Mikeb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς συγκριτικά σε ποιότητα και απόδοση τιμής και για τα δυο γιατί είμαι σε δίλημμα... υπάρχουν κατασκευαστικές διαφορές του ferrari 4002 με τον ferrari 4005 (από θέμα υλικού όχι επιδόσεων) από περιέργεια ρωτάω... Υ.Γ:φυσικά μια πρόταση μέχρι 1400 από άλλη εταιρία ευπρόσδεκτη αν μιλάμε για καλύτερη ποιότητα και απόδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Πιστεύω ότι την σχέση απόδοσης τιμής μπορείς να την καταλάβεις και μόνος σου. Aspire 5024WLMi Turion ML34, Win XP Home GR 1226,93 Ferrari 4005WLMi Turion ML37, Win XP Pro GR 1959,89 Ferrari 4002WLMi Turion ML30, Win XP Home GR 1402,20 Τιμές ram shop. Είναι 3 διαφορετικοί επεξεργαστές.Οι ferrari ξεφεύγουν απο τον κλασσικό σχεδιασμό, κάτι σε εξοπλισμό επιπλέον δεν φαίνεται να έχουν οι ferrari σε σχέση με τους απλούς. Άμα σου αρέσουν σχεδιαστικά αγορασέ τον.Πάντως ο 4002 και ο 5024 είναι απο πλευράς εξοπλσμού ίδιοι, με την μόνη διαφορά ότι ο 5024 έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή και ο 4002 μάλλον έχει ενσωματωμένο bluetooth. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον 5024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου... Εσεις insomnistes τι θα επιλεγατε απο τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cubatoni Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Anepifilakta Acer Aspire 5024Wlmi kai egw prin twn parw epeza me tous 2 alla i logoki ipe Acer Aspire 5024Wlmi kaliterw mixanima kai pio ftino ta 300 kai vale peripou ? diafora gia na ine apo karbon kai Ferrari e de lew orews ine alla den tha trexoume kai stin F1. An legame gia twn 4005Wlmi tote allazoun ta pramata alla opws lei kai o Kalogirou ine pola ta lefta ARI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.