Προς το περιεχόμενο

Aρχεια .PSL2 για το DVD Decrypter 3.5.4.0

zavlakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera padia!

prospa8isa kai me to shrink kai me to decrypter to dvd diplh omiria me to bruce willis to hostage opws legetai sta agglika alla mou petaei synexeia error.

lete na exei kapoia prostasia??

eyxaristw!!

• Απαντ. 548
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oχι...

Δεν πρεπει να εχει...

Δοκιμασε να καθαρισεις καλα δισκακι ή/και να χρησιμοποιησεις καποιον αλλο reader...

Δημοσ.

Φιλε ζαβλακα θελω να με βοηθησεισ σχετικα σε καποια θεματα που εχω καποιεσ αποριεσ στο αντικειμενο που ολοι ασχολειστε.οι αποριεσ μου ειναι οι εξησ:1.εχω το any dvd (9541) και μεχρι σημερα δεν εχει κολωσει σε τιποτα.το εχω αγορασει απο slysoft μαζι με το clone dvd2 και ολα πηγαινουν καλα με εξαιρεση το ''serpico'' το οποιο χρησιμοποιησα τον δικο σου τροπο.επισησ κατεβασα τον installer μεσω ενοσ link σου απο προηγουμενο θεμα και κατεβασα ολα τα σχετικα προγραμματα (pgcedit,pls2 plug in,fix vts κ.τ.λ).ετυχε να εχω σπιτι το ''exorcism of emily rose'' και το εκανα μονοσ μου μεσω του pgcedit και του wizard του.ασε που για βοηθεια ειχα στα ελληνικα το προηγουμενο τευχοσ του ''hitech'' οπου περιειχε τον τροπο και μαλιστα στα ελληνικα.τα εκανα ολα και οταν πηγα να το συμπιεσω με το shrink οπωσ ο wizard με πηγε,το εκανε compress αλλα μολισ πηγε να το καψει μου βγηκε ενα μυνημα σχετικα με το Nero και δεν προχωραγε.Δυστυχωσ δεν μπορουσα να αποθηκευσω καπου αυτο το μυνημα και στο στειλω.εκλεισα λοιπον το shrink και πηγα αργοτερα να το καψω μεσω του Nero express.Εκει μου εβγαλε ενα μυνημα που ειχε βγαλει και σε ενα αλλο παιδι: Reallocation failed.not find video_ts_vob.Συνεχισα το καψιμο παρολο που με ενημερωσε οτι μπορει το αποτελεσμα να μην ειναι σωστο.τελειωσε και μου εγραψε:completed succesfully with some warnings! Οταν το εβαλα να το δω επαιζε κανονικα.Τρελλο; 2.Meτα ξαναεκανα την διαδικασια καψιματοσ με iso image οπωσ προτεινεσ μεσω του dvd decrypter και μια φορα και με το image burn 1.2 που χθεσ κατεβασα μεσω ενοσ link σου.Η ερωτηση μου ειναι οτι χρησιμοποιωντασ τισ default ρυθμισεισ των 2 παραπανω iso καυτηριων παρατηρησα οτι το ενα γραφει σε τυπο:dao και το αλλλο σε τυπο:sao. Ποια η διαφορα τουσ; επισησ ξεχασα να σου πω πωσ παραπανω οταν κολλαγε με το nero χρησιμοποιησα το καυτηρι του clone dvd2 και ολαν πηγαν ρολοι.To nero αν και διαβασα οτι δεν το ασπαζεσαι χρησιμοποιω την εκδοση (6.6.0.1.8). 3.Το τελευται topic ειναι πωσ λεσ οτι δεν συνεργαζεται του Nero οι τελευταιεσ εκδοσεισ με το dvdshrink. Δεν νομιζω πωσ ειναι ετσι γιατι οτι εχω γραψει με shrink με τον τροπο του any dvd απο πισω δεν παρουσιαστηκε ποτε προβλημα.Μονο σε οτι εχω γραψει με τον Pgcedit τροπο. Αρα καταληγω εγω πωσ για οτι γραφω με any dvd χρησιμοποιω nero η' clone dvd2 απευθειασ, ενω οταν κανω μονοσ μου την διαδικασια η' την κανω με την βοηθεια των pls2 αρχειων σου θα τα καιω με iso image. Συγνωμη αν σου αραδιασα πολλεσ ερωτησεισ αλλα βλεπω οτι εσυ και καποια αλλα παιδια το κατεχετε καλυτερα το ζητημα.Ευχαριστω εσενα και ολουσ τουσ αλλουσ προκαταβολικα!

