Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα με βίντεο που έπαιζε κανονικά

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχάς, άσχετο με το τόπικ, έχει κανα μισάωρο που μου ήρθε ΚΑΙ το splitter, οπότε μπαίνω με τη φρέσκια μου DSL.. Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά που ποστάρω online, συνήθως τα έγραφα πρώτα το notepad και μετά έκανα copy-paste.. Το ξέρω, άσχετο, απλά ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας :D :D :D :D

Στο ζουμί τώρα. Πριν 1-2 εβδομάδες, είχα κάνει XviD μία ταινία απο DVD. Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που το έκανα με quality setting την ταινία, και με original settings στο ήχο. Γι'αυτό και βγήκε αρκετά μεγάλο αρχείο, κάπου 1,7GB. Τότε τσέκαρα κανονικά, να δω αν παίζει καλά, και όντως έπαιζε χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν είχα ασχοληθεί εδώ και λίγο καιρό, ούτε είχα κάψει καν την ταινία σε δισκάκι.. Προχτές πως μου ήρθε να τη βάλω λίγο να τη δω, παρατηρώ ότι κολλάει ο κέρσορας, ο ήχος κολλάει και παίζει σα να έχει λόξυγγα, και μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα πετάει μήνυμα λάθους το BSPlayer (το γνωστό "BSPlayer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.").. Κάτι που ίσως έχει σημασία, ότι απο τη στιγμή που βγάζει αυτό το μήνυμα, και πριν καν πατήσω το "Don't Send" για τη report, η εικόνα απο πίσω παίζει κανονικά(δηλαδή χωρίς να κολλάει), αλλά χωρίς τον ήχο.. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει??

Το video codec είναι XviD με 1665Kbps, και ο ήχος 5-κάναλο AC3..

Δημοσ.

ΟΚ, άκυρο.. Απλή η λύση, ξαναπέρασα το AC3filter και διορθώθηκε. Περίεργο πάντως γιατί πριν λίγο καιρό έπαιζε κανονικά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...