predator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Ανεβηκε παλι ο server του Ραδιοφωνικου Σταθμου του Πανεπιστημιου της Κρητης (UoC Radio)! οσοι θελετε μπορειτε να ακουτε Live ολο το 24αωρο μεσω internet ακολουθωντας το link: http://www.radio.uoc.gr/live.php η δικη μου εκπομπη βγαινει καθε παρασκευη 16-17 και βαραει nu-metal,hardcore,rapcore και industrial. οσοι πιστοι προσελθετε...
hugelacky Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Έλα ρε, καλή φάση! Θα σ'ακούσω! Τώρα που το έβαλα κάτι μλκιες ελληνικά έπαιζε πάντως... :wink:
predator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ωραιος μαν! περιμενω μηνυμα αν τυχον ακουσεις την εκπομπη! γραψε 967 και αφησε ενα κενο, μετα συμπληρωσε το μηνυμα και στειλτο στο 4222. χρεωνει μονο 25 λεπτα μη φρικαρεις. το βλεπω κατευθειαν στον υπολογιστη στο στουντιο.ζητα κομματι η απλα πες την γνωμη σου για την εκπομπη. μη ξεχασεις να πεις πως εισαι ο huge!:razz: σημερα εκανα την πρωτη εκπομπη του 6ου κυκλου! ειμαι σε φαση που ψαχνω να βρω νεο ονομα. παλια λεγοταν rollin' αλλα λεω να το αλλαξω ωστε να εχει να κανει περισσοτερο με το predator. Κλεινω προς hunting grounds. οποιος εχει καλη προταση ας την ριξει!
hugelacky Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Ναι, αλλά μας το'πες αργά, τώρα πρέπει να περιμένουμε 1 βδομάδα... Θα σε ακούσω στάνταρ! Το Hunting Grounds πάντως δεν ξέρω αν κολλάει και τόσο σε μουσική εκπομπή... :?
predator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 απλα σημερα εμαθα οτι ανεβηκε παλι ο server του live! προτεινε κανα ονομα αν σου ερθει κατι καλο...
Dreamstorm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Να τον ακούτε τον predator, κάνει ωραίες αφιερώσεις , παίζει και καλά Θέλω και την φωνούλα την καλή που κάνειςςςςςςςςςς Xmm κάτι περισσότερο σε predator....(αμάν αυτή η πόρωση)....μήπως να το άφηνες σε rollin' ;
predator Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 ελα ρε νικολα! εφυγες νωρις ρε μπαγασα και δε προλαβα να σε φερω και guest star στην εκπομπη! αν εισαι εξω τις παρασκευες στελνε κανα μηνυματακι να σου χωσω καμια αφιερωση! οσο για το παλιο ονομα δε μου καθεται πια καλα... εχεις κατι καλο κατα νου?
predator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 α να προσθεσω οτι οσοι εχετε προβλημα με το stream του windows media player στα 128 kbps (εγω ας πουμε με 512 adsl και εχω κολληματακια) μπορειτε να επιλεξετε χαμηλοτερο stream μεσω winamp κλικαροντας εδω: http://www.radio.uoc.gr/content/uocradio.m3u
predator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 ηρακλειο εισαι ρε man??? ελα ρε αν ειναι να κανονισουμε να τα πουμε και απο κοντα καμια μερα!
Godfath3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Yup...Και βέβαια να τα πούμε!!!!Στείλε κανα πμ να κανονίσουμε!!!!
Dreamstorm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Πάρε και 2-3 σκληρούς μαζί σου... Ελπίζω να είμαι σπίτι και να σε ακούσω αύριο.
hugelacky Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δυστυχώς ο server πρέπει να είναι down... Προσπαθώ και μέσω winamp αλλά και από το site(αυτό δεν φορτώνει καν), αλλά τίποτα...
predator Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 βρηκαν και αυτοι ωρα να κανουν update στον server! :neutral: :-? :-| :-x :? νονε εσυ ακους???:roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.