grstillman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Πριν λίγο καιρό μου τσουρουφλίστηκε η 9800pro που είχα.Εντός εγγύησης ήταν και το πλαίσιο μου την αντικατέστησε με μια X800pro ;-) γιατί δεν υπήρχε stock. Η διαφορά στις επιδόσεις είναι μεν αισθητή αλλά οχι αυτή που περίμενα.Το 3d Mark2001 με την παλιά έδινε 17200 και με τη νέα 18000. Η ερώτηση μου είναι αν η κάρτα γραφικών "φιμώνεται" απο τη ram 512mb που έχω στο σύστημα. Σε παιχνίδια όπως το Battlefield2 με όλα στο ultra και χωρίς antialising όταν φορτώνεται το level υπάρχουν πολλά κολλήματα αλλά μετά από 3-4 λεπτά η κίνηση γίνεται πολύ ομαλή (!). Αυτό συμβαίνει σε αρκετά παιχνίδια. Μήπως λόγω έλλειψης ram χρησιμοποιείται το page file των xp? Ο επεξεργαστης που έχω είναι P4 2.8HT. Θα βοηθούσε αρκετά αν έβαζα ακόμα ενα dimm των 512mb σε dual channel??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wintermute23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Einai akribws opws ta les.Pleon exoume ftasei sto shmeio oi epe3ergastes kai h mnhmh na frenaroun tis kartes grafikwn.Opote sigoura 8a deis diafora me 1GB an kai me bash phges sto Internet,to Battlefield 2 apodidei xwris problhmata me 2GB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 oi times exoun pesei poli opote xtipa ena 512 akoma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 To ότι θέλεις περισσότερη μνήμη συστήματος είναι σαφέστατο. Το να συγκρίνεις όμως μια 9800 με μια Χ800 σε απαρχαιομένες εφαρμογές όπως το 3dmark2001 είναι εκτός τόπου και χρόνου εκτός αν παίζεις ακόμα DX6/7 παιχνίδια. Σε πρόσφατα παιχνίδια όπως το Far Cry, ΗL2 ή και BF2 που ανέφερες είναι τουλάχιστον δύο φορές γρηγορότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.