Προς το περιεχόμενο

Ντύστε τα Windows τίγρεις :)

NeTeD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως το να ντύσεις linux τίγρεις εμένα μου φαίνεται πολύ πιο όμορφο, λειτουργικό και κοντά στο mac. Τα Windows είναι ανεπίδεκτα ντυσίματος, κολλάνε από μόνα τους πόσο μάλλον αν τους βάλεις και κανένα περίεργο theme.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλοί μου παίδες εγκατέστησα το εν λόγω πρόγραμμα που είναι αναβαθμισμένο (παρακάτω σας δίνω το link) και το σύστημα δουλεύει άνετα προς το παρόν. Είμαι τρομερά εντυπωσιασμένος και μου αρέσει αυτή η ψευδαίσθηση μέχρι να αποκτήσω ένα πραγματικό Mac.

http://osx.portraitofakite.com

Δημοσ.

nai....gia dokimase twra na beis kai apo safe mode...

se afhnei?H v2.0 den me afhne na mpw se SM se opoio pc kai an to egkatesthsa...opote...ase poy trwei kai apisteyta resources...apo thn allh,einai poly wraio emfanisiaka..alla ayto apo mono toy den ftanei.

Δημοσ.
nai....gia dokimase twra na beis kai apo safe mode...

se afhnei?H v2.0 den me afhne na mpw se SM se opoio pc kai an to egkatesthsa...opote...ase poy trwei kai apisteyta resources...apo thn allh' date='einai poly wraio emfanisiaka..alla ayto apo mono toy den ftanei.[/quote']

Καταρχήν σε ευχαριστώ που μου υπενθύμισες να δοκιμάσω το safe mode (αλλά βλέπεις ήταν προχωρημένη η ώρα και δεν είχα το κουράγιο) αλλά σου υπόσχομαι ότι θα σου απαντήσω μετά την αποψινή, ενδεχομένως, δοκιμή. Ωστόσο, όπως ανέφερα μεταξύ άλλων στο προηγούμενο σχόλιό μου, ότι το πρόγραμμα που εγκατέστησα είναι αναβαθμισμένο δηλαδή η v3.0 όπου αναφέρει μέσα από το read me first (αν διάβασα καλά) πως δεν παρουσιάζει το πρόβλημα που ανέφερες. Επίσης, διάβασα όλα τα σχόλια και πρόσεξα πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν προβλήματα λειτουργίας με το, εν λόγω, πρόγραμμα και έτσι αποφάσισα να ρισκάρω.

Δημοσ.

Λοιπόν καλέ μου φίλε natural_sgf όπως σου είχα υποσχεθεί στο τελευταίο μου σχόλιο για το SM το δοκίμασα και μπήκα άνετα χωρίς προβλήματα. Έτσι λοιπόν θα κάτσω να απολαύσω το περιβάλλον του MacOSX κι ας είναι ψεύτικο ή ψευδαίσθηση. Εξάλλου βαρέθηκα το περιβάλλον των Windows και ήθελα πολύ να πειραματιστώ αλλάζοντας την εμφάνισή τους με εκείνη των Mac. Τέλος, γενικώς, τα Mac ήταν και θα είναι η κρυφή μου αδυναμία, ή πιο σωστά, το κρυφό μου όνειρο που σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω μία πρόταση...

Το Mac OS X για x86 επεξεργαστές είναι γεγονός. Γιατί δεν κατεβάζετε το DVD με το setup του Mac OS X από κάνα p2p πρόγραμμα και να το βάλετε σε VMWare Workstation ή να το κάνετε dual boot ώστε να έχετε και Mac και PC; Ξεχάστε το simulation, μόνο προβλήματα θα φέρει στους περισσότερους.

Εγώ το έχω σε dual boot Win / Mac OS X 10.4.3 και πέζει τέλεια. Για περισσότερα info δοκιμάστε: www.osx86project.org και πηγαίντε στο forum για οδηγίες και εμπειρίες άλλων χρηστών που έχουν βάλει Mac OS X στο PC τους! Επίσης καλό είναι και το site του Maxxuss. Έχει όλα τα απαραίτητα patches ώστε να τρέξει και σε Intel αλλά και σε AMD PCs!

PEACE!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θερμη παρακληση στους παραθυροφυλλους....μη κανετε install το osx σε PC...ειναι προσβολη! πατε στη rainbow να σας κανουν κανα demo καλυτερα...σε αυτα τα σκατοκουτια τι να μπει το osx...

τσ τσ τσ...

αν ειστε για switch να το κανετε, μην μασατε δεν θα μετανιωσετε σε τιποτα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re paidia to apegkatestisa giati de me voleve i mpara i megali me ta eikonidia ...de mporousa na ta alaksw...alla ithela kai pio poli de marese pou itan panw i mpara me tin enarksi...tespa....to apegkatestisa alla ta eikonidia paramenoun....kai de me peirazoun toso alla o ypologistis moy einai to seimataki twn mac me ta dio kefaia enomena(ena pou strivei?)... epanafora de mporw na kanw giati den exw dimiourgisei kanenana simeio anaforas kai sto ena kai monadiko pou dimiourgise i egkatastasi tou programmatos de paei epidei leei den exei alaksei tipota apo tote...ti na kanw?

Δημοσ.
Έχω μία πρόταση...

Το Mac OS X για x86 επεξεργαστές είναι γεγονός. Γιατί δεν κατεβάζετε το DVD με το setup του Mac OS X από κάνα p2p πρόγραμμα και να το βάλετε σε VMWare Workstation ή να το κάνετε dual boot ώστε να έχετε και Mac και PC; Ξεχάστε το simulation' date=' μόνο προβλήματα θα φέρει στους περισσότερους.

Εγώ το έχω σε dual boot Win / Mac OS X 10.4.3 και πέζει τέλεια. Για περισσότερα info δοκιμάστε: www.osx86project.org και πηγαίντε στο forum για οδηγίες και εμπειρίες άλλων χρηστών που έχουν βάλει Mac OS X στο PC τους! Επίσης καλό είναι και το site του Maxxuss. Έχει όλα τα απαραίτητα patches ώστε να τρέξει και σε Intel αλλά και σε AMD PCs!

PEACE!

Να φανταστώ ότι θέλει πάνω απο 512 μνήμη γιατί εμένα ότι και αν έκανα δε παιζει

Δημοσ.

Εκεί που έχουν φτάσει πλέον οι απαιτήσεις όλων των λειτουργικών (βλέπε Winxp με τουλάχιστον 384mb μνήμης) καλό θα είναι να έχεις τουλάχιστον 512mb για να το κάνεις install. Τι ακριβώς όμως σου βγάζει στο setup και δε μπορείς να τα κάνεις install;

Δημοσ.

Ξεκινάει να φορτώνει αρχεία και βγάζει ένα error (δεν το θυμάμαι αυτή τη στιγμή).

Στην συνέχεια ζητάει επανεκκίνηση και μετά κάνει λούπα, ξεκινώντας εγκατάσταση και βγάζοντας πάλι error.

Αν μπορείς να βοηθήσεις θα ξανακάνω τη διαδικασία για να σου πω ακριβώς ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...