zavlakas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Οδηγος back-up για το "THE_EXORCISM_OF_EMILY_ROSE" 1)Βαζουμε το δισκακι στον reader. 2)Ανοιγουμε το DVD Decrypter 3.5.4.0 σε File mode, παμε File-->Protected sectors list-->Import και εισαγουμε αυτο το αρχειο PSL2 και παταμε decrypt... 3)Μολις τελειωσει, κανουμε drag and drop το VTS_01_1.VOB, απο τα rippαρισμενα αρχεια, στο FixVTS , επιλεγουμε in place(no back-up) και remove blank and unref cells και παταμε Clean... 4)Eναλλακτικα του FixVTS, μπορει να χρησιμοποιηθει και το VobBlanker 2.1.0.0, με default ρυθμισεις... 5)Ανοιγουμε τα επεξεργασμενα αρχεια με οποιοδηποτε προγραμμα συμπιεσης(DVD Shrink, Nero Recode)
lewnidas_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Φίλε zavlakas έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά!!! Μόλις πήρα to PSL2 αρχείο για το 8mm 2. Θα το παλέψω το βραδάκι σύμφωνα με τις οδηγίες σου και θα γράψω αποτελέσματα. ΜΠΡΑΒΟ φίλε μου για την δουλειά σου. Ευχαριστούμε!!!
Zer0cooL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Χεραιτω ολο τον κοσμο Περιττο να πω το ποσο καλη δουλεια κανετε εδω μεσα... Αν και εχω γραψει πανω απο 300 ταινιες,μολις προσφατα αρχισαν τα προβληματα και ειπα να ριξω μια ματια εδω στους ειδικους...Θα ξαναπαρω κατι ταινιες που δε μπορουσα να γραψω αφου ειδα θεωρητικα το πως μπορω να το κανω (βλεπε ΧΧΧ 2, 8ΜΜ 2...). Τωρα εχω προβλημα με το Bridget Jones Diary (το πρωτο). Δεν εχω το δισκακι αλλα το εχω περασει στο σκληρο (6,5 γιγα περιπου) και δε μπορει το σρινκ να το συμπιεσει αφου "κολλαει" και ενω θα επρεπε να δειχνει την ταινια οταν συμπιεζει δειχνει μαι κινουμενη εικονα με την ενδειξη CP...Αυτο μεχρι να φτασει το 16-17% περιπου οπου και μου βγαζει ερορ.. Καμια βοηθεια ? Ειναι "προστατευμενο" το εργο η τι στο καλο γινεται ?
zavlakas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Oχι... Δεν ειναι προστατευμενο... Με ποιο προγραμμα το περασες στον σκληρο σου? Πιθανοτατα, υπηρξε καποιο προβλημα στο ripping λογω γρατζουνισμενου/βρωμικου δισκου... Η καλυτερη επιλογη θα ηταν να το ξαναrippαρεις...
Zer0cooL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 DVD Decrypter μι παλιοτερη εκδοση Το σρινκ παντως κολλαγε απ την αρχη...Οχι οτι δε συμπιεζε αλλα συμπιεζε λαθος κατα καποιο τροπο. Το δισκακι δεν ηταν γρατζουνισμενο... Το θεμα ειναι οτι εχω μια ταινια στο σκληρο μου τωρα και θελω να την περασω σε ενα δισκακι 4.5 γιγα και δεν μπορω...!!! Γιατι απ το σκλιρο παιζει κανονικοτατα ...Πολυ περιεργη φαση!
Zer0cooL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Οουπς..Κατσε...Δεν παιζει με Power DVD !!! Αλλα οταν κανω insert files στο σρινκ, το παιρνει, και παιζει εκει την ταινια... Το Power DVD μου λεει error tryiing to play VIDEO.TS.ifo
zavlakas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Aνοιξε την με το VobBlanker και πατα process... Iσως ετσι να φτιαξει....
Zer0cooL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Τι κανει αυτο ακριβως ? Το κατεβασα απ το λινκ που δινουν τα παιδια στην αρχικη σελιδα των προγραμματων και το ζιπ εχει 2 φακελους με κατι αρχεια και κανενα σεταπ...ουτε readme... Εχω μπλεξει πολυ γιατι ειμαι σε χωραφια που δε γνωριζω!!!
zavlakas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Κατεβασε την τελευταια εκδοση απο εδω... http://www.videohelp.com/~jsoto/VobBlanker/VobBlanker_2100_exe.zip Δεν χρειαζεται εγκατασταση... Αποσυμπιεσε το και τρεξε το .exe... Ανοιξε το VIDEO_TS.IFO απο το rippαρισμενο DVD, διαλεξε output folder και πατα process... Θα επαναδημιουργηθει το DVD και θα διορθωθει ενδεχομενως το προβλημα που εχεις τωρα...
arkoudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Τιποτα για το Cinderella Man? Το decrypter βγάζει προειδοποίηση... το κάνει rip αλλά το αρχείο βγαίνει πολύ μεγάλο... το χώνω στο shrink αλλά εκείνο κάνει πρόβλημα...
zavlakas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Tι προβλημα σου βγαζει το Shrink?? Δημοσιευσε το logfile του Decrypter...
arkoudos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 I 22:38:16 DVD Decrypter Version 3.5.4.0 started! I 22:38:16 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 2) I 22:38:16 Initialising SPTI... I 22:38:16 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 22:38:17 Found 2 DVD-ROMs and 1 DVD±RW! W 22:38:19 Possible Structure Protection Found! W 22:38:19 2 areas have been marked as 'suspect'. W 22:38:19 Dummy sectors will be inserted where necessary. Αυτό βγάζει το decrypter... το κάνει rip ομως κανονικά... το shrink γράφει για problem αλλα δεν διευκρινίζει
zavlakas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Oλοκληρο το logfile χρειαζομαι.... Τελος παντων, μεχρι να το δημοσιευσεις.... Πιθανοτατα προκειται για κυκλοφορια με προστασια Ripguard... Kανε επεξεργασια των αρχειων ειτε με το FixVTS, ειτε με το VobBlanker 2.1.0.0 και ξαναπροσπαθησε να τα ανοιξεις στο Shrink...
zavlakas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Οδηγος back-up για το "WHITE_DRAGON" 1)Βαζουμε το δισκακι στον reader. 2)Ανοιγουμε το DVD Decrypter 3.5.4.0 σε File mode, παμε File-->Protected sectors list-->Import και εισαγουμε αυτο το αρχειο PSL2 και παταμε decrypt... 3)Μολις τελειωσει, κανουμε drag and drop το VTS_01_1.VOB, απο τα rippαρισμενα αρχεια, στο FixVTS , επιλεγουμε in place(no back-up) και remove blank and unref cells και παταμε Clean... 4)Eναλλακτικα του FixVTS, μπορει να χρησιμοποιηθει και το VobBlanker 2.1.0.0, με default ρυθμισεις... 5)Ανοιγουμε τα επεξεργασμενα αρχεια με οποιοδηποτε προγραμμα συμπιεσης(DVD Shrink, Nero Recode)
Zer0cooL Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ζαβλακα εισαι αρχηγος! Ολα καλα με το Μπριτζετ Τζοουνς, αν και δεν καταλαβαινω ακριβως τι εκαναν τα προγραμματακια που προτεινες... Οσο για το φιλο με το Σινταρελα Μαν, το εχω περασει στο σκληρο με FabDecrypter και μολις τωρα το συμπιεζω και θα το καψω με το σρινκ. Αν μου πετυχει εμενα δοκιμασε ετσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.