Προς το περιεχόμενο

Πολλά VCD σε ένα DVD με μενού επιλογής!

gotchagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινούρια απορία: προσπαθώ να αντιγράψω τα περιεχόμενα κάποιων VCD στο σκληρό ώστε να τα βάλω όλα μαζί στο DVD που θέλω να φτιάξω αλλά δεν μπορούν τα ΧΡ να αντιγράψουν τον φάκελο CDI!

Καμιά ιδέα; :(

Δημοσ.
Καινούρια απορία: προσπαθώ να αντιγράψω τα περιεχόμενα κάποιων VCD στο σκληρό ώστε να τα βάλω όλα μαζί στο DVD που θέλω να φτιάξω αλλά δεν μπορούν τα ΧΡ να αντιγράψουν τον φάκελο CDI!

Καμιά ιδέα; :(

8a to kaneis apo nerovision express kai 8a ta swzeis ta vcd se kapoion fakelo ston sklhro sou.meta me thn idia diadikasia 8a ta fortwneis apo ton sklhro sou kai 8a ta kapseis se dvd video.me ligo psaksimo 8a vgaleis akrh ;-)

Δημοσ.

Άκυρο παιδιά. Βρήκα άκρη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Ωστόσο παρατηρώ ότι σε ορισμένα σημεία έχει συμπιέσει κάπως τα .dat αρχεία και πιξελώνουν! :(

Άσε που ήθελε 25 με 30 λεπτά να διαβάσει το καθένα και να το κατεβάσει στο δίσκο. Πρωτάρης είμαι και ίσως τα έκανα όλα δύσκολα. Πάντως για να φτιάξει ένα DVD με μενού δικό μου και 5 VCD μέσα (μαζί με το κάψιμο σε δισκάκι) έκανε 3 ώρες! Είναι λογικό ή έκανα πατάτα;

Δημοσ.
Geia sas paidia' date='

exo mia erotisi. Me to WinAvi metatrepo to VCD se DVD format. Pos tha mporeso se 1 DVD diskaki na valo 5-6 i kai periossotera apo afta pou idi exo metatrepsei?

Efxaristo[/quote']

Ulead DVD Movie Factory 4, kalitera to 4 apto 3 giati einai polu pio stathero!

Tha kaneis thavmata!!!

Δημοσ.
πολύ φασαρία για το τίποτα ρε φίλε, δε τα άφηνες εκεί όπως ήτανε, σου τρώγανε χώρο;

Δεν του είπα εγώ να τα συμπιέσει... Αυτό ρωτάω... Πώς γίνεται να ΜΗΝ τα συμπιέσει και μου χαλάσει την ποιότητα... Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

α)Τα VCD έτσι κι αλλιώς έχουν μειωμένη ποιότητα

β) DVD που να παίζει βίντεο σε μορφή mpeg-1 ΔΕΝ γίνεται

γ) οπότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα τα συμπιέσει (=μετατρέψει), σε mpeg-2

από προσωπική εμπειρία, η εγγραφή 4 vcd σε dvd (έως 3,5 ώρες συνολική διάρκεια) δε μειώνει την ποιότητα των video (πάντα με Nero VE)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...