istillknow Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 exw provlima me to Crash.einai kleidwmeno?den ginetai douleia me kanena programma.dokimasa kai me ta 2 dvd-readers.prospathw na dimiourgisw psl2 alla exei ftasei sta 700 read errors kollimeno sto 50%.den me vlepw na antexw gia poly akoma.any help?
zavlakas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Το Crash δεν εχει καποια περιεργη προστασια... Μαλλον ειναι προβληματικο το δισκακι... Καθαρισε το καλα και αν δεν εχεις αποτελεσμα επεστρεψε το και παρε ενα αλλο...
istillknow Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 telika ontws to diskaki eftaige.h plaka einai kai oti to deutero pou mou dwsane itan epishs provlimatiko!mou eipan oti genika to crash exei provlimata kai mallon tha ta antikatastisoun.to exei to onoma fainetai.. egw pantws ta katafera,me mpoliko katharisma me ajax to diavase to dvd shrink!
FarCry Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 telika ontws to diskaki eftaige.h plaka einai kai oti to deutero pou mou dwsane itan epishs provlimatiko!mou eipan oti genika to crash exei provlimata kai mallon tha ta antikatastisoun.to exei to onoma fainetai..egw pantws ta katafera' date='me mpoliko katharisma me ajax to diavase to dvd shrink![/quote'] etsi ajax rulezzz kai gia games oti peis. merikes fores kanei kai to ftisimo....an den exeis gialistiko
zavlakas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Οδηγος back-up για το "DIRTY" 1)Βαζουμε το δισκακι στον reader. 2)Ανοιγουμε το DVD Decrypter 3.5.4.0 σε File mode, παμε File-->Protected sectors list-->Import και εισαγουμε αυτο το αρχειο PSL2 και παταμε decrypt... 3)Μολις τελειωσει, κανουμε drag and drop το VTS_01_1.VOB, απο τα rippαρισμενα αρχεια, στο FixVTS 1.24 beta , επιλεγουμε in place(no back-up) και remove blank and unref cells και παταμε Cleanup... 4)Eναλλακτικα του FixVTS, μπορει να χρησιμοποιηθει και το VobBlanker 2.1.0.0, με τις παρακατω ρυθμισεις... Settings-->More Settings-->Renumber VID/CIDs to be consecutive: tick Settings-->More Settings-->Update STC discontuinity flag according to VOB ...και save to registry... 5)Ανοιγουμε τα επεξεργασμενα αρχεια με οποιοδηποτε προγραμμα συμπιεσης(DVD Shrink, Nero Recode)
zavlakas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Οδηγος back-up για το "THE_FOG" 1)Βαζουμε το δισκακι στον reader. 2)Ανοιγουμε το DVD Decrypter 3.5.4.0 σε File mode, παμε File-->Protected sectors list-->Import και εισαγουμε αυτο το αρχειο PSL2 και παταμε decrypt... 3)Μολις τελειωσει, κανουμε drag and drop το VTS_01_1.VOB, απο τα rippαρισμενα αρχεια, στο FixVTS 1.24 beta , επιλεγουμε in place(no back-up) και remove blank and unref cells και παταμε Cleanup... 4)Eναλλακτικα του FixVTS, μπορει να χρησιμοποιηθει και το VobBlanker 2.1.0.0, με τις παρακατω ρυθμισεις... Settings-->More Settings-->Renumber VID/CIDs to be consecutive: tick Settings-->More Settings-->Update STC discontuinity flag according to VOB ...και save to registry... 5)Ανοιγουμε τα επεξεργασμενα αρχεια με οποιοδηποτε προγραμμα συμπιεσης(DVD Shrink, Nero Recode)
O mitsios Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 καλησπερα παιδια.Ετρεχα στισ προηγουμενες σελιδες και ειδα οτι ο φιλτατος μας και αξιεπαινος για την δουλεια του zavlakas εχει δημιουργησει αρχειο PSL2 για το FLIGHTPLAN.Ηθελα να σας πω οτι εγω το εχω αντιγραψει κανονικα χωρις το αρχειο αυτο και μου εκανε μια χαρα back up και η ταινια κανενα προβλημα.Με το dvd decrypter και το anydvd ανοικτο παντα.ηθελα να μου πειτε αν το εχει κανει και αλλος buck up χωρις προβλημα.ευχαριστω!
