Προς το περιεχόμενο

IIS Admin service

dimoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω βάλει στο manual mode την IIS Admin και την έχω σταματήσει. Επίσης σε manual mode έχω βάλει και την World Wide Web Publishing που είναι dependant στην πρώτη (φυσικά έχω σταματήσει και αυτή).

Εντούτοις όταν κάνω reboot η IIS Admin ξεκινάει από μόνη της παρότι είναι σε manual mode.

Μπορείτε να βοηθήσετε??

Ευχαριστώ

Δημοσ.
αφου δεν τη θες γιατί εγκατέστησες iis αρχικά;κάνε τη disable και ξεκίνα τη όποτε θες εσύ

Δεν είπα ότι δεν την θέλω...

Απλά δεν θέλω να είναι συνέχεια on. Θέλω να επιλέγω εγώ πότε θα ανοίγει και πότε όχι.

Δημοσ.

...some services, if set to manual, may start anyway. For example, the IIS Admin service will start when the FTP Publishing service starts (if it isn't already running), because the FTP Publishing service is dependent on the IIS Admin service. Continuing the example, if the IIS Admin service is set to disabled, then you won't be able to start the FTP Publishing service at all.

Πρεπει να κοιτταξεις στις ιδιοτητες του σερβις, στην καρτελα Dependencies.

στο πανω κουτι βλεπεις ποια σερβις χρειαζεται το ΙΙΣ Αντμιν για να ξεκινήσει.

και στο 2ο, ποια σερβις δεν δουλευουν αν δεν ξεκινήσει πρωτα το ΙΙΣ Αντμιν.

Δημοσ.
...some services' date=' if set to manual, may start anyway. For example, the IIS Admin service will start when the FTP Publishing service starts (if it isn't already running), because the FTP Publishing service is dependent on the IIS Admin service. Continuing the example, if the IIS Admin service is set to disabled, then you won't be able to start the FTP Publishing service at all.

Πρεπει να κοιτταξεις στις ιδιοτητες του σερβις, στην καρτελα Dependencies.

στο πανω κουτι βλεπεις ποια σερβις χρειαζεται το ΙΙΣ Αντμιν για να ξεκινήσει.

και στο 2ο, ποια σερβις δεν δουλευουν αν δεν ξεκινήσει πρωτα το ΙΙΣ Αντμιν.[/quote']

Στο 2ο κουτί είναι το World Wide Web Publishing το οποίο το έχω σταμτήσει επίσης γιατί είναι dependant.

Μηπως πρέπει να κάνω κάνει με το πρώτο κουτί? Μήπως τα services που είναι πάνω και είναι σε started (Automatic) mode κάνουν τον IIS να ξεκινάει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...