zavlakas Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Οδηγος back-up για το "FINAL_FANTASY_VII_ADVENT_CHILDREN" 1)Βαζουμε το δισκακι στον reader. 2)Ανοιγουμε το DVD Decrypter 3.5.4.0 σε File mode, παμε File-->Protected sectors list-->Import και εισαγουμε αυτο το αρχειο PSL2 και παταμε decrypt... 3)Μολις τελειωσει, κανουμε drag and drop το VTS_01_1.VOB, απο τα rippαρισμενα αρχεια, στο FixVTS 1.24 beta , επιλεγουμε in place(no back-up) και παταμε Full DVD... 4)Ανοιγουμε τα επεξεργασμενα αρχεια με οποιοδηποτε προγραμμα συμπιεσης(DVD Shrink, Nero Recode)
FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 εγω γιατι το εκανα χωρις ολα αυτα; gia auto to logo. alla pou brikes region 1? Final Fantasy VII - Advent Children: Summary for drive D: (AnyDVD 5.9.5.6) Drive (Hardware) Region: 1 Media is a Data DVD. Booktype: dvd-rom (version 1), Layers: 2 (opposite) Size of first Layer: 2064992 sectors (4033 MBytes) Total size: 4104904 sectors (8017 MBytes) Video DVD (or CD) label: FINAL_FANTASY_VII Media is CSS protected! Video Standard: NTSC Media is locked to region(s): 1 3 4! Found & removed RCE protection! DVD structure appears to be correct. Structural copy protection not found. Autorun not found on Video DVD. Bad sector protection not found. Emulating RPC-2 drive with region 1! Again, doesn't look like there is Arccos or anything going on. Successful Ripping Methods: -DVD Shrink by itself http://forum.digital-digest.com/showthread.php?t=65119
zafeirakhs Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό και θα ήθελα τη βοήθειά σας, προσπαθώ να αντιγράψω την ταινία Million Dollar Baby αλλά δε μπορώ. Υπάρχει κάποια πρόταση για το τί πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
zavlakas Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 εγω γιατι το εκανα χωρις ολα αυτα; Προφανως εχεις καποιο αλλο release του συγκεκριμενου τιτλου, που δεν εχει καποια ιδιατερη προστασια... @zafeirakhs To Million Dollar Baby δεν εχει καποια ιδιατερη μορφη προστασιας... Το προβλημα σου πρεπει να ειναι αλλου... Δοκιμασε με καποιο διαφορετικο drive...
bakxaf Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 file zavlaka gia to " chicken little " uparxei tipota? epsaksa alla den vrika kati
zavlakas Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Kανε rip σε file mode με το Decrypter... Mετα κανε drag and drop οποιοδηποτε απο τα rippαρισμενα αρχεια στο FixVTS( http://www.videohelp.com/~FixVTS ) και πατα Full DVD... Μετα ξαναδοκιμασε να το ανοιξεις στο Shrink...
SnipeR Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δηλαδή εγώ που χρησιμοποιώ AnyDVD/CloneDVD χάνω σε τίποτα σε σχέση με τη μέθοδο PSL2? Νομίζω ότι αυτός ο τρόπος με ξεχωριστό αρχείο για κάθε ταινία είναι πολύ χρονοβόρο και δεν ξέρεις και αν θα το βρεις. πχ νοικιάζω εγώ την ταινία ο δολοφόνος του Καρπενησίου που είναι κλειδωμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (καλό ε..) σιγά να μη βρω το psl πουθενά. Ενώ με το anydvd/clonedvd το έχω έτοιμο σε 40 λεπτά σε δισκάκι
zavlakas Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Eχουν αναφερθει πολλες φορες τα πλεονεκτηματα της συγκεκριμενης μεθοδου... Κανε αναζητηση σε αυτο το topic... Αν κανεις εσυ την δουλεια σου με αυτα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις, δεν υπαρχει λογος να τα αλλαξεις... Αλλοι μπορει να εχουν διαφορετικες ή περισσοτερες απαιτησεις απο τις δικες σου...
choucouroucou Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 bre paidia to best einai to anyDVD &clonedvd 2 100% ta spaei olaaaaaaaaaaaaa
evansdimo Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Καλησπερα δε μπορω να κανω back-up το MADAGASCAR με κανενα τροπο. Καμια βοηθεια?
zavlakas Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Kανε το rip με το DVD Decrypter, σε file mode... Aπο τα rippαρισμενα αρχεια, κανε drag and drop το VTS_08_1.VOB, στο FixVTS( http://www.videohelp.com/~FixVTS ) και πατα Cleanup... Μετα, ανοιξε το στο DVD Shrink...
zavlakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Οδηγος back-up για το "ZATHURA" 1)Βαζουμε το δισκακι στον reader. 2)Ανοιγουμε το DVD Decrypter 3.5.4.0 σε File mode, παμε File-->Protected sectors list-->Import και εισαγουμε αυτο το αρχειο PSL2 και παταμε decrypt... 3)Μολις τελειωσει, κανουμε drag and drop το VTS_07_1.VOB, απο τα rippαρισμενα αρχεια, στο FixVTS 1.25 , επιλεγουμε in place(no back-up) και παταμε Full DVD... 4)Ανοιγουμε τα επεξεργασμενα αρχεια με οποιοδηποτε προγραμμα συμπιεσης(DVD Shrink, Nero Recode)
stroso Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Καλημέρα.Νοίκιασα το STAY.Με το DVD Decrypter το πέρασα στο σκληρό χωρίς πρόβλημα παρόλο που επάνω στο δισκάκι λέει οτι έχει προστασία κατά της αντιγραφής.Θέλω να ρωτήσω αν χρησιμοποιήσω το fixVTS και το δισκάκι δεν έχει προστασία χαλάει κάτι στη δομή του dvd ? Ρωτάω διότι το έχω κάνει σε κάποια και όταν πάω να το γράψω με το nero μου λέει ότι μπορεί να μην γραφτεί σωστά το δισκάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.