tzoykas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Edo kai arketo kairo xrisimopoio mia tft mono gia net/downloads ktl, kai gia ta games exo mia 19 crt. I tft einai teleia gia ta surfarismata ktl, kyriolektika poly xerourasti, omos sta games einai drama i katastasi, eidika an theleis na rixeis kai ligo tin analysi sta 1024x768 (mias kai den exoume oloi ta fragka na exoume to kalytero CPU kai GPU pou kykroforei), tote einai pragmatiko xali. o kokkos kanei megali diafora. Sumfwnw apoluta kai sigoura arga grhgora 9a beltiw9ei h katastash me tis TFT. Einai 9ema xronou. Apla oi apanthseis mou eixan kurio gnwmwna oti den exoun oloi thn poluteleia mias 19aras CRT kai mias 18aras TFT gia terpsh olwn twn anagkwn, kai etsi einai anagkasmenoi na agorasoun mono mia o9onh pou prosferei thn kalyterh sxesh apodoshs/timhs. Y.G. Osoi exete problhma me poluwrh xrhsh se "kales" CRT au3hste ki allo to refresh. Mono auto sas xalaei alla de to 3erete
geoal1973 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Για να μην τσακωνεστε , ουτε το ενα ουτε το αλλο για ριχτε μια ματια εδω. http://www.behardware.com/articles/593-1/close-encounters-of-the-third-kind-sed.html
tzoykas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Για να μην τσακωνεστε , ουτε το ενα ουτε το αλλο για ριχτε μια ματια εδω. [url']http://www.behardware.com/articles/593-1/close-encounters-of-the-third-kind-sed.html[/url] Amhn kai pote
Shinta Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 teliosa.....Pantos edo kai xronia exo akousei oti logo tou organic tha exoun lifetime 2years top. Alla i texnologia paragogis tha einai poio fthini kai tha alazoume to panel me ellaxista l7.Akoma oi pithanotites kamenou pixel einai sxedon mideniki.As elpisoume na vgoun me tripsifia timi stin arxi..
kirimis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 teliosa.....Pantos edo kai xronia exo akousei oti logo tou organic tha exoun lifetime 2years top. Alla i texnologia paragogis tha einai poio fthini kai tha alazoume to panel me ellaxista l7.Akoma oi pithanotites kamenou pixel einai sxedon mideniki.As elpisoume na vgoun me tripsifia timi stin arxi.. Οι plasma ειναι organic υλικο... φανταζεσε σε 2 χρονια να εχανες 4-5 χιλιαρικα??? :grin: Μην στεναχωριεσαι, στην πραξη τιποτα απο αυτα δεν ισχυει και οι Plasma που κυκλοφορουν εδω και χρονια συνεχιζουν να παιζουν ακομα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 ase pou den anaferoun tpt pou na exei sxesh me lifetime twn TV-Monitor sta manual kai stis eggyhseis...fantazesai ti mhnuseis 8a eixan pesei an synevaine auto...
tornado Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Πριν10 χρονια περιπου ειχα παρει το πρωτο μου πι-σι. Τοτε ειχα παρει και μια noname 17'' αν θυμαμαι 100.000 δρχ... Τοτε ηταν σουπερ ιστορια να εχεις 17'' οθονη. Σημερα η οθονη αυτη ειναι δευτερο μονιτορ βοηθητικο αλλα παιζει οπως τοτε. Ακομα και 100.000 που την αγορασα πιστευω εβγαλε τα λεφτα της. Θα ηθελα να παρω μια TFT, αλλα για μενα ειναι ακομα ακριβες και με τιποτα δεν θα πηγαινα κατω απο 17'' οθονη. Στο κυριο πι-σι μου εχω μια CRT hitachi 19''... Πιστευω οτι οι TFT εχουν ακομα μελλον βελτιωσης και αν παω να αγορασω μια, θα ειναι μια λυση 2-3 ετων στην καλυτερη και μετα θα την πεταξω οταν βγει εκτος εγγυησης. Θα περασω στην καινουργια τεχνολογια (οποιος δεν το κανει αυτο ειναι σαν να πηγαινει στην δουλεια του η την σχολη του με γαιδουρι....) αλλα οταν αυτη σταθεροποιηθει. Οι βιομηχανιες hardware αλλαζουν συνεχεια προιοντα και προσπαθουν να πουλησουν χωρις να τους ενδιαφερει αν το προιον τους ειναι κατι το οποιο θα το κρατησει ο καταναλωτης θα μεινει ικανοποιημενος για χρονια... (αυτο που αναφερω στην αρχη του κειμενου) εν κατακλειδι θα προτεινα ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση..... Εκτος αν τα λεφτα δεν ειναι προβλημα οποτε.... τσαμπα η συζητηση.
dpolal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 ...Episeis apo oso ksero den iparxoun crt me dvi kai einai voliko na min xriazete na kano kamia rithmisi... Πριν από 2 περίπου χρόνια είχα δει μοντέλλα της LG με dvi νομίζω... Δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμα.
