Προς το περιεχόμενο

KASPERSKY σκετη απογοητευση


kalaeimaigr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υστερα απο δυο χρονια συνεχους χρησης kaspersky antivirus pro τους τελευταιους οχτω μηνες μαζι με το kerio σημερα την πατησα.Κατεβασα απο το emule ενα αρχειο ονομα και μη χωριο(forum rules) το σκαναρα κανονικα ολα καλα,και το ανοιξα.Απο κι και περα χασαμε τη μπαλα.Ο kerio λεει intrusion detected και εκανε disactivate ενω ο kaspersky εκανε uninstall και reboot.Σκαναροντας με αλλο antivirus(nod32) ειχα 15 virus dll και files και αστα να πανε .Τελικα μολις τελειωσα το format(με τις υγειες μου)αλλα ειπαμε ο kaspersky εχει huge security flaw αλλα εδω μας βαλανε το καπελο κανονικα.Για την ιστορια ο kerio αντεξε.Αυτα...

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι τέλειο.Βάζεις ένα αξιόλογο antivirus από γνωστή εταιρεία και κάνεις το σταυρό σου να μη σου μπει καμιά βλακεία στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Ακόμα κι εγώ που πίνω νερό στο όνομα του kaspersky την έχω πατήσει με αρχείο από p2p που ελέγχθηκε από kaspersky με ενημερώσεις ημέρας, το κατάλαβα όμως αμέσως γιατί μετά την εκτέλεση του αρχείου το firewall έδειξε πως προσπαθούσε να συνδεθεί με παράξενη διεύθυνση του τύπου earnmoneyforfreenow.com. Οπότε έκανα GoBack 5 λεπτά νωρίτερα και δεν τρέχει τίποτα. Δεν αρκεί μόνο ένας τρόπος προστασίας όσο καλό πρόγραμμα και να χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Ρε παιδια και update καθε 3 ωρες και maximum real time protection και καθε εβδομαδα check αλλα δεν ειναι που δεν τον επιασε ειναι που ο ιος πεταξε τον kaspersky εξω .Ασε που στο reboot πηγε να μπει στο bios (cmos failure please load default ).αν ειναι δυνατον ,εσπασα ολες τις partitions για προστασια του boot(ποτε δεν ξερεις)

Δημοσ.

Στο kaspersky βρέθηκε κενό ασφαλείας που μπορεί να διακόψει τη λειτουργία του antivirus,ίσως να έπεσες σε αυτήν την περίπτωση.Το πρόβλημα θα διορθωθεί σε επόμενη έκδοση ή ίσως και patch μέσα στα updates ανέφερε η εταιρεία.Όσο για το update,η εταιρεία που φτιάχνει το kaspersky,κάνει update κάθε 1 ώρα.

 

 

Υ.Γ.:Μου κάνει εντύπωση που το insomnia δεν έχει βάλει στην αρχική του σελίδα την πληροφορία για το κενό ασφαλείας του kaspersky!Έχει βουήξει ο τόπος,σε όποιο site υπολογιστών και να πας,αυτό έχουν μπροστά-μπροστά.Και νομίζω ότι είναι αρκετά σοβαρό,γιατί το kaspersky όπως έχει εξελιχθεί γίνεται όπως ήταν το Norton πριν 2-3 χρόνια,που κατείχε το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς.Με απλά λόγια το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος.

Δημοσ.

Η τελευταια επισιμη εκδοση ειναι η 5.0.390(στο site ειναι η 388 αλλα την βαζει αυτο)η 2006 ειναι beta ακομα και εχει ενσωματομενο internet security,θα διξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...