Δημοσ.

Oχι δεν ειναι τρελο αυτο που εγινε με το Nero...

Για καποιο περιεργο λογο, το Nero βγαζει την προειδοποιηση αυτη παρολο που το input ειναι συμφωνο με το προτυπο του DVD video...

H διαφορα μεταξυ DVD video και ISO image, ειναι οτι στην πρωτη το προγραμμα προσπαθει να γραψει τα δεδομενα με μια συγκεκριμενη δομη, ενω στην δευτερη γραφει οτι βλεπει στα τυφλα...

Αν το ISO εχει δημιουργηθει σωστα(PgcEdit), η δευτερη επιλογη ειναι καλυτερη...

Το nero δεν κανει παντα την δουλεια σωστα...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121935

Για το burning engine του CloneDVD δεν γνωριζω λεπτομερειες...

Δημοσ.

Οδηγος back-up για το "STATE_PROPERTY_2"

1)Βαζουμε το δισκακι στον reader.

2)Ανοιγουμε το DVD Decrypter 3.5.4.0 σε File mode, παμε File-->Protected sectors list-->Import

και εισαγουμε αυτο το αρχειο PSL2

και παταμε decrypt...

3)Μολις τελειωσει, κανουμε drag and drop το VTS_01_1.VOB, απο τα rippαρισμενα αρχεια, στο FixVTS 1.24 beta

, επιλεγουμε in place(no back-up) και remove blank and unref cells και παταμε Cleanup...

4)Eναλλακτικα του FixVTS, μπορει να χρησιμοποιηθει και το VobBlanker 2.1.0.0, με τις παρακατω ρυθμισεις...

Settings-->More Settings-->Renumber VID/CIDs to be consecutive: tick

Settings-->More Settings-->Update STC discontuinity flag according to VOB

...και save to registry...

5)Ανοιγουμε τα επεξεργασμενα αρχεια με οποιοδηποτε προγραμμα συμπιεσης(DVD Shrink, Nero Recode)

Δημοσ.

kalispera paidia!antimetwpizw ena provlhma me thn tainia "ELISABETHTOWN".den pernietai ston disko oute me to dvd decrypter 3.5.4.0 kai me to anydvd 5.9.4.1 anoikto alla oute kai me to dvd fab! mou kollaei sto idio shmeio.to dvd einai pentakatharo apo katw kai xrhsimopoihsa kai ta dyo moy dvd-readers.to ena einai to antigrafiklo NEC to allo einai ena LG.opoios mporei as me voithisei,mias kai isws xreiazetai kana PSL2 arxeio.file ZAVLAKA help!:)

Δημοσ.

file zavlaka ena mikro aptypwma,mia mikrh daxtylia eixe kai den mporouse na to diavasei.edw vlepw alles fores dvd kai cd me toses xarakies kai diavazontai kai me ayto to mikro apotypwma mou dhmiourghse provlhma.pantws to katharisa kai ola kala.

se eyxaristw gia to xrono sou.:-D

Δημοσ.

Οδηγός back-up για το "BEWITCHED_Season3", την τηλεοπτική σειρά!!!

1) Βάζουμε το δισκάκι στο DVD-RW.

2) Ανοίγουμε το DVD Decrypter (v.3.5.4.0) σε file mode, και πατάμε File-->Protected sectors list-->Import, και εισάγουμε τα αρχεία PSL2 (ανάλογα με το δισκάκι και το αντίστοιχο PSL2 αρχείο), και πατάμε decrypt.

3) Μόλις τελειώσει, κάνουμε drag and drop το VTS_01_1.VOB, από τα rippαρισμένα αρχεία, στο FixVTS (v.1.24 beta), επιλέγουμε in place (no back-up) και remove blank and unref cells και πατάμε Cleanup.

4) Εναλλακτικά του FixVTS, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το VobBlanker (v.2.1.0.0), με τις παρακάτω ρυθμίσεις:

Settings-->More Settings-->Renumber VID/CIDs to be consecutive: tick

Settings-->More Settings-->Update STC discontinuity flag according to VOB...και save to registry...

5) Τέλος ανοίγουμε τα επεξεργασμένα αρχεία με το DVD Shrink ή το Nero Recode.

...Χωρίς τη βοήθεια του zavlaka δεν θα βλέπατε όλα τα παραπάνω και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...:wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...