nemos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Το ripit4me δεν το βλέπω να έχει πολύ ζωή ακόμα μπροστά του. Στην δουλειά μου έρχονται διάφοροι με διάφορες ταινίες που δεν μπορούν να αντιγραφούν και δεν το έχω δει να κολλάει πουθενά. Ας το χαρούμε όσο παίζει γιατί ξανα-έρχονται οι μέρες του ψαξίματος.......... Για το κόλλημα που παρατηρείς... Καλύτερα να ενημερώσεις τους προγραμματιστές του - συμβάλλεις έτσι στην πληρέστερη ανάπτυξή του.
zavlakas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Το ripit4me δεν το βλέπω να έχει πολύ ζωή ακόμα μπροστά του. Απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα??
nemos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή αυτό που βολεύει τους καταναλωτές (και τους "καταναλωτές") συνήθως δεν βολεύει τους κατασκευαστές...
navar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 sygnomh an fanw kapws asxetos..... eixa apelpisth se kapoia fasei me to dvd decrypter giati den mou rippare topt apo nees taineies........kai edw kai an xrono exw xazostamathsei thn maniwdh syllogh tainivn...kathos epishs merikes tainies pou mou riparre to dvddecrypter den mou ths anoige to shrink gia na tis ftiaksw.......ayta ta ergaleia exoun pleon antikatastathei apo kati allo aksiologo?
zavlakas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι... Δοκιμασε το RipIt4Me... http://www.ripit4me.org
navar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 thanks zavlakas asxeto alla to avatar sou einai ola ta lefta
BreeZer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 γεια χαρα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω...πως γινεται να μειωσω τον χρονο ριπαρισματος του decrypter σε ενα dvd με κλειδωμα arccos ? Για το ultra violet μου εκανε πανω απο 20 ωρες !! στο option "software read/write errors retries" εχω βαλει "0". Επισης,πως μπορω να βαλω στο forum καποια decrypter.logs για μερικες ταινιες με arccos που ειχα αντιγραψει,ωστε να τα παρει οποιος τα χρειαζεται? thanks...
zavlakas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Για το ultra violet μου εκανε πανω απο 20 ωρες !! Αυτο δεν ειναι φυσιολογικο... Χρησιμοποιεις καποιο .psl αρχειο?? Μπορεις να δημοσιευσεις το log του Decrypter απο αυτο το rip??
BreeZer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 οχι,δεν χρησιμοποιω τιποτα,ριπαρω τα dvd εξαρχης με τον wizard του Psl2 plugin ver 2.14 (αληθεια,εχει βγη κατι ποιο καινουργιο?).Για να μου βγαλει 2 bad sectors το drine μου (Plextor 755A 1.5) κανει 1 λεπτο,υπολογησε τωρα ποσο θελει για ολο το rip...! Σκεφτηκα μηπως ηταν θεμα καποιας λαθος ρυθμησης του decrypter. Το log του ultra violet το εχω,πως να το δημοσιευσω?
zavlakas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 H εξελιξη του psl plugin εχει σταματησει... ...και πιθανοτατα δεν το χρησιμοποιεις και σωστα... Χρησιμοποιησε εναλλακτικα το RipIt4Me... Ειναι πολυ απλο και ιδιαιτερα αποτελεσματικο... http://www.ripit4me.org
BreeZer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 ok,το κατεβασα και οταν ξανατυχει θα το τσεκαρω! σευχαριστω zavlakas
poulou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ταινία - RVΚαμμιά βοήθεια πως να γίνει rip? Δοκίμασα με anydvd, Ripit4me (crashάρει) αλλά δεν τα κατάφερα. Κατι παραπανω απο No problem with RipIt4Me 1.4.15.0... Απολαυστικότατη ταινία! :mrgreen:
Mad_MaxRC Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Aeonflux ΤΟ Dvd ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ Cd ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΩ Copy???
dialpistis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ο κωδικας Davincι εχει προβλημα?? χρειαζεται αρχείο psl2??? αν ναι που να το βρω?
zavlakas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ο κωδικας Davincι εχει προβλημα??χρειαζεται αρχείο psl2??? αν ναι που να το βρω? Xρησιμοποιησε το RipIt4Me... http://www.ripit4me.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.