geovard Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Γειά χαρά. Έχω το norton internet security σε ένα pc καί το update service λήγει 6-3-2006.Κατά διαστήματα (όπως καί τώρα),μού βγάζει ότι η trial period expired καί απενεργοποιείται.Συνήθως με μιά επαναφορά του συστήματος έστρωνε το πράγμα.Τώρα πάλι τα ίδια.Τι νομίζετε ότι φταίει. Thanks
Xdanger Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 af8entiko ine i me spastiri? afta simvenun sini8os an xrisimopiisis crack i allo serial
geovard Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Aγορασμένο με τη βούλα πού λένε.On line το πήρα.Εξ άλλου λέω ότι λήγει 6-3-2006.
chvet Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Καλά ακόμη στον Νόρτονα είσαι; Πήγα σε έναν φίλο όπου μου είπε "Ο υπολογιστής μου είναι χάλια" Είχε Norton Antivirus, το βάζω να ψάξει και μου έβγαλε ότι δεν έχει ούτε ένα Virus, το κάνω Unistall και βάζω Kaspersky, ούτε θυμάμαι πόσους ιους μου βρήκε ότι είχε και από τότε σταμάτησαν και τα προβλήματα που είχε το Pc.
geovard Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δες φίλε μου σχετικό thread,γιά κάποιον πού το kaspersky τού αφησε να περάσουν καμμιά δεκαριά ιοί καί τότε λέγε μου.Πάρε το ένα καί κτύπα το άλλο!
geovard Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Ελάτε τώρα ρε παιδιά,ρίξτε καμμιά ιδέα γιά το πρόβλημά μου.Λέω πάλι ότι κατέχω γνήσιο το norton internet security 2005,καί ξαφνικά μού λέει ότι η trial περίοδος έληξε καί με προτρέπει να το αγοράσω!(πάλι?).Πάω να κάνω reactivate καί δεν δέχεται το κανονικό license key και με πάει στο site της symantec και μού λέει μήπως είμαι πειρατής!Καλά τα παίξανε τελείως εκεί στην εταιρεία?Καί μόνο που δεν μπορεί να 'καταλάβει' το ΝΙΣ 2005 ότι είμαι νόμιμος κάτοχος,εγώ απ' αυτό και μόνο έχασα καί την λίγη εμπιστοσύνη πού μού είχε απομείνει. Τo renewal center, πριν σταματήσει η σουίτα να δουλεύει, μου έδειχνε ότι έχω δικαίωμα ενημερώσεων μέχρι 6-3-2006 Τι γίνεται ρε γμτ.
polidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Ελάτε τώρα ρε παιδιά' date='ρίξτε καμμιά ιδέα γιά το πρόβλημά μου.Λέω πάλι ότι κατέχω γνήσιο το norton internet security 2005,καί ξαφνικά μού λέει ότι η trial περίοδος έληξε καί με προτρέπει να το αγοράσω!(πάλι?).Πάω να κάνω reactivate καί δεν δέχεται το κανονικό license key και με πάει στο site της symantec και μού λέει μήπως είμαι πειρατής!Καλά τα παίξανε τελείως εκεί στην εταιρεία?Καί μόνο που δεν μπορεί να 'καταλάβει' το ΝΙΣ 2005 ότι είμαι νόμιμος κάτοχος,εγώ απ' αυτό και μόνο έχασα καί την λίγη εμπιστοσύνη πού μού είχε απομείνει.Τo renewal center, πριν σταματήσει η σουίτα να δουλεύει, μου έδειχνε ότι έχω δικαίωμα ενημερώσεων μέχρι 6-3-2006 Τι γίνεται ρε γμτ.[/quote'] Giati den stelneis ena Mailaki sti symantec na tous exigiseis to provlima sou? Afou les oti einai agorasmeno to prog. Kai an den ginei kai pali tipota E!! kairos na alaxeis antivirus kai aiteria.
geovard Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δεν νομίζω ότι πρέπει να στείλω άλλα email. Έχω στείλει ήδη 4. Απάντηση καμμία Πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη stable έκδοση του kaspersky ξέρει κανείς? Μπορώ να περιμένω γιατί έχω καί δεύτερο pc να δουλεύω.
geovard Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Λέω λοιπόν.Αφού έχω το γνήσιο ΝΙΣ 2005.Ξαφνικά σταματάει να δουλεύει ,δεν μου επιτρέπει επανενεργοποίηση απάντηση δεν παίρνω στα emails,λύση μέσα από τα διάφορα forums δεν μπορώ να βρω,γιατί να μην φωνάξω ένα δικηγόρο να κινήσω κάποια διαδικασία.Τι λέτε,μήπως είναι τραβηγμένο?Μπορώ να ζητήσω καί αποζημίωση για ψυχική οδύνη λόγω του άγχους όταν εργαζόμουν unprotected?Πως θα αντιδράσει η symantec σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο?
ThanasisAR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Φίλε μου εγώ είχα στο γραφείο το antivirus 2005(γνήσιο). Μου έκανε τα ίδια. Το έβγαλα το ξανάβαλα τα ίδια. Μία δύο φορές, έκανε τα ιδια. Έβαλα λοιπόν ένα με σπαστήρι και τέλος, δέκα μήνες τώρα ησύχασα. Να σημειώσω ότι στο σπίτι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ιδιο πρόγραμμα, το γνήσιο, που έιχα στο γραφείο.
polidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Λέω λοιπόν.Αφού έχω το γνήσιο ΝΙΣ 2005.Ξαφνικά σταματάει να δουλεύει ,δεν μου επιτρέπει επανενεργοποίηση απάντηση δεν παίρνω στα emails,λύση μέσα από τα διάφορα forums δεν μπορώ να βρω,γιατί να μην φωνάξω ένα δικηγόρο να κινήσω κάποια διαδικασία.Τι λέτε,μήπως είναι τραβηγμένο?Μπορώ να ζητήσω καί αποζημίωση για ψυχική οδύνη λόγω του άγχους όταν εργαζόμουν unprotected?Πως θα αντιδράσει η symantec σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο? Sti thesi sou tha to ekana an se periptosi itan ergalio tis doulias mou pou eprepe na iparxei sto pc. An kai den xero Nomika den exeis na xaseis kati mpori na vgis kai kerdismenos(Ligo diskolo alla oxi akatorthoto).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.