Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG354G Settings???

chpetros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήρα το Linksys WAG354G Wireless for use with DSL over ISDN για σύνδεση δύο υπολογιστών. Ενώ όμως η ασύρματη σύνδεση ανάμεσα στα δύο PC επιτυγχάνεται, στο Internet δεν μπορώ να συνδεθώ από κανένα. Το CD που δίνει η εταιρία δεν έχει settings για την Ελλάδα ενώ δίνει σε 15 άλλες χώρες.

Παραθέτω τα προβλήματα στα settings:

Στο Encapsulation να βάλω RFC 2516 PPPoE ή να βάλω RFC 2364 PPPoA???

Στο VPI/VCI να βάλω 8/35 ή κάτι άλλο???

Στο Multiplexing να βάλω LLC ή να βάλω VC???

Σε άλλη καρτέλα μετα μου βγάζει ένα πεδίο που το ονομάζει SSID και μου προτείνει το linksys. Να το αφήσω ή να το αλλάξω???

Στο επόμενο πεδίο που το ονομάζει Chanel μου προτείνει 11. Να το αλλάξω???

Στο τελευταίο πεδίο που λέγεται Network mode μου έχει τις επιλογές: Mixed, B only, G only. Disable. Εγώ έχω στον άλλο H/Y wireless Lan (802.11b/g).

Με διάφορους συνδιασμούς μου βγάζει πάντα το μήνυμα "Unable to connect to the Router. Check the cable connection from the computer to the Router".

Ομως από το κομπιούτερ στο ρουτερ υπάρχει σύνδεση γιατί μεταφέρω αρχεία.

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει???

Και να σκεφτεί κανείς πως πήρα αυτό το ρουτερ από τα καλά λόγια που άκουσα σαυτό το φορουμ για τη Linksys. Μάλλον είμαι άτυχος

Δημοσ.

Παιδιά όλα εντάξει. Απλώς το καλώδιο της ethernet port μάλλον έκανε διακοπή. Μόλις το άλλαξα όλα οκ. Και το καλό είναι πως χωρίς ρυθμίσεις καινούργιες (το παλιό ήταν usb) με το που μπουτάρει μπαίνει μόνο του στο Internet. To άλλο pc έπαιρνε αρχεία για μεταφορά μάλλον από την wireless.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά πήρα το Linksys WAG354G Wireless for use with DSL over ISDN για σύνδεση δύο υπολογιστών. Ενώ όμως η ασύρματη σύνδεση ανάμεσα στα δύο PC επιτυγχάνεται' date=' στο Internet δεν μπορώ να συνδεθώ από κανένα. Το CD που δίνει η εταιρία δεν έχει settings για την Ελλάδα ενώ δίνει σε 15 άλλες χώρες.

Παραθέτω τα προβλήματα στα settings:

Στο Encapsulation να βάλω RFC 2516 PPPoE ή να βάλω RFC 2364 PPPoA???

Στο VPI/VCI να βάλω 8/35 ή κάτι άλλο???

Στο Multiplexing να βάλω LLC ή να βάλω VC???

Σε άλλη καρτέλα μετα μου βγάζει ένα πεδίο που το ονομάζει SSID και μου

εδω θα βαλεις οτι ονομα θες ειναι το ονομα που θα εχει το ασυρματο δυκτιο σου . ειναι θεμα δικο σου δεν παιζει κανενα ρολο.

προτείνει το linksys. Να το αφήσω ή να το αλλάξω???

Στο επόμενο πεδίο που το ονομάζει Chanel μου προτείνει 11. Να το αλλάξω???

αστω εδω. εμενα ηταν στο 6 και το αφυσα στο 6.

Στο τελευταίο πεδίο που λέγεται Network mode μου έχει τις επιλογές: Mixed, B only, G only. Disable. Εγώ έχω στον άλλο H/Y wireless Lan (802.11b/g).

να το αφυσεις στο Mixed,

Με διάφορους συνδιασμούς μου βγάζει πάντα το μήνυμα "Unable to connect to the Router. Check the cable connection from the computer to the Router".

Ομως από το κομπιούτερ στο ρουτερ υπάρχει σύνδεση γιατί μεταφέρω αρχεία.

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει???

Και να σκεφτεί κανείς πως πήρα αυτό το ρουτερ από τα καλά λόγια που άκουσα σαυτό το φορουμ για τη Linksys. Μάλλον είμαι άτυχος[/quote']

πολυ καλη ειναι αυτη η εταιρια αλλα εμεις δεν ξερουμε να στυσουμαι δυκτιο. σιγα σιγα θα τα βρουμαι

σου ειπα οσα ξερω γιατι αγορασα και εγω την περασμενη βδομαδα ενα Linksys και πειραματιζουμαι επανω του. συνεχεισε τις προσπαθειες.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

pedia ego perimeno na ftasei gia na ftiakso dyktio metaksy pc kai laptop..to mono kako sthn ipothesh einai oti den ksero networking stisimo..vlepontas kai kanontas exete na proteinete kati giafto?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...