lethes7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 γεια σας παιδια τις τελευταιες μερες δεν μπορω να ανοιξω το hotmail για να δω τα e-mail μου εχει κανεις υποψη του τι φταιει: ευχαριστω
Xvipes Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 dokimase na mpeis sto hotmail apo ton explorer k oxi apo kapoio allo prog.to eixa pathei mia fora k den kserw ti eftege alla mporousa na mpw sto hotmail mono apo ton internet explorer(twn windows )
Sanctu82 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Den gnorizo ti simvainei alla pithanotata yparxei kapoio problima ston server tous edo kai meres giati kai to MSN travaei kati gera kollimata kai den sindeete... mallon einai thema xronou na diorthothei kai oxi diko sou
Isle Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Κι εμενα μου τη σπαει πολλες φορες το hotmail... Ευτυχως τωρα εκανα account στο yahoo και βρηκα την υγεια μου.
lethes7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 δοκιμασα και απο τον explorer αλλα τιποτα τωρα κ μια βδομαδα προσπαθω αλλα τιποτα.τεσπα ευχαριστω κ παλι κ αν εχετε τιποτα νεοτερο ειδοποιηστε
hugelacky Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Εμένα πάλι όλα καλά, μπαίνω κάθε μέρα και με IE και με Firefox...
lethes7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 φιλε isle τεσπα σημαινει τελως παντων.Τελικα το προβλημα μου λυθηκε με τον firefox ενω με τον ie εξακολουθει να μην μπαινει χωρις να γνωριζω τον λογο.Τεσπα ευχαριστω κ παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.