Προς το περιεχόμενο

Ντύστε τα Windows τίγρεις :)

NeTeD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mou thimisate tora mia asteia istoria:

mia fora ekatsa mprosta se enan olokainourio mac pou pire enas filos gia tis grafistikes tou anages...eixa katsei se mac alli mia i dio fores kai o filos mou apo dipla, mou eixe parei ta aftia me ti statherotita tou kai tin apodosi tou kai tin taxitita tou ktl...

fantasteite tin ekpliksi tou otan me 3-4 klik katafera na ton kolliso kai anagastika ekana restart..:D:D:D:D:D:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Egw pantws paides 8a symfwnisw me ton Paredwse. Prin er8w sthn Agglia hmoun fanatikos yposthrikths twn windows giati apla den eixa dei pote sthn zwh mou MACos. Sto panepisthmio pou eimai twra ta 3/4 tou proswpikou exei powerbook G4 kai to allo 1/4 exei skopo na parei Mac sto telos tou xronou. Kata thn tapeinh mou gnwmh einai poly pio aplo sthn xrhsh apo ta windows kai poly pio grhgoro. Ta utilities pou psaxnw gia na ta valw sto laptop mou gia na mou kanoun pio eykolh thn zwh, to mac ta exei hdh default.

File paredwse mhpws exeis idea pote exei skopo h apple na vgalei ta prwta mhxanhmata me intel epeksergastes??

Prin ligo egkatesthsa kai to FlyakiteOSX kai mexri stigmhs mou doulevei teleia.

• Super Moderators
[...]

File paredwse mhpws exeis idea pote exei skopo h apple na vgalei ta prwta mhxanhmata me intel epeksergastes?? [...]

Ο Steve Jobs τον Ιούνιο μίλησε για τέλος του 2007. Οι υποθέσεις που κάνουν οι ειδήμονες (αν υπάρχουν τέτοιοι) λένε ότι πρώτα θα 'μεταφερθούν' σε Intel CPUs οι μικροί Apple (κυρίως το Mac Mini και τα iBooks) και στη συνέχεια θα δούμε iMac με Intel έως ότου φτάσουμε στους πιο επαγγελματικούς PowerMacintosh και XServe.

Προσωπική μου γνώμη: ο υποψήφιος αγοραστής παίρνει στα μέσα Ιανουαρίου 2006 έναν Mac Mini ή iMac G5 (ανάλογα με το budget και τις ανάγκες του) προκειμένου να τρέχει τα προγράμματα που απαιτούν Classic/MacOS 9.x και αναβαθμίζει αργότερα σε Mactel. Και λέω "Ιανουάριο 2006" γιατί ίσως δούμε κι άλλη αναβάθμιση των Mac Mini μέχρι τότε...

;)

Διάβασα όλα τα παραπάνω post και θυμήθηκα την δική μου ιστορία.

Το πως πέρασα από την Amiga σε PC.

Αυτό έγινε το 1998 (αρκετά αργά αν σκεφτεί κανείς ότι η Commodore έκλεισε το 1993/94). Σκέψου ότι με μηχάνημα από το 1992, έφτασα στο 1998. Ήθελα σαν τρελός να πάρω mac, το οποίο ήξερα αρκετά καλά, λόγω του emulator που είχα στην Amiga. Ένας φίλος από Αμερική μου είπε όμως: "Δεν βαρέθηκες να είσαι πάντα έξω από το χορό;"

Αρκετά χρόνια μετά, ίσως το 2003, μπαίνοντας σε μια σελίδα για παλιά computer (έψαχνα παιχνίδια) είδα ένα μικρό banner που έλεγε "Real Player for Amiga NOW"... Παρακαλούσαν για υποστήριξη Real Audio, όταν εμείς το είχαμε πια ξεπεράσει. Ωραίο είναι να ξεχωρίζεις, αλλά είναι και κρίμα να χάνεις την εποχή σου και τις εξελίξεις γι'αυτό.

• Super Moderators
Διάβασα όλα τα παραπάνω post και θυμήθηκα την δική μου ιστορία.

Το πως πέρασα από την Amiga σε PC.

