anna_tz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους. Εγώ στο λάπτοπ μου είχα τα WindowsXP χτές έβαλα και τα Λίνουξ το πρόβλημα είναι πως έκανα Active το partition του Unix και τώρα θέλω να μπω στα Windows και δεν ξέρω πως θα το κάνω Active αφού το partition δουλεύει με δισκέτες;( και το λάπτοπ δεν έχει δισκέτα. Έβαλα τα αρχεία των δισκετών σε ένα stick usb και το έκανα boot απο το bios και δεν το φόρτωνε ενώ σε σταθερό σύστημα απο δισκέτα τα φορτώνει Βοηθήστε με τι να κάνω ?
deathlok Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ftiakse ena boot cd. kai alakse kai to boot sequence tou laptop
zaxoys Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Κυκλοφορούν πολλά Boot cd στο νετ που μερικά περιλαμβάνουν και το partition magic ...Για περισσότερα κοίτα λίγο τα pm σου (αν έχεις dsl -είναι κοντά 50 Mb...)
anna_tz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 έχω dial-up:(. οι δισκέτες του partition είναι 2 και είνα κοντά στα 2 με 3MB και φορτώνουν το partition όταν κάνει boot το σύστημα σε μορφή dos. Δεν υπάρχει bootCD με μικρό όγκο MB. Έχω dial up και καταλαβαίνεται.
deathlok Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 nai na kaneis ena boot cd me to periexomeno ton disketon.(den tha katebaseis tipota)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.