Προς το περιεχόμενο

Πολλά VCD σε ένα DVD με μενού επιλογής!

gotchagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω αρκετά VCD από περιοδικά και εφημερίδες και σκέφτηκα να βάλω όσα χωράνε σε κάποια DVD ώστε να τα έχω μαζεμένα και να μην μπαινοβγάζω δισκάκια στο home DVD που έχω.

Θέλω επίσης, όταν ξεκινά το DVD να υπάρχει ένα μενού ώστε να επιλέγω τι θέλω να δω και να το φορτώνει.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μπάμπης

Δημοσ.
ta DVD einai mpeg2 to vcd einai mpeg 1 einai sigouro oti mporeis na valeis vcd arxeia se dvd kai na peksoun? Mipos xreiazetai kai metatropi?

Κοίτα, τα VCD τα παίζει το home DVD player που έχω. Απλά θα τα βάλω σε ένα DVD κομπλέ με τα directory τους και θα κάνω ένα μενού επιλογής. Έτσι δηλαδή το φαντάζομαι εγώ.

Δημοσ.
file epeidh eixa kai egw thn idia aporia me esena to ekana ayto me to nerovision kai enw mou edeixne sthn diadikasia oti kati grafwtan telika den grafthke tpt!

Τι να σου πω. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Όταν το δοκιμάσω θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου...

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το DVD Movie Factory 3 γι' αυτή τη δουλειά και δουλεύει άψογα, έχει αρκετά default μενού για να εισάγεις και γενικά είναι πολύ εύκολο στη χρήση του (step by step), δοκίμασέ το.

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ το DVD Movie Factory 3 γι' αυτή τη δουλειά και δουλεύει άψογα, έχει αρκετά default μενού για να εισάγεις και γενικά είναι πολύ εύκολο στη χρήση του (step by step), δοκίμασέ το.

Θα δοκιμάσω κι αυτό! Σ' ευχαριστώ! :)

Δημοσ.
file epeidh eixa kai egw thn idia aporia me esena to ekana ayto me to nerovision kai enw mou edeixne sthn diadikasia oti kati grafwtan telika den grafthke tpt!

Υποτιθεται οτι το NeroVision ειναι για να κανεις αυτο που συζηταμε εδω, με original VCDs, AVis, MPEGs κλπ. Αν δοκιμασεις να κανεις το ιδιο με πειρατικα AVIs (DivX, Xvid κλπ) επειδη αυτοι που τα rippαρουν/encodαρουν δεν ακολουθουν καποια standards και κανει ο καθενας οτι θελει και χρησιμοποιει οτι codec θελει, καμια φορα το NeroVision "κλωτσαει" ως ειναι φυσικο. Παντως το εχω χρησιμοποιησει και με τις 2 εκδοχες και μου εχει δουλεψει αψογα, με menu, με video κομματι να παιζει πισω απο το menu (οπως στα κανονικα DVDs) και τα σχετικα.

ΥΓ. Υπαρχει ισως και η εκδοχη του να μην σε αφησε να κανεις εγγραφη X MBs επειδη εχεις το Trial και οχι το Full (Registered) ... λεμε τωρα :) ;)

Δημοσ.
Υποτιθεται οτι το NeroVision ειναι για να κανεις αυτο που συζηταμε εδω' date=' με original VCDs, AVis, MPEGs κλπ. Αν δοκιμασεις να κανεις το ιδιο με πειρατικα AVIs (DivX, Xvid κλπ) επειδη αυτοι που τα rippαρουν/encodαρουν δεν ακολουθουν καποια standards και κανει ο καθενας οτι θελει και χρησιμοποιει οτι codec θελει, καμια φορα το NeroVision "κλωτσαει" ως ειναι φυσικο. Παντως το εχω χρησιμοποιησει και με τις 2 εκδοχες και μου εχει δουλεψει αψογα, με menu, με video κομματι να παιζει πισω απο το menu (οπως στα κανονικα DVDs) και τα σχετικα.

ΥΓ. Υπαρχει ισως και η εκδοχη του να μην σε αφησε να κανεις εγγραφη X MBs επειδη εχεις το Trial και οχι το Full (Registered) ... λεμε τωρα :) ;)[/quote']

Εγώ πάντως μιλάω για VCD από εφημερίδες και περιοδικά, επομένως "αυθεντικά" :)

Δημοσ.

Γίνεται να δημιουργήσω ένα dvd με menu που να περιέχει τα αρχεία vcd (MPEG1) χωρίς να τα μετατρέψω. Θέλω να παίζει σε DVD player (που υποστηρίζει vcd)

Δημοσ.
Γίνεται να δημιουργήσω ένα dvd με menu που να περιέχει τα αρχεία vcd (MPEG1) χωρίς να τα μετατρέψω. Θέλω να παίζει σε DVD player (που υποστηρίζει vcd)

Αυτό συζητάμε φίλε μου εδώ (φαντάζομαι)...

Δημοσ.

όλοι μιλάνε για μετατροπή σε mpeg2. Αυτό είναι το στάνταρ. Αυτό που ρωτάω είναι αν γίνεται να φτιάξει κάποιος DVD από MPEG1 αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...