passenger57 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Έχω Πρόβλημα με το SPEEDTOUCH 530.Δούλευε κανονικά για 1 μήνα.Σήμερα ο ΟΤΕ εκανε μια διακοπή τηλεφώνου και επανήλθε το μεσημέρι.Το μόντεμ έχει συγχρονίσει και όπως μου είπε η HOL έχει πάρει IP κανονικά, ενώ εγώ ίντερνετ δεν έχω! Επίσης του έχω κάνει reset και επανεκκίνηση.Αλλά τίποτα.Eπίσης, στο web interface του μόντεμ,δεν έχω καμμία πρόσβαση! Δοκίμασα την Σύνδεση usb αλλά τίποτα!!!Καμμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgliat Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Έχω Πρόβλημα με το SPEEDTOUCH 530.Δούλευε κανονικά για 1 μήνα.Σήμερα ο ΟΤΕ εκανε μια διακοπή τηλεφώνου και επανήλθε το μεσημέρι.Το μόντεμ έχει συγχρονίσει και όπως μου είπε η HOL έχει πάρει IP κανονικά, ενώ εγώ ίντερνετ δεν έχω! Επίσης του έχω κάνει reset και επανεκκίνηση.Αλλά τίποτα.Eπίσης, στο web interface του μόντεμ,δεν έχω καμμία πρόσβαση! Δοκίμασα την Σύνδεση usb αλλά τίποτα!!!Καμμιά ιδέα? Μπορεί να λέω και βλακεία..Μήπως υπάρχει κάποιος proxy?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passenger57 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Άλλαξα κάρτα δικτύου στην Μόμπο και δουλευει κανονικά....άγνωστες οι βουλές του...μοντεμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.