Προς το περιεχόμενο

Aρχεια .PSL2 για το DVD Decrypter 3.5.4.0

zavlakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε zavlaka έχω την εξής απορία...Προσπάθώντας να αντιγράψω ταινίες χρησιμοποιώντας Psl αρχείο και μετα Fix Vts και τα σχετικά μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα μου κολλάει το πρώτο κεφάλαιο τησ κάθε ταινίας...Το θέμα είναι που γίνεται το λάθος στην εισαγωγή του Psl αρχείου η στο Fix vts...

• Απαντ. 548
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ποια φαση κολλαει?

Οταν το εχεις στον σκληρο και το αναπαραγεις με καποιον software DVD player?

Οταν το αναπαραγεις στο pc με καποιον software DVD player, αφου το εχεις γραψει σε δισκακι?

Ή οταν το αναπαραγεις σε standalone DVD player?

Δημοσ.

Στο Dvd Player...Να σου πω την αλήθεια σε pc δεν το έχω βάλει σε να το δοκιμάσω...Θα το κάνω και θα σου πώ...

Δημοσ.
Φίλε zavlaka στο Power dvd παίζει κανονικά...

Πιστεύεις πως με το Psl Plugin θα λυθεί....?

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δοκιμή.

Δημοσ.

Αν ακολουθησεις την διαδικασια, οπως περιγραφεται στον οδηγο, δεν θα εχεις κανενα προβλημα...

...τουλαχιστον, καποιο που να σχετιζεται με το navigation του DVD...

Ποιο standalone DVD player εχεις?

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι σχετικα παλιο...

Δεν ειναι παραλογο που κολλαει...

Αν ακολουθησεις την διαδικασια που περιγραφεται στον οδηγο, δεν θα εχεις προβλημα...

Δημοσ.

KALISPERA SE OLOUS!!!

------Einai to proto post moy sto forum sas---

File zavlaka ap' oti vlepo vohthas poly kosmo edo mesa me mikra h kai pio megala provlimata!!!! N A S A I K A L A !!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D Tetioi anthropoi xreiazontai sta forum!!!!

To diko moy provlimataki einai oti o harry potter (goblet of fire) poy thelo na to dgapso se 2 disks, me zorizei edo kai arketes meres, kai den kano alh doylia apo to na prospatho (xoris apotelesma fysika) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

An ginetai pes moy mia diadikasia kai me poia programata na akoloythiso!

eyxaristo!

P.S. ---- To DVD Decrypter moy vgazei to ekshs mhnyma se trigonaki me thavmastiko (ksereis san proeidopoihsh)

(ora) - sector XXXXXXX - Pack Header not found (0xXXXXXXXXX)

kai analoga me th vlakeia poy tao krataei mporei kai na to vgalei kai xilies fores (Ti einai ayto?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...