Giannnni Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Το ίδιο και για το κοντράστ. To allo me ton Toto to ksereis file?
dpolal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Σημερα η οθονη αυτη ειναι δευτερο μονιτορ βοηθητικο αλλα παιζει οπως τοτε.Ακομα και 100.000 που την αγορασα πιστευω εβγαλε τα λεφτα της. Τα 100.000 δεν είναι και λίγα λεφτά' date=' ειδικά πριν από 2-3 χρόνια... Θα ηθελα να παρω μια TFT, αλλα για μενα ειναι ακομα ακριβες και με τιποτα δεν θα πηγαινα κατω απο 17'' οθονη. Στο κυριο πι-σι μου εχω μια CRT hitachi 19''... Όλες οι 17άρες TFT κοστίζουν πλέον 100.000 συν/πλήν με τις καλύτερες να φτάνουν τις 136.000. (όχι και ακριβές αν αναλογιστείς ότι θεωρείς την noname δική σου φθηνή). Πιστευω οτι οι TFT εχουν ακομα μελλον βελτιωσης και αν παω να αγορασω μια' date=' θα ειναι μια λυση 2-3 ετων στην καλυτερη και μετα θα την πεταξω οταν βγει εκτος εγγυησης. [/quote'] Δεν κατάλαβαίνω το σκεπτικό σου εδώ... Δηλαδή με το πέρας της εγγύησης οι tft χαλάνε αυτόματα;;;;; (Μια χάρη μόνο, όταν είναι να την πετάξεις ενημέρωσε μας μπας και προλάβουμε τον σκουπιδιάρη.... :grin: ) Οι βιομηχανιες hardware αλλαζουν συνεχεια προιοντα και προσπαθουν να πουλησουν χωρις να τους ενδιαφερει αν το προιον τους ειναι κατι το οποιο θα το κρατησει ο καταναλωτης θα μεινει ικανοποιημενος για χρονια... (αυτο που αναφερω στην αρχη του κειμενου) Πολύ σωστά... (πάρα πολύ σωστά θα έλεγα ) Εκτος αν τα λεφτα δεν ειναι προβλημα οποτε.... τσαμπα η συζητηση. To θέμα των χρημάτων αναλύθηκε παραπάνω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 ee den eipe 2-3 xronia...eipe 10 xronia...aporw pou eides ta 2-3
tornado Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Τα 100.000 δεν είναι και λίγα λεφτά' date=' ειδικά πριν από 2-3 χρόνια... Όλες οι 17άρες TFT κοστίζουν πλέον 100.000 συν/πλήν με τις καλύτερες να φτάνουν τις 136.000. (όχι και ακριβές αν αναλογιστείς ότι θεωρείς την noname δική σου φθηνή). [b'] Η οθονη αγοραστηκε καλοκαιρι του 1995 - 100.000 ΔΡΑΧΜΕΣ [/b] Δεν κατάλαβαίνω το σκεπτικό σου εδώ... Δηλαδή με το πέρας της εγγύησης οι tft χαλάνε αυτόματα;;;;; (Μια χάρη μόνο, όταν είναι να την πετάξεις ενημέρωσε μας μπας και προλάβουμε τον σκουπιδιάρη.... :grin: ) Μιλαω για καμενα πιξελ που ειτε δεν καλυπτονται απο την εγγυηση ειτε η εγγυηση τελειωσε, τι να την κανεις τετοια οθονη, πχ με 20 χαλασμενα πιξελ δηλαδη?? Και επειδη δεν μου αρεσιε να περιαυτολογω, η οθονη που υπαρχει στην φωτο (την τραβηξα πριν λιγο) ειναι αυτη που μιλαμε. Δουλευει ακαταπαυστα απο το 1995 χωρις προβληματα. Μακαρι και οι επομενες οθονες μου να φτασουν τα δικα της γεραματα... Να πω οτι σεβομαι ενα υλικο και τα λεφτα που εδωσα και με υπηρετει τοσα χρονια ακουραστα.... Οσο για το ποσα χρονια ειναι, φαινεται απο την "βρωμα" που εχει η οθονη. Στην ουσια δεν ειναι βρωμα, απλα ειναι στιγματα που με τα χρονια δεν φευγουν οσο και να την τριβεις ακομα και με χλωρινη.... :grin: :grin: :grin:
teopont Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 εντωμεταξυ διαβαζω τοση ωρα αυτο το θεμα και εχω μια sony e220 στα 1024*768 100 refresh rate και εχουν γυρισει τα ματια μου αναποδα παω να ξερασω. με βλεπω και εγω να καταφευγω σε μια tft για να μην κανω καθε βραδυ που διαβαζω στο forum χαλια το χαλι!
tolis86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 se ti epipeda exeis ti fwtinotita kai to condrast? kane kapoies dokimes....tha vreis tin idanikiu rithnisi! kai vale kai mia pigi xamilou fwtismou dipla stin othoni sou to vradi...panta etsi kanw kai otan vlepw tv episeis....ta matia kourazontai kai ponane epidi kourazontai oi irides twn matiwn me ti sinexi ayksomiwsi tis aktinas tis koris logo tou oti e entasi tou fwtos eyksomeiwnetai sinexws...etsi lipon an exeis mia pigi statheris entasis megaliteris i isis me ayti tis megistis entasis tis othonis de prokeite na sou ponesoun ta matia....kane to idio kai gia tin tv tha me thimitheis!!
spirosta Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Οσο για το ποσα χρονια ειναι' date=' φαινεται απο την "βρωμα" που εχει η οθονη. Στην ουσια δεν ειναι βρωμα, απλα ειναι στιγματα που με τα χρονια δεν φευγουν οσο και να την τριβεις ακομα και με χλωρινη....[/quote'] offtopic: Η λύση στο πρόβλημα σου είναι καθαριστικό γενικού καθαρισμού που λέγετε ΣΟΥΑΖ. Είναι ότι καλύτερο για τέτοια. Θα το βρείς μόνο σε εξοπλισμούς καταστημάτων. Δεν είναι καυστικό αλλά καθαρίζει σαν το διάο**.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.