beastgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά θέλω να κάνω μια σύνδεση μέσω virtual private network. πάω λοιπόν όπως όλοι στο control panel-network and internet connections-create a connection to the network at your workplace και μου ανοίγει ο new connetction wizard. Όλα καλά μέχρι εδώ. Έλα όμως που όταν ανοίγει ο wizard οι δυο επιλογές που έχει (dial up connection και virtual private network connection) είναι γκριζαρισμένες. Τι γίνεται;Μήπως είναι απενεργοποιημένη καμιά υπηρεσία;; Αν ναι γνωρίζεται πια είναι να την ενεργοποιήσω. Έχω μπει στο blackviper.com και δεν μπόρεσα να βρω πια από αυτές που υπάρχουν αναφέρεται στο πρόβλημά μου
beastgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 H λέτε να φταίει το firewall;;Έχω το zone alarm pro.
beastgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Καλά μονος μου ρωτάω μόνος μου απαντάω.... Τη λύση τη βρίκα μετά από επίμονο ψάξιμο στο site της microsoft... Να που χρησιμεύει που και που ) Τελικά ήταν απενεργοποιημένη η υπηρεσία Remote access connection manager Ζητώ συγγνώμη για για το post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.