Προς το περιεχόμενο

^ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ^...TELEDOME & SOULSEEK

sickboy01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες, από σήμερα το βράδυ μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Όλα τα προβλήματά μας/σας έχουν λυθεί. Ένα είχε μείνει μόνο, πάει κι αυτό. Για να δούμε τι συμβαίνει στην Ελλαδάρα μας...

Ένας κολλητός μου έχει για 4ο συνεχόμενο μήνα μια προσφάτως ανανεωμένη σύνδεση ADSL 384/128 με την Teledome. Από χθές το βράδυ, δεν μπορούσε να συνδεθεί ούτε στο site του soulseek http://www.slsknet.org, αλλά ούτε και στο server του προγράμματος. Το περίεργο είναι ότι εγώ την ίδια στιγμή, με διαφορετικό provider μπορούσα να συνδεθώ κανονικά. OK λέμε, κάποιο prob θα έχει η Teledome, ας περιμένουμε μέχρι αύριο. Δέν έχει μια ώρα που ο φίλος μου επικοινώνησε με το support και αφού εξήγησε το πρόβλημα, πήρε από την τηλεφωνήτρια (η οποία συμβουλεύτηκε τον 'τεχνικό') την εξής απάντηση: 'Οχι κύριε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, απλά το site κρίθηκε παράνομο και έχουμε απαγορέψει στους συνδρομητές μας να έχουν πρόσβαση σε αυτο'!!!!!!

Συγγνώμη πως το είπατε?? Από ποιον παρακαλώ κρίθικε παράνομο και από πότε έχουν δικαιοδοσία οι providers να κάνουν τέτοια πράγματα?

Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω..3 ερωτήσεις πριν ακούσω απόψεις.

α) Έχει άλλος φίλος του forum με Teledome το ίδιο πρόβλημα ή τα παλικάρια στην Teledome το γιορτάζουν βραδιάτικα με τσίπουρα, και λένε ό'τι να 'ναι στους συνδρομητές τους?

β) Αυτό το πράγμα πριν 30 χρόνια δεν το έλεγαν δικτατορία - λογοκρισία?

γ) Αν υποθέσουμε ότι στο πλαίσια τις κάθαρσης στα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, η Teledome θεώρησε καλό ότι το να κατεβάσεις σε mp3 ένα 12ιντσο βινίλιο από την Γερμανία που έχει βγει σε 100 κόπιες και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα πια, είναι παράνομο και δεν επιτρέπει τέτοιες απρέπειες από τους συνδρομητές της, έχει απαγορεύσει την πρόσβαση και από ΟΛΑ τα site π.χ. παιδοφιλίας που υπάρχουν παγκοσμίως (ή μήπως αυτό είναι λιγότερο παράνομο?)

Δημοσ.
Λοιπόν μάγκες' date='

[...snip']

Ερωτήσεις:

α) Κοιτάξατε αν το συμβόλαιο αναφέρει κάτι τετοιο; Αν το αναφέρει, τοτε δεν υπαρχει θέμα λογοκρισίας.

β) Ειναι επιβεβαιωμένο η μήπως στο ειπε η τηλεφωνήτρια για να ξεμπερδέψει;

γ) Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος νόμος για το συγκεκριμένο θέμα ;

Αν τιποτα απο τα παραπάνω δεν ισχύει, τοτε είναι καραγκιόζηδες με την βουλα. Για εμένα, ειναι καραγκίοζηδες έτσι και αλλιώς, το internet δεν εχει ούτε παίρνει χαλινάρια.

Νομίζω οτι γενικά έχουν ένα προβλημα με τους μεγαλοκαρχαριες των δισκογραφικών, και για μια εταιρία με έξοδα και υπαλλήλους ειναι δύσκολο να κρατήσει την στάση που θα θέλαμε (να τους πει να πάνε να μ@μηθούν δηλαδη).

Άσχετο: αυτο το lp (100 κομμάτια κτλ) εχει copyright?

Δημοσ.
APLA otenet paidia :) mhn katheste kai asxoleitse me alles etairies gia na glitwsete 10 eurw sto dimhno :) OTENET rules :D

Diafimisi tou otenet kaneis re megale ? alloi provider den yparxoun pou na min asxolounte me p2p kai torrent ?

Δημοσ.
APLA otenet paidia :) mhn katheste kai asxoleitse me alles etairies gia na glitwsete 10 eurw sto dimhno :) OTENET rules :D

συμφωνω με το 'ξαρχειώτη,

ας μην αλλαξουμε θεμα στο τοπικ.

νομιζω οτι προκειται για σοβαρο ζητημα -εαν ισχυει τελικα-

για να το σοδομισουμε........

ψαχτειτε παντως εσεις οι της teledome,

ισχυουν οι κλειστες ip ή οχι ?

κ αν ισχυουν, ποια προγραμματα αφορουν ?

δοκιμαστε κανα dc++ ας πουμε.

Δημοσ.
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

re paides, emena h selida mou anoigei kanonika (512 apo teledome) mhpws h thlefwnhtria eipe pipa?

@sickboy01, δυό χρήστες teledome λένε οτι μπαίνουν. Μηπως να το ψαξετε και οι 3 λιγο καλυτερα .

Για να μην χαντακωθούν και άλλοι απο τις προσφορες ή να μην δυσφημηζεται αδικα η εταιρεία?

-----------------------

Το οτι (σήμερα 9/10/2005 - 18:56) ο ενας εχει 4, ο αλλος 3, και ο τρίτος 2 ποστ, δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο.

Δημοσ.

random : θα συμφωνησω με την υπογραφη σου...παντως αν η TD κανει κατι τετοιο ειναι απαραδεχτο και κατα κριτεο απο ολους μας

Δημοσ.
i selida anoigi (prin grafete mamakies elenkste tes)

exo teledome

wste grafw maLakies etsi? dld thes na peis oti den mporw na krinw an ena site anoigei i oxi? to peristatiko einai pragmatiko kai oi texnikoi tis Teledome fainetai na to diorthwsan. i sinomilia egine opws ti metefera ara apotelei ena gegonos, asxeta gia to an i tilefwnitria 'elege telika pipes'...

gia 'difimisi'? alli ore3i den exw na kathomai na asxoloumai me to na prowthw i na disfimizw internet providers. allwste an isoun ligo pio paratiritikos tha prosexes pws DEN anefera poion provider xrisimopoiw egw, gia na min ennoithei ws diafimisi. gege :-x :-x :-x ??

Δημοσ.

den milise kaneis oti kaneis diafomisi DISFIMISI ipame pos kaneis.(oxi ithelimena anagastika)

to oti se esena anoige i selida eno ston filo sou oxi den nomizo pos i monadiki sas diafora itan o ips. allo pc endexomena allo kombo prosbasis allo modem bla bla bla.

an ontos pantos sto ipane afto pou les stin eksipiretisi pelaton einai apla oi megaliteroi blakes ston kosmo.(me diafora tha elega)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...