delis7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 pes tous oti tha pas apo ekei me dikastiko epimeliti(kapou sti sokratous einai kai ta ksinoun ena til sto INKA tha se voithisi) kai tha tous kanei aftapagelti katagelia gia arnisi ektelesis egiisis(ef oson einai anef oron mono me tin apodiksi)kai tha sou ta alaksoun amesos. an sou lene oti kata 99% ftaiei to diktio tis dei pestous oti i egiisi einai gia na kalipti to 1% pou ftaii i astoxia ylikou kai oti i idia i etairia dini ena 5% elatomatikon proionton sti grami paragogis kai oti to diko sou mallon einai ena apo auta. Ante giati ta pira pali me to service tou plaisiou......o theos na to kanei. Lene oti theloun kai esy prepi kai kala na to fas.........
iforbet Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 παίρνουν εντολές ρε από το μάνατζμεντ αν υπάρχει έστω και 0.0001% αμφιβολία για το αίτιο της βλάβης, να τη πληρώνει ο πελάτης, ας το τα χουν κανονισμένα στις λαμογιές, δε λέω ότι δε προσπαθούν να έχουν μια επίφαση εξυπηρέτησης αλλά η στάνταρ πρακτική είναι αυτή, κι εσύ σκαμπάζεις κι από τα τεχνικά, φαντάσου άλλοι που δε τα ξέρουν, τους μαμάνε τα πρέκια, πως κονομάνε. Όποτε το χω παίξει άσχετος έχω ακούσει τις μεγαλύτερες ψευτιές, και μετά όταν τους τι κάνω και τους λέω ότι ξέρω τι μου γίνεται δε ξέρουν από που να κρυφτούν. Αλλά εν πάση περιπτώση ρε αδερφέ, το ξέρω είναι θέμα αρχής, αλλά το motherboard που θες έχει καμμιά σαραντάρα πενηντάρα ευρώ, δώστα και αγόρασέ το, μην είσαι κι εσύ τόσο τσίπης. http://www.pixmania.com/gr/gr/133681/art/msi/kt4v-l-socket-a-amd-chips.html
karaLRS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Αλλά εν πάση περιπτώση ρε αδερφέ' date=' το ξέρω είναι θέμα αρχής, αλλά το motherboard που θες έχει καμμιά σαραντάρα πενηντάρα ευρώ, δώστα και αγόρασέ το, μην είσαι κι εσύ τόσο τσίπης. [/quote'] Φίλε μου δεν πρόκειται για τσιγγουνιά.Δεν ξερω για σένα αλλα εμενα προσωπικά με ενοχλεί οταν πλήρώνεις για κάτι και δεν το πέρνεις.Θα μπορουσα να ειχα πάρει τα κομματια απο το ebay και να ειχα γλυτώσει απο εκει τα λεφτά. Πηρα turbo-x για τα ΤΡΙΑ χρονια εγγυηση που έδινε. Με την εγγυηση εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. οταν διαφημίζεις τρια χρονια να το εννοεις και να μην ισχυει μονο στο 1% τον χαλασμένων υπολογιστών που σου γυρνάνε. Οι οροι της εγγυησης ειναι παρα μα παρα πολύ γενικοι.. Μου λεει οτι δεν με καλύπτει στην αυξομείωση τάσης.. Τι ορίζει σαν αυξομειωση?Πως το μετράει?+-5 volt? Θέλω τα λεφτά που δίνω να ειναι για αυτο που τα δίνω....
karaLRS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 pes tous oti tha pas apo ekei me dikastiko epimeliti(kapou sti sokratous einai kai ta ksinoun ena til sto INKA tha se voithisi) kai tha tous kanei aftapagelti katagelia gia arnisi ektelesis egiisis(ef oson einai anef oron mono me tin apodiksi)kai tha sou ta alaksoun amesos.an sou lene oti kata 99% ftaiei to diktio tis dei pestous oti i egiisi einai gia na kalipti to 1% pou ftaii i astoxia ylikou kai oti i idia i etairia dini ena 5% elatomatikon proionton sti grami paragogis kai oti to diko sou mallon einai ena apo auta. Ante giati ta pira pali me to service tou plaisiou......o theos na to kanei. Lene oti theloun kai esy prepi kai kala na to fas......... Βασικα αυριο θα πάει ενας ηλεκτρονικός φίλος μου να τους πεις λιγο περι θεωρίας υποτασης και υπέρτασης και θέλω να δω αν θα το συνεχίσουν.
delis7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 pes tous oti exeis to systima pano se ups na do ti tha sou poun meta!!!
karaLRS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 an sou lene oti kata 99% ftaiei to diktio tis dei pestous oti i egiisi einai gia na kalipti to 1% pou ftaii i astoxia ylikou kai oti i idia i etairia dini ena 5% elatomatikon proionton sti grami paragogis kai oti to diko sou mallon einai ena apo auta. . Mου λενε και καλά οτι αμα ειναι ελλατωματικό το τροφοδοτικο απλώς δεν ανάβει... Τους λέω που το γράφει αυτο????
delis7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 pigene apo ekei me mia dilosi tou proin nomu 105 kai pes tous na sou grapsoun oti arnountai na sou ektelesoun tin egiisi kai na stin sfragisoun me sfragida tou plaisiou(den prokatai na to kanoun)trixtous ta dontia aloste den ftais esi gia tin kaki piotita kai sinarmologisi tou ypologisti sou.