Αυτό έγινε το 1998 (αρκετά αργά αν σκεφτεί κανείς ότι η Commodore έκλεισε το 1993/94). Σκέψου ότι με μηχάνημα από το 1992' date=' έφτασα στο 1998. Ήθελα σαν τρελός να πάρω mac, το οποίο ήξερα αρκετά καλά, λόγω του emulator που είχα στην Amiga. Ένας φίλος από Αμερική μου είπε όμως: "Δεν βαρέθηκες να είσαι πάντα έξω από το χορό;"

Αρκετά χρόνια μετά, ίσως το 2003, μπαίνοντας σε μια σελίδα για παλιά computer (έψαχνα παιχνίδια) είδα ένα μικρό banner που έλεγε "Real Player for Amiga NOW"... Παρακαλούσαν για υποστήριξη Real Audio, όταν εμείς το είχαμε πια ξεπεράσει. Ωραίο είναι να ξεχωρίζεις, αλλά είναι και κρίμα να χάνεις την εποχή σου και τις εξελίξεις γι'αυτό.[/quote']

Προφανώς μιλάς για την Amiga και όχι για τα Macintosh. :)

mou thimisate tora mia asteia istoria:

mia fora ekatsa mprosta se enan olokainourio mac pou pire enas filos gia tis grafistikes tou anages...eixa katsei se mac alli mia i dio fores kai o filos mou apo dipla, mou eixe parei ta aftia me ti statherotita tou kai tin apodosi tou kai tin taxitita tou ktl...

fantasteite tin ekpliksi tou otan me 3-4 klik katafera na ton kolliso kai anagastika ekana restart

apo oti fenete einai koino xaraktiristiko ton windoakidon me aitia :P oses fores exw piasei linux se diko mou pc arxizei ta kernel panic (stin doulia pou kano ipostiriksi Linux workstations kiolas den exw pathei pote :-P) einai i avra malon :-P

gia mac den milaw giati o skilos me perimenei me to ban sto xeri....

http://www.anti-apple.wyw.ca/Anti-Ads/jesus%20buy%20pc.jpg

doraki skile :P

• Super Moderators
[...]

gia mac den milaw giati o skilos me perimenei me to ban sto xeri....

http://www.anti-apple.wyw.ca/Anti-Ads/jesus%20buy%20pc.jpg

doraki skile :P

Όχι μόνο ban αλλά και δημόσια σταύρωση στο Cupertino, CA σε περιμένει... :-P

Πλάκα έχουν οι διαφημίσεις/δυσφημίσεις, σαν τον απελπισμένο άρρωστο από θανατηφόρα ασθένεια που παίρνει ασπιρίνη γιατί "αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται".

:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μιας κ αυτο το θεμα ανοιξε με αφορμη το theme εξομοίωσης MacOSX, FlyakiteOSX, να ρωτησω κατι...

Το εχω εγκατεστημενο καμια 20αρια μερες τωρα κ ενω ολα ηταν τελεια τελευταια κανει το εξεις: Οποτε κανω shutdown κ μετα ανοιγω τον Η/Υ απο ολο το theme χανονται οι μπαρες (εργασιας κ των παραθυρων) και γυρναν στο Windows Clasic Style. Τα folders κτλ μενουν σε macos. Απο το Appearance του display properties εξαφανιζονται τα Tiger και Panther Styles. Κανω επανεγκατασταση και ερχεται στα κανινικα του παλι.

Φανταζεται καποιος τι μπορει να φταιει? Δοκιμασα την απενεργοποιηση του SFC απο registry αλλα δεν γινεται κατι.

Ευχαριστω

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια... οποιος θελει να δει πως ειναι το λειτουργικο που τρεχει ενας υπολογιστης apple ή ακομη και να θαυμασει το design (που τα pc ΠΟΤΕ δεν θα εχουν) ας κανει μια βολτα Στουρναρη-Σουλτανη γωνια. Εκει βρισκεται το εκθεσιακο κεντρο της rainbow . -

• Super Moderators
Μιας κ αυτο το θεμα ανοιξε με αφορμη το theme εξομοίωσης MacOSX' date=' FlyakiteOSX, να ρωτησω κατι...

