FarCry Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ...και μιας και ξεθάψαμε το τόπικ.... έχει δοκιμάσει κανείς να ριπάρει κάποιο νέο dvd (πχ http://www.imdb.com/title/tt0910970/) με κάποιο πρόγραμμα? το ripit4me λέει ότι βρίσκει 60gb στο δισκάκι....... have you tried anydvd?
nemos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Το δοκίμασα και δείχνει ότι έκανε δουλειά, αλλά διάφορες καταχωρίσεις σε ξένα forum λένε ότι μπερδεύει τα chapters... Από την άλλη, το ζητούμενο είναι το επόμενο ripit4me (μικρό, εύκολο στην χρήση, και κυρίως freeware) που θα μπορέσει να πάρει μία τέτοια ταινία......
nemos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Σε Full Disk ή movie only? Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι για full disk... και το τελευταίο anydvd δείχνει ΟΚ γι' αυτό (...και το dvdhddecrypter - ίσως το δοκιμάσω καλύτερα αύριο...). Η ερώτησή μου είναι άν υπάρχει κάτι freeware χωρίς περιορισμούς που να δίνει ποιοτικό αποτέλεσμα όπως το ripit4me.
zavlakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δοκιμασες να κανεις rip σε Full Disk mode και να "καθαρισεις" μετα με το VobBlanker?
nemos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δοκιμασες να κανεις rip σε Full Disk mode και να "καθαρισεις" μετα με το VobBlanker? δεν είχα τα 60gb που ήθελε για να κατεβάσει το dvd στον δίσκο.. από την άλλη, το any/clone-dvd άνοιξε την ταινία και την είδε σαν DL dvd, οπότε τα πράγματα ήταν πολύ απλά.. το ίδιο έκανε και το dvdfabHDdecrypter - άν έχω και σήμερα το πρωτότυπο δισκάκι θα δοκιμάσω να το πάρω και με αυτό και θα ποστάρω.. η ουσία είναι πάντως ότι φτιάξανε πλέον μία καλή προστασία - εν αναμονή του επόμενου ri4m δουλεύουμε με εξελισσόμενα προγράμματα........
zavlakas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Nevermind... Δοκιμασα εγω σε Full disk και δουλευει μια χαρα.... ....αλλα χρειαζεται υπομονη στο ripping... Νεο R4M πολυ δυσκολα θα υπαρξει...
nemos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν, η δοκιμή έγινε και με το freeware DVDFab HD Decrypter 5.2.3.0 και ήταν επιτυχημένη στον συγκεκριμένο τίτλο (http://www.imdb.com/title/tt0910970/). Πιο συγκεκριμένα, μπόρεσα να πάρω και τα 2 dvds στον δίσκο μου (περίπου 7gb έκαστο) και από αυτά να επιλέξω τα titles που ήθελα με το dvdshrink. Η έκδοση του AnyDVD που δούλεψε επίσης είναι η 6.5.1.9 Beta. Τα παραπάνω το γράφω με μεγάλη μου χαρά καθότι από τις άλλες 2 εκδόσεις του DVDFab HD Decrypter που είχα χρησιμοποιήσει, η μία δεν παρήγαγε αναγνώσιμο αποτέλεσμα ενώ η άλλη δούλευε απελπιστικά αργά. Οσο για το AnyDVD... συνεχίζει να με διαολίζει ότι δεν είναι free, ότι τρέχει μόνιμα από κάτω, βγαίνει νέα έκδοση μέρα-παρά-μέρα κ συνεργάζεται μόνο με το CloneDVD, αλλά δεν μπορούμε να προσπεράσουμε το ότι ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Nevermind...Δοκιμασα εγω σε Full disk και δουλευει μια χαρα.... ....αλλα χρειαζεται υπομονη στο ripping... Δηλ. ξεκίνησες το rip κανονικά σε full dvd mode, και μετά από (πόσες?) ώρες που τελείωσε η διαδικασία είχες 7gb στο δίσκο σου με τα μενού να δουλεύουν ΟΚ? Ενδιάμεσα στην διαδικασία μέχρι πόσο χώρο σου δέσμευσε στον δίσκο σου? Η νέα αυτή προστασία (απ' ό,τι διάβασα / γύρευε τί κατάλαβα...) παραμυθιάζει το pc ότι το dvd που έχει εισαχθεί έχει το 6πλάσιο μέγεθος από το πραγματικό - γι' αυτό φρικάρουν τα προγράμματα πέραν ενός dvd player που πάνε να το διαβάσουν! (...απλό, τρομακτικό, αλλά λίγο ) Νεο R4M πολυ δυσκολα θα υπαρξει... ...έχεις ένα τρόπο να μας τσακίζεις το ηθικό...
kitsakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εχω το Surrogates και ειπα να κανω ενα αντιγραφο για να μην καταπωνω το DVD. χρησιμοποιησα το DVD fab και το αποτελεσμα ηταν η ταινια να μην εμφανιζει τους υποτιτλους. εχω πολλα copy απο τις ταινιες μου με διαφορες προστασιες η καθε μια αλλα με αυτη την ταινια κατιο δεν παει καλα. το εχει αντιμετωοησει ; μηπως ειναι ενας νεος τροπος προστασιας; ααα! οταν το ISO αρχειο απο το rip το βαζω στο dvd shrink μου δειχνει οτι εχει παρα μα παρα πολυ μεγαλο μεγεθος και δεν δουλευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.