Προς το περιεχόμενο

Eισαγωγή component στην Delphi9

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα μια εφαρμογή για επεξεργασία των tags από mp3 αρχεία, και θέλω να το χρησιμοποιήσω στο πρόγραμμά μου. Όταν όμως το ανοίγω, και πάω να το τρέξω, μόνο του χωρίς να το βαλω στο δικό μου πρόγραμμα, μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει compile το id3.pas, που είναι το αρχείο που έχει γράψει ο τύπος που έκανε το προγραμματάκι. Το πρόγραμμα είναι μέχρι και για την έκδοση 7 της Delphi, λέει μέσα στο readme.

Στον φάκελο της delphi7 έχει ένα αρχείο με την καταληξη .dcu. Δοκίμασα να το βάλω σε κάτι φακέλους της delphi, αλλά τίποτα. Το έβαλα και στον φάκελο που είναι τα αρχεία του προγράμματος αλλά και πάλι τίποτα.

Μπορεί να μου πει κάποιος αν το πρόγραμμα δεν τρέχει επειδή δεν είναι συμβατές οι εκδόσεις ή αν πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Έχω μόνο το dcu αρχείο. Σε pas είναι μόνο το main.pas, που είναι και το προγραμματάκι που μάλλον χρησιμοποιεί το id3.pas

Το μήνυμα που βγάζει είναι cannot compile used id3.pas.

Δημοσ.

To dcu (delphi compiled unit) douleuei mono sthn ekdosi pou exei ginei compile. Xreiazese opwsdhpote to id3.pas , psaxe se kapoian search engine (px google) me to onoma tou arxeiou. Mporeis bebaia na epikoinwnhseis me ton programmatisth pou exei grapsei to programma, kai na tou zhthseis to arxeio.

Teleutaia lysh na xreishmopoieiseis to DeDe kai na kaneis dump to dcu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...