Προς το περιεχόμενο

Νεκρό Nec 3540a!

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το εν λόγο dvd-writer και πριν από λίγο μου έκανε κάτι για 2η φορά. Είναι νεκρό! Πατάω το κουμπάκι για να βγει να πάρω ένα cd που έχω μέσα και δεν κάνει τπτ. Μου το έχει ξανακάνει άλλη μία φορά αλλά μόλις έκανα επανεκκίνηση συνήλθε.Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω επανεκκίνηση γιατί κατεβάζω κάτι, anyway, το cd το έβγαλα ανοίγοντας το drive με ένα συνδετηράκι, αλλά το θέμα είναι γιατί μου το κάνει αυτό; Από την 1η φορά πάει αρκετός καιρός, ίσως και 2 μήνες (δεν το έχω παραπάνω από 4 μήνες) και δεν είχα δώσει και ιδιαίτερη σημασία. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικό;

Δημοσ.

Εχεις εγκατεστημενο κανενα εργαλειο το οποιο να ελεγχει το drive σχετικα με την ταχυτητα περιστροφης; Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα στο powermac μου και εφταιγε μια εντολη που ειχα δωσει η οποια οταν το drive ηταν σε idle κατασταση το εβαζε σε sleep mode. Μετα οτι και να εκανα δεν ξεκιναγε το drive.

Δημοσ.

Άν σου ανοιγοκλείνει όταν είναι ακόμα στο Bios ο υπολογιστής σου, πριν να φορτωθουν τα windows δηλ. μάλλον hardware-ικά είναι ΟΚ. Τσέκαρε για software όπως σου είπε ο SkYwaLkGR.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς μου παρουσιάζει ένα NEC3500Α μετά από αποτυχημένη εγγραφή. Το πρόβλημα λύνεται μόνο μετά από επανεκκίνηση του Η/Υ.

Δημοσ.

Thanks ολους για τις απαντήσεις! Πριν μου κολλήσει έγγραφα ένα cd με το nero το οποίο εγγράφηκε επιτυχώς, αλλά το άφησα μέσα πολλές ώρες γιατί είχα φύγει. Λογικά μόλις κάνω επανεκκίνηση θα συνέλθει γιατί μου το έχει ξανακάνει αυτό. Επίσης δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόγραμμα σαν αυτά που λες SkYwaLkGR. Απλά ρώτησα γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο με κανένα writer και απλά παραξενεύτηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...