Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Για σας εχω αυτη την καρτα Tv tuner PROLINK PLAY TV PRO ULTRA PV-TV304P αλλα το σημα της TV ειναι χαλια διλαδι ειναι σαν να ειμαι μεσα σε μια χαραγδα !!παιζουν λες και δεν ξερω γω τι!!!...ενω δοκιμασα και εφερα μια tv να δοκιμασω μηπως φτεει το καλοδιο οι αλοι παραγοντες αλλα επαιζε τελιο σημα..μπορειτε να με βοηθεισετε..??? γιατι εχω απογοιτευτη τελειος απο το αποτελεσμα της αγορας μου.. :-x :-x σε περιπτοση που μπορειτε να μου στηλετε καποια programms email [email protected] Ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Εχεις βάλει τις σωστές ρυθμίσεις Gr PAL, επιλογή σήματος Antenna?Ενα πρόγραμμα για TV tuner με πολλά φίλτρα για βελτιστοποίηση ήχου και εικονας είναι το Dscaler και είναι freeware http://www.dscaler.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 kai eisai me eksoteriki kerea etsi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 nai..nai pal bg einai.. alla pianei xalia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.