Speed Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Φίλε zavlaka έχω την εξής απορία...Προσπάθώντας να αντιγράψω ταινίες χρησιμοποιώντας Psl αρχείο και μετα Fix Vts και τα σχετικά μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα μου κολλάει το πρώτο κεφάλαιο τησ κάθε ταινίας...Το θέμα είναι που γίνεται το λάθος στην εισαγωγή του Psl αρχείου η στο Fix vts...
zavlakas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Σε ποια φαση κολλαει? Οταν το εχεις στον σκληρο και το αναπαραγεις με καποιον software DVD player? Οταν το αναπαραγεις στο pc με καποιον software DVD player, αφου το εχεις γραψει σε δισκακι? Ή οταν το αναπαραγεις σε standalone DVD player?
Speed Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Στο Dvd Player...Να σου πω την αλήθεια σε pc δεν το έχω βάλει σε να το δοκιμάσω...Θα το κάνω και θα σου πώ...
zavlakas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ποιο DVD player εχεις? Ισως ειναι πολυ ευαισθητος στο πολυπλοκο navigation που εχουν αυτες οι ταινιες και πρεπει να εφαρμοσεις την πληρη διαδικασια με το psl plugin, οπως περιγραφεται εδω... http://www.digital-digest.com/~blutach/V2_short_guide.pdf
Speed Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Φίλε zavlaka στο Power dvd παίζει κανονικά... Πιστεύεις πως με το Psl Plugin θα λυθεί....?
christos1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Φίλε zavlaka στο Power dvd παίζει κανονικά...Πιστεύεις πως με το Psl Plugin θα λυθεί....? Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δοκιμή.
zavlakas Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Αν ακολουθησεις την διαδικασια, οπως περιγραφεται στον οδηγο, δεν θα εχεις κανενα προβλημα... ...τουλαχιστον, καποιο που να σχετιζεται με το navigation του DVD... Ποιο standalone DVD player εχεις?
zavlakas Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Πρεπει να ειναι σχετικα παλιο... Δεν ειναι παραλογο που κολλαει... Αν ακολουθησεις την διαδικασια που περιγραφεται στον οδηγο, δεν θα εχεις προβλημα...
3zouzou3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 KALISPERA SE OLOUS!!! ------Einai to proto post moy sto forum sas--- File zavlaka ap' oti vlepo vohthas poly kosmo edo mesa me mikra h kai pio megala provlimata!!!! N A S A I K A L A !!!!!!!! :-D :-D Tetioi anthropoi xreiazontai sta forum!!!! To diko moy provlimataki einai oti o harry potter (goblet of fire) poy thelo na to dgapso se 2 disks, me zorizei edo kai arketes meres, kai den kano alh doylia apo to na prospatho (xoris apotelesma fysika) :cry: :cry: :cry: An ginetai pes moy mia diadikasia kai me poia programata na akoloythiso! eyxaristo! P.S. ---- To DVD Decrypter moy vgazei to ekshs mhnyma se trigonaki me thavmastiko (ksereis san proeidopoihsh) (ora) - sector XXXXXXX - Pack Header not found (0xXXXXXXXXX) kai analoga me th vlakeia poy tao krataei mporei kai na to vgalei kai xilies fores (Ti einai ayto?)
zavlakas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Που κολλας? Κοιτα εδω... http://dvd.stuff.gr/guides/19.rar
3zouzou3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 mpravo taxythta!!!!! den kolao sto splitting alla sto RIP!!! na sai kala!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.