Προς το περιεχόμενο

Aρχεια .PSL2 για το DVD Decrypter 3.5.4.0

zavlakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 548
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το έκανα και το xvid πήγε στα πουλιά… Πλήρης απόσυντονισμός ήχου-εικόνας και υπότιτλων. Αυτό που γενικά έχω παρατηρήσει είναι ότι: Εάν δεν κάνω rip σε Ifo mode την ταινία δεν υπάρχει περίπτωση να έχω ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Κάτι δεν θα δουλεύει σωστά (συνήθως οι υπότιτλοι). Αυτή τη στιγμή κάνω διαφόρους συνδυασμούς και αργά το βράδυ ίσως έχω κάποια αποτελέσματα.

Πάντως (αν και λίγο άσχετο) το έργο “The Detonator” (παρόμοιο κλείδωμα με το Ultaviolet) , το έκανα dvd με το DvdFab (express mode), το έκανα rip με το Decrypter (το αντιγραμμένο το dvd) και μετά το έκανα ένα ωραιότατο xvid! (Πάντα με AutoGK)

To Ultraviolet το Hostel μ’ έχουν κουράσει αρκετά.

Ερώτηση, τα xvid τα κανείς χωρίς υπότιτλους και ύστερα τους περνάς από πάνω?

Δημοσ.

Το έκανα και το xvid πήγε στα πουλιά… Πλήρης απόσυντονισμός ήχου-εικόνας και υπότιτλων. Αυτό που γενικά έχω παρατηρήσει είναι ότι: Εάν δεν κάνω rip σε Ifo mode την ταινία δεν υπάρχει περίπτωση να έχω ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Κάτι δεν θα δουλεύει σωστά (συνήθως οι υπότιτλοι). Αυτή τη στιγμή κάνω διαφόρους συνδυασμούς και αργά το βράδυ ίσως έχω κάποια αποτελέσματα.

Πάντως (αν και λίγο άσχετο) το έργο “The Detonator” (παρόμοιο κλείδωμα με το Ultaviolet) , το έκανα dvd με το DvdFab (express mode), το έκανα rip με το Decrypter (το αντιγραμμένο το dvd) και μετά το έκανα ένα ωραιότατο xvid! (Πάντα με AutoGK)

To Ultraviolet το Hostel μ’ έχουν κουράσει αρκετά.

Ερώτηση, τα xvid τα κανείς χωρίς υπότιτλους και ύστερα τους περνάς από πάνω?

Δημοσ.

Μαλλον κατι εκανες λαθος...

Εχω κωδικοποιησει σε .avi, με το AutoGK, ολες τις ταινιες που αναφερεις και δεν ειχα κανενα προβλημα αποσυντονισμου...

Δημοσιευσε το logfile του RipIt4Me και του FixVTS...

Σιγουρεψου οτι εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη "Remove tiny cells"...

Edit: Οι υποτιτλοι θα εχουν αποκλιση οτι κι αν κανεις...

Πρεπει να τους κανεις rip σε .srt και να διορθωσεις την αποκλιση με το Subtitle Workshop...

Edit2: Η προστασια που υπαρχει στο Detonator ειναι αρκετα πιο απλη απο αυτην του Ultraviolet...

Η μορφη της προστασιας συνεχως εξελισσεται...

Δημοσ.

Φίλε ZAVLAKAS σ’ ευχαριστώ για το πολύτιμο χρόνο σου και τις γρήγορες απαντήσεις που δίνεις! Μάλλον κάποια κουτουλία κάνω και δεν γίνονται σωστά τα πράγματα.

Δηλαδή με το Sony το κλείδωμα στο original dvd, ξεχνάω το Ifo Mode στο Decrypter?

Τα log file τα έσβησα στα νεύρα μου πάνω…

Η επιλογή είναι ενεργοποιημένη "Remove tiny cells"

Δεν έχω και πολλές γνώσεις στο xvid (ας είναι καλά το AutoGK), αλλά έχω φτιάξει πάνω από 200 ταινίες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους υπότιτλους (συγχρονισμός). Ποτέ δεν χρειάστηκε να τους κάνω rip, αλλά όποτε χρειάστηκε να ενσωματώσω στην ταινία εξωτερικούς υπότιτλους, δεν κατάφερα να δουλέψουν ποτέ σωστά. Σχεδόν αισθάνομαι και βλάκας καθώς έχω διαβάσει και χρησιμοποιήσει σχεδόν οποιοδήποτε εργαλείο και manual για υπότιτλους και ποτέ δεν έχω καταφέρει κάτι αξιοπρεπές, τεσπα…

Δημοσ.

