορασης ταυτοχρονα? κανει σπλιτ την οθονη στα 2? Στο ενα παραθυρο βλεπεις τηλεοραση στο αλλο τι?

Δημοσ.

To PAP ακυρω το εγραψα εκ περιδρομής.

Μπορείς ενώ δουλευεις με τον υπολογιστή σου να βλέπεις είτε σε μικρό παράθυρο όποιο κανάλι τηλεόρασης θέλεις όπως και στην μισή οθόνη. Το τελευταίο δεν είναι πρακτικό διότι σου παραμορφώνη την επιφάνεια εργασίας των Windows

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...