Προς το περιεχόμενο

Provlima me plugin

idet2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Geia sas!

Prospathw na egkatastisw ena plugin tou Gaim to gaim-guifications se ena sistima me fedora core4.

Dinontas tin entoli rpm -ihv gaim-guifications-2.12-1.fc4.src.rpm pairnw to eksis provlima kai fysika de to kanei egkatastasi :

1:gaim-guifications warning: user machbuild does not exist - using root

warning: group machbuild does not exist - using root

warning: user machbuild does not exist - using root

warning: group machbuild does not exist - using root

########################################### [100%]

Kamia idea????

Eyxaristw poly

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Telika to elysa.

Den eftaige ayto....

Prwton ekana vlakeia egw me to rpm -ihv kathw einai src.rpm to arxeio kai eprepe na grapsw rpmbuild --rebuild *.src.rpm kai meta apo ayto eixe ena swro libraries pou xreiazotan kai leipane

kai eprepe na egkatastathoun kai meta eixe provlima me ta system path variables ....

Asta...

Opws kai na 'xei to elysa kai twra to apolamvanw

Thanks gia ti voitheia pantws

Δηλαδη τι σχεση ειχε το προβλημα με το μηνυμα που σου εβγαζε?Καμια?Παραξενο μου φαινεται αυτο.

ΥΓ Κι εγω εχω το GAIM και αντιμετωπιζω προβλημα.Ενω πριν μερικες μερες που το εγκατεστησα μπηκα κανονικα στο account μου τωρα δεν μπαινει και μαλιστα ηθελα να μιλησω με ενα κοπελι και περιμενε ο ανθρωπος και αυτο με εκνευρισε.Στην αρχη που πηγα να συνδεθω δεν εκανε καν handshaking.Τωρα παω να μπω αλλα μου λεει:

Unable to authenticate: .NET Messenger Service

Επισης δοκιμασα να μπω πολλες φορες και τωρα το account στο hotmail δεν ανοιγει απο την ιδια την σελιδα.Δοκιμαζω με το Kopete και μου λεει οτι ο κωδικος ειναι λαθος αλλα δεν νομιζω γιατι εβαλα τον σωστο.Εχεις ιδεα του τι μπορω να κανω?

Pragmati to minima itan entelws asxeto.......alla afou katafera kai to vrika....mi to peis oute tou pappa.

Mipws ekeini tin wra eixe kanena provlima i ipiresia kai de se afine na kaneis login i mipws antimetwpize kanena provlima o ISP sou?Apo ekei kai pera mpikes i oxi?

Οχι, ουτε χτες ουτε σημερα μπαινει.Ακομα μου λεει οτι καποιος προσπαθησε να μπει με το account μου πολλες φορες και τωρα ειναι temporarily unavailable.Να ρωτησω κατι?Αν εγω βαλω στο GAIM το account του yahoo θα μπορω να συνομιλω με αλλους που εχουν MSN?

Οχι, ουτε χτες ουτε σημερα μπαινει.Ακομα μου λεει οτι καποιος προσπαθησε να μπει με το account μου πολλες φορες και τωρα ειναι temporarily unavailable.Να ρωτησω κατι?Αν εγω βαλω στο GAIM το account του yahoo θα μπορω να συνομιλω με αλλους που εχουν MSN?

Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, οχι δε γίνεται.

Mε το gaim μπορείς να είσαι σε πολλά δίκτυα ταυτόχρονα, αλλά για να μιλήσεις σε κάποιον, πρέπει να βρίσκεστε στο ίδιο δίκτυο.

Οπότε πρέπει να φτιάξεις κι ένα msn account (αν δεν έχεις ήδη) και να χρησιμοποιείς το gaim για να συνδέεσαι σε yahoo και msn ταυτόχρονα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...