Linuxmaniac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Geia xara exo psaksei ena soro selides sto internet den vrika tipota iparxei kanena elliniko katastima oxi aparaitita meso internet an kserei kaneis dieuthinsi i tilefono na mou dosei gia na agoraso proionta tis mclaren? kapoios official antiprosopos eidon formula1 gia paradeigma den iparxei? endiaferomai gia mia mplouza tin opoia parepimptontos oute se ksena site petixa pouthena,thelo auti tin portokali-mauri pou forane oi mixanikoi tis mclaren euxaristo
OPC Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα φίλε. Αυτήν την πορτοκαλί μπλούζα θα την βρείς μόνο σε κάνα ebay απο κάναν που πήγε σε gp και την πήρε απο κάνα μηχανικό.Παλιότερα θυμάμαι ήταν πρός πώληση η μπλούζα που φορούσε ο Kimi σε ένα gp. Δεν έχει βγεί ακόμα στο official site της McLaren οπότε αποκλείεται να την βρείς ΓΝΗΣΙΑ έξω.Μόνο έτσι όπως σου είπα πιο πάνω. Tώρα,όσων αφορά τους επίσημους αντιπροσώπους,για την McLaren δεν υπάρχει κανένας και αυτό γιατί η McLaren δεν δίνει έξω.Οτιδήποτε θές απο McLaren μόνο μέσα απο το Official Shop στο http://www.mclaren.com .Και εγώ απο κεί ψωνίζω. Αν βρείς κάτι γνήσιο σε κάποιο μαγαζί ή online store θα είναι της Mercedes.
Linuxmaniac Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 katarxin thanks gia tin apantisi file eixa paei ki ego sto mclaren.com kai ontos den eixa dei kati.mou menei na elpizo mipos einai feteini mplouza kai den tin exoun etoimi akomi i mamakies leo?? opote me vlepo isos na paraggelno apo to site tous e? mporeis na mou peis ti exeis agorasei?einai kala poiotika i aplo mplouzaki pou grafei mclaren?fantazomai tha nai kati psilokalo e? thelo mallon mplouza kai kapelo gia to kapelo pali exo dilimma.thelo ekeino to mauro pou leei team mclaren alla kai to allo tou kimi pou exei perissotera xromata apo to sketo mauro ti simvouleueis? thanks!
stratospr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Ρίξε μια ματιά και στο http://www.no-limits.gr/index.html. Φέρνει διάφορα από ομάδες F1 και MotoGP. Είναι κάπου στηνη Καλλιρόης, όπως ανεβαίνεις γαι Αθήνα στο δεξί χέρι (δεν θυμάμαι νούμερο)
Linuxmaniac Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 nai tin eixa vrei ki auti ti selida alla distixos einai kleisti pros to paron exo ena filaraki stin athina,ego apo eparxia eimai,tha tou po tin odo ki elpizo na to vrei na rotisei xilia thanks kai pali!
OPC Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Απο ποιότητα απλά δεν το συζητάω.Και εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός αλλά μόλις ήρθαν έμεινα άγαλμα.Μιλάμε είναι κορυφαία.Εφαρμόζουν τέλεια. Έχω πάρει ένα μπλουζάκι,ένα πουκάμισο κοντομάνικο με το σήμα της McLaren στο μανίκι και το καπέλο που λές με την ομάδα. Εγώ λέω να πάρεις της ομάδας μιάς και ο Kimi δεν μας τα λέει καλά.Πολλές προσφορές ακούγονται. Για το πορτοκαλί μπλουζάκι πιστεύω πώς με το νέο έτος θα έχει βγεί σίγουρα στο McLaren Shop αν όχι μετά το τέλος της φετινής χρονίας. Πάντως όποτε και να βγεί ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΣΥΖΗΤΗ Αν μπορείς να αγοράσεις πάντως απο το McLaren Shop μην φοβάσαι τπτ.Εγώ προσωπικά μόνο εκεί έχω χρησιμοποιήσει πιστωτική.Και απο χρόνο παράδοσης είναι απίστευτα γρήγοροι.Ιδίως αν έχουν αποθέματα τότε σε 3-4 μέρες το έχεις.Λίγο τα έξοδα αποστολής είναι ακριβά οπότε κανόνισε να αγοράσεις 2-3 πράγματα γιατί δεν λέει μόνο για 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.