Προς το περιεχόμενο

Δημιουργήστε λογότυπο dotNetZone.gr έπαθλο XBOX360

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δε λεω οτι θα στειλω εξώδικο ρε αδερφε λεω οτι μπορει να τυχει καποιος και παλι μη νομιζεις οτι εινε τοσο δυσκολο.. πιστεψε με κατσε σκεψου λιγο.. απλα δε ασχολειτε κανενας.

τώρα σοβαρα πιστευεις οτι υπάρχει δικηγορος που θα πάς και θα του πείς -θελω να στείλω εξωδικο σε εναν τύπο που δεν τον ξέρω - γιατι ποσταρε σε ενα τυχαίο forum για ενα διαγωνισμο που καποιος (που και πάλι δεν ξέρω) μου εστειλε ενα παρομοιο mail και επειδη πιστευω οτι ειναι το ιδιο ατομο και εκλεψε το e-mail μου θελω να τον πάρω στα δικαστήρια -

και θα δεχθεί ?????

ημαρτον δηλαδη

Δημοσ.
mhn tsakwneste. prepei na eimaste oloi edw agaphmenoi. elate twra.... dwste ta xeria kai agkaliasteite...

και εμείς σε αγαπάμε...

Δημοσ.

πριν απαντησετε τουλαχιστω διαβαστε δε μιλαω για τον random που εκανε ποστ το παιδι οκ? μιλαω για το spam που δεχτηκα απο το αναλογο site που κανει το διαγωνισμό στο πρωσοπικό μου Mail που σκατα βρήκαν το mail αν νομιζεις οτι ειναι αδυνατο να βρεις τα στοιχεια του διαχιριστει που εχει και την ευθηνη γιατι τα mail εισαι γελασμένος γινονται αποδεκτά στο δικαστηριο αν ξερεις αν δε ξερεις πανε ρωτα και δευτερον και κυριο, το spam einai paranomo και διώκετε ποινικά άντε γιά μ@λακ£ς spammer

Y.P όταν δέχτηκα το spam δε ήμουν μέλος άλλα και μελος που έγινα για να τους κάνω παρατηρισει δε έβαλα το συγκεκριμένω mail

δε καταλαβαίνω γιατί στραβώσατε όλοι απο πότε αποδέχεστε το σπαμ? έχω καποιο άδικο?

Δημοσ.

@Zelda

Man eisai ligo off-topic, epeidi kapoios postare gia ena site pou exei diagonismo, esu se stil 'oti thumamai xairomai' arxizeis kai krazeis kosmo. An se peirakse toso poli, kane ena neo post!!

Twra se oti agora to thema, kali fasi alla den eimai fan tis konsolas, mporei na ftiaksw kanena logo etsi gia to xabale :)

Δημοσ.

Zelda δίκιο ή άδικο με τον λάθος τρόπο που το χειρίζεσαι κάνοντας hijacking χάνεις το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις.

Θα σε παρακαλούσα να σβήσεις ο ίδιος τα posts σου από το παρών thread κ να ανοίξεις ένα νέο στην κατηγορία internet ή πόσο μάλλον στο υπεύθυνο forum. Εκεί θα λάβεις εμπεριστατωμένες απαντήσεις για αυτό που σου συνέβει.

/sc

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι το θέμα έληξε.

Καλύτερα να προσέχουμε πού γράφουμε και τι γράφουμε για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και οι χαρακτηρισμοί.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...