Το εχω εγκατεστημενο καμια 20αρια μερες τωρα κ ενω ολα ηταν τελεια τελευταια κανει το εξεις: Οποτε κανω shutdown κ μετα ανοιγω τον Η/Υ απο ολο το theme χανονται οι μπαρες (εργασιας κ των παραθυρων) και γυρναν στο Windows Clasic Style. Τα folders κτλ μενουν σε macos. Απο το Appearance του display properties εξαφανιζονται τα Tiger και Panther Styles. Κανω επανεγκατασταση και ερχεται στα κανινικα του παλι.

Φανταζεται καποιος τι μπορει να φταιει? Δοκιμασα την απενεργοποιηση του SFC απο registry αλλα δεν γινεται κατι.

Ευχαριστω[/quote']

Γενικά, ό,τι theme pack είχα βάλει στα Windows XP (από Style XP μέχρι όλη τη σουίτα Object Desktop) μου είχαν σκίσει το σύστημα. Χαίρεσαι την καινούργια εμφάνιση για κάποιες μέρες και μετά... άστα να πάνε.

Είμαι πολύ επιφυλακτικός πλέον. :(

Γενικά' date=' ό,τι theme pack είχα βάλει στα Windows XP (από Style XP μέχρι όλη τη σουίτα Object Desktop) μου είχαν σκίσει το σύστημα. Χαίρεσαι την καινούργια εμφάνιση για κάποιες μέρες και μετά... άστα να πάνε.

Είμαι πολύ επιφυλακτικός πλέον. :([/quote']

Συμφωνω, κι εγω πρωτη φορα βαζω κατι τετοιο ... απλα μ'αρεσει πολυ και ειπα να το κρατησω!

Απ'οτι φαινεται οταν ανοιγει το πσ αντικαθηστα καποια αρχεια και χαλαει την εμφανιση ... κατα τα αλλα ομως δεν δημιουργειται καποιο λειτουργικο προβλημα! Το περιεργο ειναι οτι δεν το εκανε απο την πρωτη μερα!

Τι να πω...μπορει η επομενη εκδοση να μην κανει τετοια!

Ρε παιδιά εγκατάστησα το Flyakite OSX η αλήθεια είναι οτι ενθουσιάστηκα, όμως προσθέτω εικονίδια στη μπάρα και μετά από restart εξαφανίζονται μήπως γνωρίζει κανείς γιατί; (πιθανόν να μην κάνω κάτι σωστά HELPPPP!!!)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ έβαλα το theme αλλά χωρίς τη μπάρα (την είχα δοκιμάσει πολύ παλιότερα στο Laptop και είχα αρκετά προβλήματα) Ετσι , έβαλα το theme , μόνο με τη σκιά στα παράθυρα και το μάζεμα των παραθύρων με δεξί click. Το μηχάνημα δεν έγινε πιο αργό ή αν έγινε η διαφορά είναι αμελητέα.

Δεν μου κόλλησε ποτέ

Δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα

Εχω το theme περίπου 1 μήνα τώρα

Δουλεύω πάρα πολύ Photoshop και Dreamweaver και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα εκτός και άν εξαιρέσουμε ενα 3-5% πιο αργές ταχύτητες στο photoshop.

Το Theme με ενθουσίασε και το έβαλε και στο laptop. Κανένα πρόβλημα και εκει !

Για την ιστορία :

Workstation :

AMD Athlon 2.6 333

Asus A7N8X-Deluxe motherboard

2 GB RAM

Ati Radeon 9600 128 DDR

Dual Monitor με 2 19άρες LG

Και το Laptop :

Fujitsu Siemens 1.7 Centrino

750 RAM

Κάρτα γραφικών της πλάκας... Intel 64 MB....

Ολα λειτουργούν άψογαααα !!!

Xoris na thelo na eimai pneuma antilogias, auto to thread giati einai sto MacOS kai oxi sto Applications? Afou prokeitai gia kathara windows efarmogi. Etsi gia tous tupous to leo. Pantos ta transformation packs, den ta protino genikotera, logo pithanon provlimaton. Keep Tiger-ing!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...