Προς το περιεχόμενο

Aρχεια .PSL2 για το DVD Decrypter 3.5.4.0

zavlakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε λίγο ρε φίλε christos1 ή εκτός και αν κάνεις πλάκα. Δηλαδή ολόκληρο το thread σε τι ταινίες αναφέρεται? Μας δουλεύεις ρε συ? Τέλος πάντων την έκανα rip. Μάλλον τα drive έφταιγαν, με το αντιγραφικό κατάφερα να την περάσω

• Απαντ. 548
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

*Ολόκληρο* το thread αναφέρεται σε ταινίες τις οποίες *πολύ σωστά* υποθέτουμε ότι έχουν περιέλθει στην κατοχή των posters από τις ευγενείς χορηγίες φίλων/συναδέλφων ("μήπως μπορείς να μου φτιάξεις ένα αντίγραφο γιατί εγώ δεν ξέρω/βαριέμαι/κλπ???") ή από νόμιμη αγορά και θέλουμε να φτιάξουμε αντίγραφά τους για να μην τις φθείρουμε.

Οι κανόνες του forum είναι σαφέστατες στο πώς διατυπώνουμε κάποια πράγματα => προσέχουμε τί λέμε για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στα παλικάρια που μας επιτρέπουν να κολυμπάμε στην επικοινωνιακή πλατφόρμα που έχουν στήσει.

...Τώρα... άν κάποιος διαβάσει τα posts και αποκτήσει μαύρη ζώνη στο dvd-ripping (Respect, Sensei Zavlakas!) *ίσως* χρησιμοποιήσει την Γνώση και σε ενοικιασμένες ταινίες... αλλά αυτό είναι παράνομο και δεν το λέμε - δεν το λέμε - δεν το λέμε...

Δημοσ.
*Ολόκληρο* το thread αναφέρεται σε ταινίες τις οποίες *πολύ σωστά* υποθέτουμε ότι έχουν περιέλθει στην κατοχή των posters από τις ευγενείς χορηγίες φίλων/συναδέλφων ("μήπως μπορείς να μου φτιάξεις ένα αντίγραφο γιατί εγώ δεν ξέρω/βαριέμαι/κλπ???")

auto katigorimatika theoreite paranomo. stis tanies anaferei borrowing or renting. antigrafo epitrepetai mono ston katoxo tis original tainias. ta video club pou enoikiazoun tainies einai paranoma.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Η διατύπωσή μου δεν είναι σωστή. Εννοώ ότι κάποιος φίλος/συνάδελφος/γνωστός κατέχει νόμιμα 1 ταινία, μου την δίνει για να την αντιγράψω (...άσχετος αυτός - ψαγμένος εγώ...), εγώ μόνο την αντιγράφω (...με δεμένα μάτια και στο δικό του PC το οποίο οφείλει να έχει νόμιμα Windows...) και του την επιστρέφω πάραυτα μαζί με το αντίγραφο. Εννοείται ότι διαγράφω άμεσα από τον δίσκο και από τον Κάδο ό,τι έχει σχέση με την αντιγραφή που μόλις έκανα, οπότε τί μένει? 1 ταινία + 1 αντίγραφο, αμφότερα στα χέρια του νόμιμου κατόχου... και όποιος με χαρακτηρίσει με κακά λόγια να λάβει υπόψη του ότι πάνω από όλα είμαι νόμιμος, καθότι δεν αναφέρεται τίποτα για "seeing" "touching" ή "play in pc" στους όρους χρήσης κάθε ταινίας.

Σε τέτοιες ταινίες αναφέρεται ολόκληρο το thread.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Re pedes emena sto dvdfab platinum 3.0.8.0 e epilogi gia enwsei(merge) pollwn dvd se 1 dvd exafanistike xafnika kai den mporw na tin xanaemfanisw. kai to thema einai oti den ti dokimasa na dw an enwnei 2 h' perissotera dvd se 1 me ta menu toys h' mono tin tainia. Mporei kapoios na moy lisei to provlima poy moy dimioyrgithike? To oti exafanistike diladi h' epilogi enwsei pollwn dvd se 1(merge). Sas eyxaristw poly prokatavolika.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή δεν αξίζει να φτιάξω καινούριο thread,ας κάνω την ερωτησούλα εδώ...

Είχε κανείς σας πρόβλημα με το dvd του Re-cycle?Το νοίκιασα 2 φορές απο 2 διαφορετικά videoclub και δεν αντιγράφεται με τπτ.Είναι θέμα κλειδώματος ή απλά είμαι γκαντέμης? Τη 2η φορά,το dvd δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση αλλά την πρώτη ήταν σχεδόν άριστο.

Δημοσ.
Χλωμο να εχει καποια "εξελιγμένη" προστασια...

Δοκιμασες με το RipIt4Me?

Of course,πρώτο πρώτο.Περνάει το συγκεκριμένο σημείο όπως "πηδάει" τα κλειδώματα και όταν τελειώσει και πάω για τα FixVTS ή DVDShrink λέει οτί το rip δεν έγινε σωστά και πρέπει να ξαναγίνει.

Και μένα πολύ χλωμό μου φαίνεται γι'αυτό και ρωτάω αν είχε κάποιος το οποιοδήποτε πρόβλημα με το DVD...απλά και αυτό το 0 στα 2 δεν είναι και συνηθησμένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...