karaLRS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 pigene apo ekei me mia dilosi tou proin nomu 105 kai pes tous na sou grapsoun oti arnountai na sou ektelesoun tin egiisi kai na stin sfragisoun me sfragida tou plaisiou(den prokatai na to kanoun)trixtous ta dontia aloste den ftais esi gia tin kaki piotita kai sinarmologisi tou ypologisti sou. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου οπως και των άλλων παιδιών. βασικα μιλησα με τον δικηγόρο μου και μου ειπε οτι αμα μπορώ να αποδειξω οτι η φυσσα καιγεται λογω κακης συναρμολόγησης τότε θα τρέχουν άσχημα. που βασικα η φυσσα καιγεται και λιώνει λογω arching (σπίθες)....
delis7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 den xriazetai na apodixeis tipota esy(autoi mporoun na apodixoun oti ftais esy???)arki AUTOI na xeroun oti eisai diatethimenos na to kaneis kai na ftaseis sta akra(trixtous ta dontia k dixtous oti xereis ta dikaiomata sou san katanalotis)tote olla tha pane roloi. kaneis den theli na trexi gia mia motherboard kai ena trofodotiko apla se psarosan k tsimpises"Alaxe taktiki kai tha me thimithis" sou milao apo prosopiki empiria me to service tou plaisiou,kaneis den mou ipografe tin dilosi kai otan tous milisa gia dikastikous epimelites ktl ktl se 3lepta eixa kainouria motherboard(Se genikes grames dixtous oti den astievese k den epitrepis se kanena na astievete me ta lefta sou esto kai gia 10?). Oti kai na gini postare edo na xeroume,kali epitixia.
grstillman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Sorry μια μικρή απορία μόνο. Το πλαίσιο που το πήγες για service είναι του πειραιά μήπως? Τα άτομα είναι λαλημένα εκεί! Εγώ είχα πάει το pc μου που είχε απόδοση πεσμένη κατα 40% τουλάχιστον και μου έλεγε μαμακίες ο τεχνικός οτι εκανε τόσες ώρες benchmark και δεν εμφάνιζε κανένα πρόβλημα. Με τα πολλά μόνος μου βρήκα τελικά οτι ο σκληρός ήταν σεταρισμένος σε UDMA2 και οχι UDMA5
makedon3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 pigene apo ekei me mia dilosi tou proin nomu 105 kai pes tous na sou grapsoun oti arnountai na sou ektelesoun tin egiisi kai na stin sfragisoun me sfragida tou plaisiou(den prokatai na to kanoun)trixtous ta dontia aloste den ftais esi gia tin kaki piotita kai sinarmologisi tou ypologisti sou. ti sxesi exei re paidia h synarmologhsh meta apo toso kairo leitourgias? Na to alaksoun nai alla min leme kai oti theloume!
karaLRS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 ti sxesi exei re paidia h synarmologhsh meta apo toso kairo leitourgias?Na to alaksoun nai alla min leme kai oti theloume! Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. προσωπικά ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο τα καταστήματα πλαίσιο. και τα 3 κουτία που εχω αγοράσει ηταν πολύ προσεγμένα (τα καλώδια σωστά τυλιγμένα , ολα γερά βιδωμενα κλπ) . Απλα για κάποιο λόγο εμένα μου ελιωσε η φύσσα που πάει στην μητρική και χάλασε και η μητρική. Στο χαρτί της εγγυησης που μου εχεις δώσει γράφεις "Δεν καλύπτεται βλάβη απο υπέρταση ή υπόταση" ετσι σκέτο. Δεν πρέπει να υπάρχει ενα οριο? πχ 240+-10 volt?Πως εσυ μου λές οτι φταίει η ΔΕΗ.Πάντα η ΔΕΗ φταίει? Επισης δεν μου αρέσει να μου λεει οτι εγώ δεν μπορώ να το στείλω πίσω στη Macron γιατι δεν θα μου το αλλάξουν. ενω η εγγυηση της macron ειναι 2 χρόνια (οπως γράφει πάνω στο τροφοτικο) αρα ο επιπλέον ενας χρόνος ειναι του Πλαισίου. οπώς μου δώσαν την ΑΠΟΔΕΙΞΗ οταν πήραν τα λέφτα μου ετσι θελω και μια απόδειξη οτι ΔΕΝ φταίει το τροφοτικο, η μητρική , το κουτι κ.ο.κ......... Σημερα μου δώσαν ενα χαρτί που γράφει πανω οτι καμμενα τροφοτικα οφειλονται σε λαθος του χρήστη ή στην ΔΕΗ... Εγώ θελω ενα εγχειρίδιο που να το λέει απλα...
dimitris74 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 pes tous oti exeis to systima pano se ups na do ti tha sou poun meta!!! ειναι το μονο πραμα που λεμε στον τεχνικο οταν παμε κατι για εγγυηση και ειδικα αν εχει προβλημα λογω ρευματος. το ειχα πανω σε ups Κυριε μου τι προβλημα της δεη και παπαριες μου λετε, να δεις για ποτε στο αλλαζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.