Ξαναδοκιμασε να κανεις rip με την τελευταια εκδοση του RipIt4Me, σε movie-only mode...

Αν σου παρουσιασει ξανα το ιδιο προβλημα, δημοσιευσε τα logs που σου ζητησα...

Μπορεις να χρησιμοποιησεις και το DVD Decrypter, μονο του, σε IFO mode...

...αλλα πρεπει να ξερεις επακριβως ποια cells να απο-επιλεξεις...

Αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο, αλλα καλυτερα να χρησιμοποιησεις το RipIt4Me...

Δημοσ.

Όλα εντάξει με τα xvid, εκτός τους υπότιτλους…

Τα έκανα rip σε movie only και τα αντέγραψα σε Dvd (Dvd Shrink). Μπορείς να δεις και τα log files μήπως καταλάβεις κάτι παραπάνω.

Αν μπορείς να έδινες κάποιες οδηγίες να κάνω rip τα dvd σε ifo mode… θα το εκτιμούσα απεριόριστα, καθώς θα είναι μεγάλη περιπέτεια να συγχρονίσω υπότιτλους και ύστερα να τους ενσωματώσω στο xvid.

Τα Dvd που έχω φτιάξει, αν τα κάνω rip σε ifo mode υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν xvid με σωστά συγχρονισμένους υπότιτλους?

HOSTEL.zip

SECOND_IN_COMMAND.zip

ULTRAVIOLET.zip

Δημοσ.

Το delay των υποτιτλων ειναι σταθερο και μπορεις να το εξακριβωσεις πολυ ευκολα...

Χρειαζεται να εχεις εγκατεστημενο το psl plugin του PgcEdit...

Ανοιγεις το DVD που εχεις δημιουργησει, στο PgcEdit και επιλεγεις το pgc του main movie...

Μετα ακολουθα τα screenshots...

288.JPG

289.JPG

Ξεροντας το ακριβες delay, μπορεις να τους συγχρονισεις πανευκολα...

Δυστυχως, αλλη λυση δεν υπαρχει...

Δεν ειναι προβλημα του ripIt4Me...

Eιναι προβλημα των προγραμματων για τους υποτιτλους, που δεν εχουν σχεδιαστει να τα βγαζουν περα με "μπασταρδεμενα" DVDs....

Δημοσ.

Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ...

Το PgcEdit τι είδους εργαλείο είναι ? Πάρα πολλές επιλογές...

Αυτό που είπες το έκανα, ιδού το αποτέλεσμα. Είναι από το Ultraviolet που έχει και το σοβαρότερο πρόβλημα με υπότιτλους.

Τα επόμενα βήματα ποιά είναι? Δηλαδή τώρα που γνωρίζουμε την καθυστέρηση, πως συγχρονίζουμε υπότιτλους και πως τους ενσωματώνεις στο xvid?

(νομίζω ότι η κουβέντα αυτή γίνεται σε λάθος thread ή κάνω λάθος?)

post-6338-129062936236_thumb.jpg

Δημοσ.

Το PgcEdit ειναι ενας πανισχυρος IFO editor...

Κοινως, κανει "παπαδες"...

Αλλα απαιτει μια στοιχειωδη γνωση της δομης του DVD...

Mπορεις να βρεις περισσοτερες πληροφοριες και μερικα links για οδηγους, εδω...

http://www.videohelp.com/~r0lZ/pgcedit/index.html

Σχετικα με το ultraviolet...

Αν εχεις τους υποτιτλους σε .srt, το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να τους ανοιξεις στο Subtitle Workshop και να αφαιρεσεις το delay που αναφερεται...

Edit-->Timings-->Set Delay-->-43,898sec

Aν τους εχεις σε idx/sub, τοτε χρησιμοποιησε το Subresync(περιεχεται στο VobSub)...

Δημοσ.

Δοκιμασα να γραψω την ταινια Inside man με το RipIt4Me αλλα μου βγαζει λαθος οταν χρησιμοποιει το dvdshrink.Μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

ΜΟΛΙΣ, μόλις ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε μένα με default ρυθμισεις και Full Movie... (Με λιγο unreference material στο VTS_1)

shrinkvl2.jpg

Κατέβασε την τελευταία verison (1.4.13.0) και η εξουσιοδότησε το στο firewall σου για να σε ειδοποιεί όταν βγαίνει καινούρια έκδοση!

Good Luck..;-) ;-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...