kotakidio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 επειδη ειμαι λιγο νεος σε ολο αυτο το μεγαλειο του internet το standalone τι ειναι?
kotakidio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 χιχιχιχιχι οκ thx.. παντα εκει τις δοκιμαζω ολες τις ταινιες...μπαινει στο μενου και οταν πατας να παιξει κολαει το dvd player λες και του λειπει καποιο αρχειο NFO kαι δεν μπορει να παιξει την ταινια απτην αρχη..
zavlakas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Κολλανε και οταν αναπαραγεις το DVD στο pc??
giankyr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δεν νομιζω οτι ο συγκεκριμενος τιτλος μπορει να εχει καποια ιδιαιτερη προστασια...Δοκιμασες να την κανεις back-up και αντιμετωπισες προβλημα? Sorry βιάστηκα να μιλήσω! Μου έβγαλε το παρακάτω μόλις έβαλα το δισκάκι στο DVD και ρώτησα πρίν δοκιμάσω καν.. Τελικά όλα καλά
kotakidio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 δυστυχως φιλε μου η ταινια δεν παιζει ουτε στο dvd rom του pc...οποτε παει αχρηστη...
damiano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 για το final fantasy 7, έκανα decrypt με το αρχείο psl και μετά με το fixvts αλλά ενώ το shrink κάνει encode κανονικά μου βγάζει σφάλμα στο nero.. 0:54:37 μμ #1 Phase 112 File APIProgress.cpp, Line 278 DVD-Video files reallocation started 10:54:37 μμ #2 DVDREALLOC -21 File DVDVideoCompilation.cpp, Line 1211 Required file 'VIDEO_TS.VOB' is not present 10:54:37 μμ #3 Phase 115 File APIProgress.cpp, Line 278 DVD-Video files reallocation failed 10:54:37 μμ #4 Text 0 File NeroAPIBurnFS.cpp, Line 213 Failed to realloc DVD video files ξέρει κανένας τι φταίει και πως μπορώ να το ξεπεράσω?? thnx!!
zavlakas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Ειναι προβλημα του Nero... Ριξε μια ματια εδω... http://forum.digital-digest.com/showpost.php?p=238907&postcount=14 Εναλλακτικα, επελεξε στο output του Shrink... "Create ISO image"... ...και κανε την εγγραφη με το ImgBurn(ή και το Nero)...
damiano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 έβαλα το nero 7 αν πάλι έχει πρόβλημα θα δοκιμάσω τους υπόλοιπους τρόπους
aggelosgrr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Παιδιά γεια σας και μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που έχω. Σε δύο ταινίες (King Kong και Doom) ενώ τις κάνω rip χωρίς κανένα πρόβλημα με το dvd decrypter και χωρίς PSL, όταν τις ανοίγω με το shrink μου βγάζει unreferenced material. Άν τα περάσω στο fixvts θα φτιάξουν ή θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Επίσης φίλε zavlaka κάποτε είχες πεί για μια διαδικασία για το the longest yard για τα unreferenced material, μήπως θα μπορούσες να την πείς?
zavlakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 To unreferenced material που αναφερεις ποσο ειναι σε μεγεθος? Πιθανοτα ειναι καποιο mastering error, στους συγκεκριμενους τιτλους... Σχετικα με το Longest Yard, αν θυμαμαι καλα, το unref material οφειλεται σε mastering error... Δοκιμασε μετα το rip που θα κανεις με το Decrypter, να το επεξεργαστεις με το VobBlanker 2.1.1.0, με τις παρακατω ρυθμισεις... Settings-->More Settings-->Renumber VID/CIDs to be consecutive: tickSettings-->More Settings-->Update STC discontuinity flag according to VOB ...και save to registry... Παντως, το "χαμενο" κομματι δεν ηταν κατι ιδιαιτερα χρησιμο(video clip ενος τραγουδιου απο το soundtrack)...
aggelosgrr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Όσον αφορά το the longest yard το επεξεργάστηκα με το vobblanker και είναι ok. Θα κάνω το ίδιο και με τις άλλες δύο ταινίες. Το μέγεθος των unreferenced material είναι περίπου 250mb στο the longest yard και κάπου 155 στο doom. Απ' ότι είδα όμως και στις δύο περιπτώσεις είναι κομμάτια απο το dvd χωρίς ήχο. Στο the longest yard είναι όπως είπες το video clip το οποίο υπάρχει κανονικά στο dvd και μπορώ να το επιλέξω να το δώ, αλλα υπάρχει και σαν unreferenced material και είναι μόνο η εικόνα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα 155mb του doom, τα οποία είναι κάποια extras.
kotakidio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 καλυσπερα παιδια1 για την ταινια "The producers" υπαρχει καποιο PSL αρχειο?
zavlakas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 καλυσπερα παιδια1 για την ταινια "The producers" υπαρχει καποιο PSL αρχειο? Δεν χρειαζεται.... Αυτη την αφησανε "απροστατευτη"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.