Προς το περιεχόμενο

ACER FERRARI 4005 WLMi

Dj_Grego

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pragmatika to amilo exei fobera xarakthristika.Monh parafonia einai h analysh ths othonhs.

Δημοσ.

Δεν αξίζει τα λεφτά του ο 4005 Καλύτερα να πάρει το 5024 που έχω και ότι του μείνει να τα χαλάσει αλλού. Άμα ψάχνει όμως το καλύτερο τότε πολύ σωστά πρέπει να τα σκάσει χοντρά. Ίσως τότε μιλάμε για Toshiba (σειρά QOSMIO ) και Sony (την ακριβή σειρά - VGN-A497XP) .Το καλύτερο δεν είναι πάντα το πιο γρήγορο. Πάντα είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων όπως ταχύτητα , ποιότητα κατασκευής , ποιότητα οθόνης, after sale......

Δημοσ.

Nai re paidia alla cpu tou amilo einai o M o 32bit.

Tou xronou kai epeita ti ginetai? Tha petaxei 2500e kai meta dn tha pairnei ute ta Vista 64bit?

Padws kai egw emeina apo xarakthristika. 160gb, 6800 2gb Ram kai dn symazeuetai...

Δημοσ.

Θα συμφωνισω με τον jobous Toshiba (σειρά QOSMIO ) και Sony (την ακριβή σειρά - VGN-A497XP) .

Δημοσ.

Ma kala einai dunaton na 8elei to kalutero kai na milame gia Acer...????

Den exw kati me ta acer,exoun ginei para polu kalutera apo palia....alla de mporoun na sugkri8oun me alla opws px sony-vaio...

Ki egw acer mallon 8a epairna giati den exw ta fraga gia kati pio akribo alla gia to kalutero ths agoras de 8a ta koitousa...Filika...

Δημοσ.
Nai re paidia alla cpu tou amilo einai o M o 32bit.

Tou xronou kai epeita ti ginetai? Tha petaxei 2500e kai meta dn tha pairnei ute ta Vista 64bit?

QUOTE]

Den xerw an to eidate alla endiaferete mono g 64bit cpu.

Opote xexaste intel pros to parwn.

Kapoion me Turion isws please...

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά τότε δεν θα πάρει το καλύτερο της αγοράς. Ας περιμένει λίγο ακόμη μήπως και βρεί κάτι καλύτερο (εννοείται για τα λεφτά που θέλει να δώσει ) .

Δημοσ.

Αχχχ....

ακόμα δύο δόσεις των 200? και το notebook είναι και επίσημα δικό μου ...

Sorry για το off-topic αλλά όταν βλέπω τέτοια threads ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΩ !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...