nemos Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 FLIGHTPLAN Το είχα πάρει στον δίσκο με το DVDDecrypter - κάποια vob "διαμαρτυρήθηκαν" στο άνοιγμα με το DVDShrink - χρησιμοποίησα το FixVTS - στη συνέχεια DVDShrink χωρίς προβλήματα Οταν το DVDShrink μου πέταξε τα μηνύματα λάθους αναζήτησα κάποιο PSL2 στην συγκεντρωτική του zavlaka αλλά δεν βρήκα κάτι... Τί προστασία έχει η ταινία + πού βρίσκεται αυτό το αρχείο? -- Σχετικά με το AnyDVD... Προτιμώ να μην μπλέκω με εμπορικά προγράμματα ή/και aΓοReZ ;-) όταν μπορώ να τα αποφύγω - σκέψου ότι είναι η 1η φορά που δούλεψα το FixVTS!
zavlakas Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δεν εχω δημοσιευσει αρχειο PSL για το Flightplan... http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1048961&postcount=231 ...γιατι δεν χρειαζεται...
nemos Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 @zavlakas Αν είχα δει το post που αναφέρεις δεν θα είχα ανακαλύψει τον τροχό, αλλά δεν με χαλάει ;-) BTW, ποιά είναι η γνώμη σου γι' αυτό το πρόγραμμα? http://www.free-codecs.com/download/DVDFab_Decrypter.htm Είναι freeware και γράφει ωραία χαρακτηριστικά - το παρακολουθώ καιρό τώρα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει καθότι δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα - η σύγκριση που ίσως έχεις κάνει με άλλες λύσεις σίγουρα μας ενδιαφέρει
O mitsios Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 οντως φιλε zavlaka δεν εχεις δημοσιευσει αρχειο PSL2 αλλα γενικως δεν χρειαζεται αυτη η διαδικασια με FixVTS κ.τ.λ..Τελοσπαντων κανεις καλη δουλεια παντως και μας βοηθας.Συνεχισε ετσι!
zavlakas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 @O mitsios To post αναφερει μια μεθοδολογια για τον συγκεκριμενο τιτλο, χωρις την χρηση του AnyDVD... @nemos Eιναι ενα προγραμμα με πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα... Προσπαθει να κανει ολες τις δουλειες ταυτοχρονα(rip, παρακαμψη προστασιας, απομακρυνση προβληματικων cells και IFO commands)... Aυτο δεν ειναι παντοτε εφικτο... Δεν τα παει καλα με τα γρατζουνισμενα δισκακια... ...αλλα ειναι καλο προγραμμα και free... Ως all purpose ripper, το DVD Decrypter 3.5.4.0 ειναι ανωτερο...
nemos Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 @zavlakas Θα σε ζαλίσω λίγο ακόμα... ;-) Απ' ό,τι έχω καταλάβει παρακολουθώντας τα *εξαιρετικά* posts σου τόσον καιρό, η προστασία Sony ARccOS είναι η κυριώτερη -προς το παρόν- αιτία που μπορεί να μας οδηγήσει σε αναζήτηση άλλων λύσεων πέραν των DVDDecrypter/DVDShrink (λαμβάνοντας υπόψη ότι και τα 2 πλέον δεν εξελίσσονται). Η προστασία αυτή μπορεί να παρακαμφθεί με την χρήση του DVDFabDecrypter ενδιάμεσα στα DVDDecrypter/DVDShrink -ή- είναι μονόδρομος η δημιουργία+χρήση αρχείων PSL2?
zavlakas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 To DVDFab Decrypter ειναι εναλλακτικο προγραμμα της μεθοδου με τα psl αρχεια... Θεωρητικα, κανεις rip με το DVDFab Decrypter και μετα ανοιγεις τα αρχεια με το DVD Shrink... Kαποιες φορες ισως χρειαστει ενδιαμεσα να επεξεργαστεις τα αρχεια με το FixVTS...
nemos Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 tnx zavlakas - με την 1η ευκαιρία θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.