shaman505 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 yparxei h dynatothta na metatrepsw avi se dvd me nero mazi me ypotlitous?ginete mhpws me subtitle workshop?an nai pws?
gotchagr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Καινούρια απορία: προσπαθώ να αντιγράψω τα περιεχόμενα κάποιων VCD στο σκληρό ώστε να τα βάλω όλα μαζί στο DVD που θέλω να φτιάξω αλλά δεν μπορούν τα ΧΡ να αντιγράψουν τον φάκελο CDI! Καμιά ιδέα;
ppetr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 το μόνο που χρειάζεσαι (δηλαδη το video) είναι το αρχείο avseq.dat
shaman505 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Καινούρια απορία: προσπαθώ να αντιγράψω τα περιεχόμενα κάποιων VCD στο σκληρό ώστε να τα βάλω όλα μαζί στο DVD που θέλω να φτιάξω αλλά δεν μπορούν τα ΧΡ να αντιγράψουν τον φάκελο CDI! Καμιά ιδέα; 8a to kaneis apo nerovision express kai 8a ta swzeis ta vcd se kapoion fakelo ston sklhro sou.meta me thn idia diadikasia 8a ta fortwneis apo ton sklhro sou kai 8a ta kapseis se dvd video.me ligo psaksimo 8a vgaleis akrh ;-)
gotchagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Άκυρο παιδιά. Βρήκα άκρη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ωστόσο παρατηρώ ότι σε ορισμένα σημεία έχει συμπιέσει κάπως τα .dat αρχεία και πιξελώνουν! Άσε που ήθελε 25 με 30 λεπτά να διαβάσει το καθένα και να το κατεβάσει στο δίσκο. Πρωτάρης είμαι και ίσως τα έκανα όλα δύσκολα. Πάντως για να φτιάξει ένα DVD με μενού δικό μου και 5 VCD μέσα (μαζί με το κάψιμο σε δισκάκι) έκανε 3 ώρες! Είναι λογικό ή έκανα πατάτα;
iforbet Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 πολύ φασαρία για το τίποτα ρε φίλε, δε τα άφηνες εκεί όπως ήτανε, σου τρώγανε χώρο;
ptroupis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Geia sas paidia, exo mia erotisi. Me to WinAvi metatrepo to VCD se DVD format. Pos tha mporeso se 1 DVD diskaki na valo 5-6 i kai periossotera apo afta pou idi exo metatrepsei? Efxaristo
polaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Geia sas paidia' date=' exo mia erotisi. Me to WinAvi metatrepo to VCD se DVD format. Pos tha mporeso se 1 DVD diskaki na valo 5-6 i kai periossotera apo afta pou idi exo metatrepsei? Efxaristo[/quote'] Ulead DVD Movie Factory 4, kalitera to 4 apto 3 giati einai polu pio stathero! Tha kaneis thavmata!!!
shaman505 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 to ulead dvd einai poly kalo kai gia avi2dvd me kammenous ypotitlous!
gotchagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 πολύ φασαρία για το τίποτα ρε φίλε, δε τα άφηνες εκεί όπως ήτανε, σου τρώγανε χώρο; Δεν του είπα εγώ να τα συμπιέσει... Αυτό ρωτάω... Πώς γίνεται να ΜΗΝ τα συμπιέσει και μου χαλάσει την ποιότητα... Ξέρει κανείς;
ppetr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 α)Τα VCD έτσι κι αλλιώς έχουν μειωμένη ποιότητα β) DVD που να παίζει βίντεο σε μορφή mpeg-1 ΔΕΝ γίνεται γ) οπότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα τα συμπιέσει (=μετατρέψει), σε mpeg-2 από προσωπική εμπειρία, η εγγραφή 4 vcd σε dvd (έως 3,5 ώρες συνολική διάρκεια) δε μειώνει την ποιότητα των video (πάντα με Nero VE)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.